Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży z prawie przypadkowym facetem.

Polecane posty

Gość gość
Ty łatwa, on łatwy. Niewiadoma czy chory i niewiadomo ile dzieci tak zrobił. Co będzie jak dziecko się chore urodzi ?

Gość gość
Haha.. zaraz będzie skrót rozmowy z koleżanką a ON pewnie wpadnie jeszcze wieczorem pogadać. Coś się musi dziać żeby prowo się kręciło.

Gość gość
Ale ja powiedziałam mu, że nie zabezpieczam się, bo jestem singielką. A on nie miał prezerwatywy, więc miał wyjść na czas. Wiem, że to również słaba metoda. Idąc z nim do łóżka nawet nie pomyślałam o potencjalnym dziecku. To też jego dziecko. Nie tylko moje. Nie musi być ze mną. Chciałabym, żeby zaakceptował to dziecko. Tylko tyle i aż tyle. Jeśli-sama dam sobie radę. Nie chodzi mi o pieniądze,alimenty itp. Nie jestem łatwa. Nie wiem co kierowało mną w tamtym momencie. Ale to był najlepszy seks w moim życiu.

Gość gość
To jest szok tylko dla niego, ale dla mnie też. Dzisiaj już kilka razy wymiotowałam że stresu aż mi się w głowie kręci od nadmiaru emocji.

Gość gość
No jesteś łatwa. To ze myślisz o sobie inaczej nie zmienia faktu ze poszłaś do łóżka z męska szmata i sama jesteś taka sama.

Gość gość
Jak można dać się tak zaliczyć?

Gość gość
Egoistka. Dziecko bez ojca i prawdziwej miłości między rodzicami. Tylko kto rak miał wie ile to dziur w duszy robi i jak wpływa na resztę życia

Gość gość
Twój chłopak Cię kocha. Będziecie mieli dzidzie.

Gość gość
Nie mam chłopaka. Dziewczyny przecież ja dwa tygodnie temu była na imprezie,piłam alkohol, w ciągu tej całej niewiedzy o ciąży piłam bardzo, bardzo dużo kawy, nie oszczedzałam siebie,raz w tygodniu chodziłam na basen, ćwiczyłam, eksperymentowalam z boksem. Co ja najlepszego zrobiłam przecież to dziecko może być chore z mojej winy.

Gość gość
Spokojnie będzie wszystko dobrze bez nerwów bo tym możesz zaszkodzić.

Gość gość
Jakie spokojnie? Pewnie ze może być chore przecież to loteria. A co jak w szkole zapytają czemu nie ma ojca ?

Gość gość
Dzwonił do mnie. O 19 mamy się znowu spotkać.

Gość gość
Wiesz co, zastanawiam się zawsze jak slysze takie historie, czy to ja i moi faceci byli nadzwyczaj odpowiedzialni lub mieliśmy mega szczęście, czy wy jesteście durni lub macie pecha :D. Przez pierwsze 3 lata studiów imprezowalam po całości, nawet nie jestem w stanie sobie przypomnieć dokladnie ilu chłopaków miałam w łóżku, a nigdy nie wpadłam, wiesz czemu? Bo zawsze zakładali gumę :D Teraz mam męża, dwoje dzieci, tak jak chcielismy. Głowy trochę trzeba używać...

Gość gość
Że spotkaniem to też podszyw.

Gość gość
Beznadziejne prowo, a wy sie jaracie.

Gość gość
Podszyw miał nosa... Dzwonił do mnie i faktycznie mamy się spotkać dzisiaj o 19. Jestem cała w nerwach, nie wiem co chce mi powiedzieć.

Gość gość
Boję się, jestem w takich nerwach... Skoro chce się już dzisiaj spotkać tzn ze podjął jakąs decyzję. Tylko pytanie: jaką?

Gość gość
Nie dzwonił, nie odzywał sie, nie chce się spotkać. A ja zbieram się na wizytę u lekarza ,ale sama.

Gość gość
Wyszedl na zawsze nkw wroci do Was.

Gość gość
Glupie prowo.

Gość gość
Za 50 min spotkanie... Wciąż się cała trzęsę

Gość gość
Może nie wróci. Nie wiem. Popuszczają mi emocje powoli. Wymiotowałam dzisiaj tak mnie żołądek bolał,ale powoli przestałam płakać. Wyszykowałam się do ginekologa, weszłam do auta i leciała w radio piosenka ,,Byle jak ryczałam jak diabli,dalej rycze. Jestem załamana,nie mam pojęcia jak dam sobie radę,co mam zrobić ze sobą. Dlaczego ja ?

Gość gość
Napisz poneizycie co powiedział gin

Gość gość
Dlaczego wy jej tak dopingujecie? Wyskoczyła facetowi do łóżka,On zaliczył ją w czym problem? Nie wzięła tabletki po = jej odpowiedzialność. I co facet ma jeszcze być z nią że względu na dziecko? Jaja sobie robicie !

Gość gość
Znam sytuacje jak facet sie przespal po pijaku z najlepsza przyjaciolka swojej bylej.na wiesc o ciazy bardzo sie ucieszyl ze bedzie miec jeszcze jedno dziecko, bo niektorzy tak maja, dziecko , zwlaszcza syn, to dla nich duma i dowod jakimi sa ogierami.i bez przerwy suszyl tej kobiecie glowe zeby uznac jego ojcostwo.szkoda ze dziewczyna tegoz faceta nie podzielala jego radosci (co go bardzo dziwilo, bo powinna sie cieszyc razem z nim) i go rzucila Kto wie, moze ojciec dziecka autorki tez sie ucieszy, oczywiscie nie zamierzajac sie wiazac,za to kolezanka ja znienawidzi

Gość gość
Dopinguje jej bo chciałabym żeby jej się ulozylo, żeby cieszyla się tym dzieckiem. Teraz to juz nieistotne jak do tego doszlo I wazna jest przyszlosc. Rozumiem ja bo sama tez mam dzieci.

Gość gość
Ta jej koleżanka nie jest z tym facetem przecież.

Gość gość
Dziwnie wczesnie Cie te wymioty wziely

Gość gość
Masz dzieci ok. Pewnie zalozylas rodzinę normalnie a nie tak jak autorka. Poszla do lozka z facetem kolezanki imprezowiczem, który brał każdą.

Gość gość
A po co kopać leżącego? Każdy popełnił w życiu, jakiś błąd i nie nam to oceniać. Nie wszystkie takie historie kończą się źle. Zresztą kiedyś ta sytuacja w życiu autorki będzie tylko wspomnieniem.