Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PiosenkiKamilka

Zerwałem z dziewczyną przez głupotę... Jak odnowić nasz związek?

Polecane posty

3 miesiące temu zerwałem ze swoją dziewczyną Elizą sądząc, że zasługuje na kogoś lepszego, a jednocześnie zakochałem się w innej dziewczynie która dołączyła do naszej szkoły. Była to gra nie warta świeczki bo Nikola (ta nowa dziewczyna) chyba jest lesbijką. Co prawda nie wyznałem jej że mi się bardzo podoba, ale miesiąc temu ją sobie całkowicie odpuściłem gdy poznałem inną dziewczynę, która tydzień temu ze mną zerwała. I tak nasz związek nie miał sensu, a ja wciąż tęsknie za byłą dziewczyną i jak ją widzę to mam od razu lepszy nastrój. W ogóle odkąd pojawiła się tamta Nikola to namieszała w moim życiu. Przez nią dziewczyny z równoległej klasy zmieniły się w stosunku do mnie i mam z nimi konflikt. Z racji, że Nikola była zbyt nieśmiała postanowiłem spytać o chodzenie Paulinę z równoległej klasy, która mnie podrywała a kiedy spytałem ją o chodzenie to odmówiła. Od tej pory bardzo wstydzę się rozmawiać z dziewczynami i obawiam się że kolejna dziewczyna mnie złośliwie spławi. Podsumuwywując gdybym nie poznał Nikoli to nie zerwałbym z Elizą i nie musiałbym potem podrywać Pauliny, której klasa ma teraz ze mną konflikt.

Gość gość
Hej , lepiej usuń ten temat bo podałeś dużo danych (imiona) i jeśli ktoś z twoich znajomych to przeczyta to będą się śmiać a tego chyba nue chcesz , prawda ?