Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi z czarnym piątkiem?

Polecane posty

Gość gość
9:30 Wiesz co mnie najbardziej przeraża u takich jak Ty? Kłamstwo i obłuda do kwadratu. Jak dziecko w okresie prenatalnym zdrowe, ale ciąża zagrożona to o Boże! Ratujcie moje dziecko, mojego aniołka, moją ukochaną fasoleczkę! A jeżeli okaże się chore to wtedy won zlepku komórek, mamusia takiego cię nie chce. Bo wasz wybór jest najważniejszy egoistki i wyprane z miłości. Nie każ mi jechać do hospicjum. Mieszkam za granicą i jestem z zawodu pielęgniarką, widziałam wiele. Za to tobie i tym podobnym polecam odwiedzić jakąkolwiek klinikę aborcyjną, by zobaczyć w jaki sposób zabija się taką kilkutygodniową fasoleczkę. Tym większym dzieciom po 20 tygodniu najpierw przecina się struny głosowe, innymi słowy podżyna gardła, by... nie płakały.

Gość gość
Do gość dziś A ja tobie pielęgniarko polecam odwiedzić ośrodki pomocy, gdzie zostawiane są dzieci, których nikt nie chce, gdzie zamyka się je w pokojach, w łóżeczkach na wiele lat, bo MY MIESZKAMY W POLSCE i tu nie ma kilkunastu pielęgniarek na dwadzieścioro dzieci ciężko chorych., które by się nimi mogły opiekować. Nie pisz mi co jest za granicą, zabrałaś du...ę i się wymądrzasz. Cisną mi się najgorsze słowa na takie jak ty. Z daleka będą mówić jak ktoś ma żyć, zakichana pielęgniarko.

Gość gość
Tia... Pielegniarka. Chyba przespalas studia manipulatorko . Po 20stym tyg ciazy rodzi sie dziecko, po prostu przedwczesnie, wywolany porod. Daje sie dziecku z wada letalna umrzec. Nie ma uporczywej terapii. Czasami trwa to kilka dni. To ogromne cierpienie i dla matki i dla tego dziecka, dlatego moim zdaniem lepiej przerwac ciaze jak najszybciej, np w 10 tc jesli wada letalna jest ewidentna. Znam takie przypadki w bliskim otoczeniu. Jeden nawet w rodzinie. Lekarze czekali, az dziecko umrze samo w lonie. W 19tc podali leki i odbyl sie normalny porod. Z martwym plodem. Nie bylo skrobania i podcinania gardla wariatko.

Gość gość
09:30 jakiego znowu celowego powoływania na swiat chorego dziecka? Myślisz, że zachodząc w ciążę starałam się o to, żeby było chore? Kretynizm :D

Gość gość
PiS bada jaki procent społeczeństwa ma wtórny analfabetyzm, żeby sprawdzić na ile propagandy może sobie pozwolić, i stąd te reakcje na czarny marsz, bo tępacy nie rozumiejo że nie jest on za liberalizacją

Gość gość
A ty żyjesz jeszcze w średniowieczu i nie wiesz, co to badania? Ograniczona jesteś strasznie.

Gość gość
wypowiedź wyżej jest do gość wczoraj

Gość gość
22.12 zgłoś się szybko do PiS z tym wtórnym analfabetyzmem :D

Gość gość
hahahaha, obłudnicy- Jaki jako "katolik" jest za całkowitym zakazem, ale jako "polityk" we wczesnym stadium ciąży widzi pole do dyskusji. Jak strach przed spadkami w sondażach zajrzał w oczy to nagle Jaki ma rozdwojenie jaźni, hahahaha