Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzna lat 45 po dwóch rozwodach. Ratownik medyczny

Polecane posty

Gość gość

Czy warto się z nim zaprzyjaźnić? Zaznaczam Poznaliśmy się przez przypadek Nic między nami nie było póki co :D Ja lat 40 w związku :o

Gość gość
Jakby był lekarzem to tak ale to zwykły noszowy :D

Gość gość
:D

Gość gość
jest 15 lat młodszy od ciebie? bierz go, bo okazja się nie powtórzy. Tylko dobrze mu zapłać

Gość gość
Ktoś widzę nie skończył nawet podstawowki bo obejmować nie umie

Gość gość
Jest 5lat ode mnie starszy :) Nie młodszy Ja mam 40 lat

Gość gość
ja lat 40 w związku xx to jesteś w związku od urodzenia?

Gość gość
Daj mu

Gość gość
Ten opis przypomina mi kumpla. Jeszcze napisz że blondyn i nosi okulary

Gość gość
gość dziś Idiota -nie jestem ratownikiem ale podziwiam ten zawód i szkoda że ktoś o nich tak myśli. Wiesz że są zespoły podstawowe tylko z ratownikami, mogą mogą samodzielnie podejmować tzw. ,,medyczne czynności ratunkowe,, samodzielnie razem z podawaniem leków, kończą studia i muszą uczestniczyć w kursach doszkalających?Gdzie w innych krajach ,,bogatego rozwiniętego zachodu,, ratownicy mają tylko szkołę policealną ,albo kurs a sami obstawiają karetki i lekarz tylko czasem dojeżdża oddzielnym samochodem . Ale wiadomo lekarz zarabia 10 razy tyle co rarownik to jest wielki pan,a ratownik to niszowy :)

Gość gość
Nie nosi okularów Jest po rozwodzie Ja jestem z kimś związana Tez pracuję w szpitalu i.. pociąga mnie To ja Autorka tematu

Gość gość
16.00 sorry ale się grubo pomyliłeś, nie ucz ojca dzieci robić, jestem lekarką i wiem co robią i jacy są ratownicy, noszowi z domeną "byle dowieźć ciepłego na izbę" nic więcej niestety, dlatego u nas w kraju jeszcze przez lata będą jeździć lekarze w karetkach. Co mi akurat pasuje bo hajs niby nieduży ale zawsze na waciki będzie :)

Gość gość
skoro jest po 2 rozwodach to znaczy, ze facet ma problem,cos z nim nie tak.nie poszła bym w to.

Gość gość
oni mało zarabiają, randki ty będziesz musiała sponsorować. Do jego alimentów też powinnaś się dokładać. Ale nie przejmuj się, na starość, przy przekwicie każdej odbija, więc nie jesteś jedyna w tym temacie.

Gość gość
Mnie nie odbija Poznaliśmy się w pracy Flirt Rozmowa Nic więcej Rozmowa przez telefon Propozycje spotkania Tyle Córkę ma dorosłą Tylko jedną Która sama na siebie zarabia Autorka tematu

Gość gość
Jesteś w związku. A co to za związek? Jesteś z kimś, a chcesz się rzucić na innego. Jak tamtego nie kochasz, to co z nim robisz?

Gość gość
Chyba on się chce na mnie rzucić Bo nic mi nie brakuje :P Bez przesady Jak gwarno nagle :D:D Autorka tematu

Gość gość
Jestem w zwiazku. Brać faceta po dwóch rozwodach? Tak. A tamtego zostaw, skoro go nie kochasz. Gdybyś go kochała, nie myslalabys o innym.