Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jaki sposób kobiety pokazują facetom że są gotowe na sex z nim

Polecane posty

Gość gość

Byłem w pewnym mieście kilka dni , miałem spanie w hotelu więc zwiedzałem miasto i zabytki , lecz zapragnąłem też kobiety , poszedłem do restauracji na obiad , zauważyłem że pewna pani przygląda mi się bacznie, do urodziwych lub przystojnych raczej mi daleko , po spożyciu posiłku podszedłem do niej i pytam ją dlaczego mnie lustruje , ona pyta czy gram na instrumentach klawiszowych . Tak gram lecz tylko dla siebie i znajomych , a w sypialni jest pan dominującym , po chwili wahania odpowiadam że raczej tak . Ma pan długie palce czy to się przekłada tylko na palce , chce pani sprawdzić ? mogę . I tak zaleźliśmy się w moim hotelu . Ta pani chwilowa znajoma zapytałem ją wprost , co robi gdy chce faceta tylko do łóżka , spoglądam prawie uporczywie na niego , lub delikatnie lecz pod kontrolą rozchylam nogi by widział jak najwięcej lecz nie majtki , gdy widzę faceta zdecydowanego mówiącego z rozmachem podchodzę i pytam bez ogródek czy ma ochotę na sex . Mam teraz pytanie do pań czytających a wy jak dajecie sygnały bo chcecie się np. kochać lub zawrzeć znajomość , bardzo bym prosił o wypowiedzi , mężczyźni powstrzymajcie się w podszywanie , wstrzymajcie się choć trochę .

Gość gość
Dlaczego mamy się powstrzymać przed obnażeniem prowokacji?:)

Gość gość
ja np zadzieram suknie, klekam i eksponuje gole doopsko

Gość gość
no , to mnie spotkales! jestes nudny i do doopy zaluje :-(

Gość gość
ja rzucam brudna ,czerwona podpaska

Gość gość
wtedy gdy jest cała zaczerwieniona i nieśmiało zblizą się ku facetowi - przynajmniej ja tak miałem. I już bez żadnych zaczyna ze tak powiem - kłaść rękę w tw. Hot Zone - każdy wie o co chodzi;)

Gość wiatr gondolą lekko buja
ona trzyma go za c/h/u/j/a