Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsza wg was spacerówka dla roczniaka to... ?

Polecane posty

Gość gość

Podajcie prosze jakie byly plusy i minusy tego wózka.

Gość gość
Kuoilam jakia tydzien temu elodie details stokholm stroller. To spacerowka parasolka, lekka, swietny design moim zdaniem najladniejszy wozek spacerowy. Zalety: duza budka, duzo miejsca do siedzenia dla dziecka, lekko sie prowadzi, zwrotna, lekka. Wady: na kostce kolka terkocza lekko (sa plastikowe otoczone guma) srednio sie podbija. Tzn. Zalezy na jakiej powierzchni. Na zwyklych kraweznikach tragedii nie ma. Ale i tak jestem mega zadowolona :)

Gość gość
Faktycznie z wygladu bardzo ładny ten wozek :)

Gość gość
My mamy smiki petit. Kupiliśmy żeby mieć jakiś wózek w aucie (mamy większy spacerowy w domu). Fajny jest bo jest lekki, składa się szybko i nie zajmuje dużo miejsca. Nasz syn ma 1,5 r i jest duży jak na swój wiek i bez problemu jeździ w tym. Sprawdza się też na takich drogach z kamieni małych czy na kostkę, chodniku, itp. Tani jest ale wcale nie znaczy ze lipny. Ma też kieszeń i pod wózkiem takie miejsce na zakupy. Jak do tej pory nie mam na co narzekać. Używamy z rok i nie miałam z nim problemu.

Gość gość
My mamy joie litetrax 4 i jestem zadowolona, prowadzi sie leciutko jedna reka, podbijam jedna reka i skladam tez jedna. Na snieg lepsza by byla wersja air, ale nie jest taka lekka. Dziecko jest tylko przodem do swiata i to jest minus przy mlodszym dziecku jak moje. Przy raczce jest organizer, co tez sie przydaje. Brak regulowanej raczki (dla mnie nie ma znaczenia). Plus jest taki ze moja jeszcze nie siedzi stabilnie, ale w wozku nie zjezdza jakos szczegolnie. Ogolne wazenie jest swietne, polecam.

Gość gość
Dziękuje! Naprawde jak tak piszecie to mi sie troche rozjasnia w glowie. To moje pierwsze dziecko, w internecie pelno wozkow ale czlowiek nie wie na co najbardziej zwrocic uwage itd. Wole opinie kobiet ktore juz uzytkuja dany wozek i moga sie wypowiedziec.

Gość gość
up

Gość gość
My mamy joie litetrax 4 ale właśnie wersje air. Śmiało mogę polecić. Łatwo się składa, dobrze się prowadzi na każdej trasie ;-) jedynym minusem jest waga.

Gość gość
Kupilam Jane Carrera. Fajny, miejski wozek, lekki, zwrotny i sklada sie jak parasolka. Trafilam na wyprzedaz, bo wczesniej kosztowal ok.700 zl. Jestem zadowolona. Minusy- nie nadaje sie na stare zniszczone chodniki i tzw. " kocie lby" ( mamy takie na rynku). Ale taka nawierzchnia nawet dla mojego wczesniejszego wozka z 4 pompowanymi kolami nie byla tewelacyjna. Syn ma rok jeszcze sam nie chodzi, ale to kwestia czasu pewnie i nie wiadomo czy bede duzo z wozka korzystac, bo wszedzie mam blisko.