Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Syn uczy żonę że kasa leci z nieba i może dużo wydawać. A co jak on straci pracę

Polecane posty

Gość gość

Syn ma 33 lata, aktualnie syn bardzo dobrze zarabia a synowa nic, bo została na wychowawczym. Jak pracowała to nie było aż tak jak teraz, a teraz jak nie pracuje to co chwile widzę ile wydają na nią pieniedzy. Ma dwa płaszcze zimowe kupione w tym roku, do tego nową kurtkę i biżuterię za około 3 tysiące złotych. Wszystko to jej kupil jak ona teraz nie pracuje. Martwię się tym że syn tak szasta pieniędzmi na żone, sam malo sobie kupując. Nie chodzi ze mam cos do niej ale jak on straci te zarobki i bedzie mniej zarabial to co oni zrobią i czemu on uczy żonę że manna leci z nieba

Gość gość
Jak go zwolnią to jaśnie powinowata złoży do sądu dokumenty byś za niego z emerytury płaciła alimenty

Gość gość
Co Cię to babo obchodzi.

Gość gość
Nie zaglądaj dwójce dorosłych ludzi do portfela i do łóżka. Nie twój interes. A może mają okrągłą sumkę odłożoną na koncie na czarną godzinę i zwolnienie oraz szukanie innej pracy nawet przez kilka miesięcy nie będzie stanowiło żadnego problemu? Myślisz że będą się przez mamusią synunia spowiadać z planów?

Gość gość
Starej babie żal dooope ściska.

Gość gość
I bardzo Dobrze.

Gość gość
Są dorośli,musza brać odpowiedzialność za swoje życie,nie za twoje żyją i kupują.

Gość gość
Za swoje kupują, a Ty przestań im zaglądać w portfel. A może sprawdziłaś ile synowa ma nowych par majtek?

Gość gość
Zapytałam synowa co dostała na Dzień Kobiet i powiedziała że staniki. Bardzo chciałam je zobaczyć i są bardzo ładne ponoć z Triumph czyli znowu wydał kupę pieniędzy

Gość gość
Czyli nie dość, że synowa ma dobry gust to jeszcze myśli praktycznie, bo droższe rzeczy są dobre gatunkowo i wytrzymują dłużej. Pewnie byś wolała żeby kupowała bieliznę na bazarze prawda? To powiem Ci, że ja średnio na stanik wydaje około 200 zł.

Gość gość
Znów prowo o synowej ! bleeeee.

Gość gość
Stara ma klasyczny duposcisk

Gość gość
troll kolejne prowo założył, a wy już nóżkami przebieracie, że możecie starej nawciskać. Przed swoimi teściowymi trzęsiecie portkami i siedzicie jak truśki to sobie chociaż na kafe popyskujecie do "teściowej" hahaha żenada :P ale TRUE STORY :D

Gość gość
Akurat ja na żywo też już nauczyłam się pyskowac teściowej. I wiesz co? Od 5 lat pierwszy raz mam spokój z tą zawistna baba. A autorka to jak moja teściowa.

Gość gość
Kolejna teściowa co się wszędzie wtrąca. Skąd się takie baby biorą???? Żal ci d**e ściska że tobie mamuniu nie robi takich prezentów drogich. Jasne lepiej jak o mamunie będzie dalej dbał a nie o żonę wszak kolejna niegodna synka synowa.

Gość gość
0/10

Gość gość
akurat bielizny bym się nie czepiała, sama kupuje biustonosze w Triumph bo mam spory biust (75G) i nie wyobrazam sobie kupic stanika babciowego na bazarze za 50zl, gdzie druty wylaza po kilku noszeniach

Gość gość
Slabe prowo

Gość gość
Akurar Triumph ma tanie staniki.

Gość gość
czego to stare k*****iska nie wymysla...nawet bieliznę prosilas by ci pokazala?!! Moze jeszcze miedzy nogi zajrzysz czy nada sie dla twojego rasowego (pewnie brzydki jak noc ale mamusia uwaza ze ma choya ze zlota ) ogierka

Gość gość
Żona to nie dziecko Twojego syna, więc on jej niczego nie uczy. To jest dwoje dorosłych ludzi, którzy wybrali określony model życia i podejmują własne decyzje finansowe. To nie Twoja rola mieszać się w to na co ile wydają.

Gość gość
Trumph to dziadostwo,najlepsze są Audelle

Gość gość
Syn wydaje swoje pieniadze na swoja zone, a wiec tobie glupia babo wara od tej sprawy - to nie twoj problem, nie twoja odpowiedzialnosc. Krotko - nos w sos, pysk do gowna.

Gość gość
przecież to prowo

Gość gość
17:03] wow,cóż za kultura,koniczyna w metryce,słoma z butów i temat góóówna.Pasuje jak ulał,już nawet jestem w stanie wyobrazić sobie twoje lico,więs tańczy i śpiewa.