Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozegnalam chlopaka ktory mnie bzyka

Polecane posty

Gość gość
no to powiedz czemy wogole wyszlas za maz? skoro tak dobrze zarabiasz niby? przeciez sa wolne czasy wiec, normalna, dobrze zarabiajaca kobieta nie wiazala by sie malzenstwem to bez sensu tak wogole ten temat to prowo tak 4/10

Gość gość
autorka : Wyszłam za mąż, bo zakochałam się w swoim mężu. Jest świetną partią pod każdym względem. Przy nim jestem boginią... Czasem każdy ma dość życia na świeczniku i po prostu musi się zresetować. Nie zrozumiecie! Dziękuję kochany gościu, który uważasz, że to prowo. To cudowne, że moje życie jest tak bardzo niewiarygodne. Może w końcu zacznę żyć tak jak Ty. Tak po prostu nijak.

Gość gość
autorka : Pozdrawiam i zamykam temat. Nie sprowokujecie mnie, bo nawet nie zamierzam czytać tych Waszych wypocin. Polecam przejście na inny temat. Taki w którym piszą gówniary albo bzykają się z przypadkowymi murzynami. :)

Gość gość
czyli zdradzajac oszukujac kradanac i rabujac zyje sie jakos? a uczciwie nijak ahaaa

Gość gość
Ciekawe czy Twój mąż też się tak resetuje i ciekawe czy byłabyś za.

Gość gość
Fakt szkoda klawiatury na to indywiduum. Nigdy nie uszanuję ludzi, którzy dokładają najbliższej osobie zmartwień i cierpienia. Mąż autorki może dowiedzieć się o romansie za x lat, wystarczy, że żona kochanka nabierze podejrzeń, zacznie węszyć, dojdzie prawdy i podzieli się nią. Jak wtedy mąż będzie się czuł? Czy autorka chciałaby być przez niego tak potraktowana? I to jest właśnie pytanie do niej, niech odpowie.