Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po cesarce można na trzeci dzień iść do domu?

Polecane posty

Gość gość

Ile trzeba leżeć w szpitalu?

Gość gość
Po trzech dniach się wychodzi, czyli jest się w szpitalu o jeden dzień dłużej, niż po naturalnym porodzie. Chyba, że pojawią się jakieś problemy ze zdrowiem matki albo dziecka. Np. ja byłam jeden dzień dłużej, bo córka dostała silnej żółtaczki i konieczna była fototerapia.

Gość gość
Zależy co ci lekarz powie

Gość gość
U mnie było tak. Ja był 4 dni bo byłam od doktora X a pacjentki od doktora Y umówił się na wyjście dzień wczesniej i im załatwił.

Gość gość
Tak można ja byłam aż 8 dni i nie względu na mnie bo doszłam do siebie raz dwa tylko dziecko dostawalo antybiotyk a na dokładkę w 7 dobie życia pojawiła się żółtaczka. Dziewczyny które w tym samym czasię miały cc co ja wychodziły do domu na 3 dzień .

Gość gość
Można, rodziłam co prawda 9 lat temu ale już po 7 godzinach po cc wywalili mnie pod prysznic i poczułam się o wiele lepiej :-) zaraz jak dziecko zaczęło przybierać na wadze to mnie puścili czyli dokładnie 3 dnia wyszłam. Jak nie ma komplikacji, dziecko nie ma żółtaczki i zaczyna przybierać to wypuszczają

Gość gość
No ja też na trzeci dzień w domu.

Gość gość
Ja mialam cc w srode w polodnie a w piatek rano juz jechalam do domu z czego od czwartku juz cisnelam lekarza ze chce do domu , pamietam jego mine jak sie dziwil ze ja taka sprawna jestem po cc . Chcialam do domu bo lezalam na sali z pania ktorej dziecko darlo sie 24h ( nie plakalo tylko darlo sie ) a moj synek od urodzenia byl straszny spioch , wiec moj maly najadl sie i dlugo spal , a ja sie meczylam z tym dracym sie sasiadem Pragnelam jechac do domu i sieprzespac w spokoju

Gość gość
W szpitalu gdzie rodzilam wychodzilo sie na 7 dobe

Gość gość
Tak,dwa razy po 3 dniach wyszłam do domu.

Gość gość
Zależy od szpitala. Pierwszy poród we wtorek a wyszlam juz w czwartek. Kolejny porod w innym szpitalu i tam trzymają min 5 dób od cc niezależnie od stanu matki i dziecka

Gość gość
Zależy od szpitala. Pierwszy poród we wtorek a wyszlam juz w czwartek. Kolejny porod w innym szpitalu i tam trzymają min 5 dób od cc niezależnie od stanu matki i dziecka