Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O czym świadczy smsowanie teściowej gdzie jest i z kim? Nas to nie obchodzi

Polecane posty

Gość gość

Pojechaliśmy z mężem do moich rodziców bo nas zaprosili a teściowa nie umie stworzyć ciepłej domowej atmosfery. Bez przerwy wysyła nam smsy gdzie i z kim jest, co robi, stwarza pozory ciekawych świat. Po co nam te informacje? Zdjęcia wnętrza tego miejsca w które pojechała, zdjęcia z kawiarni, chwalenie się że jest z drugim synem i synowa gdzieś tam u matki synowej? Czy to nie jest próbą zwrócenia na siebie uwagi? Ogólnie ona często jak gdzieś pojedzie lub z kimś się spotkać to przesyła mmsy i chwali się. Dziecinne i kogo to obchodzi? Po co to wysyła? Dodam że ona mnie nigdy nie traktowała dobrze.

Gość gość
Pewnie jej syna

Gość gość
Ona pewnie chce aby Jej syn zobaczył, Ty jej pewnie nie interesujesz...

Gość gość
I możesz sobie porównać, jak jest traktowana przez drugą synową a jak przez ciebie.

Gość gość
Ona nie jest dobrze traktowana przez żadna synowa. Po prostu tamten syn to pantofel i ciągnie wszędzie za nimi matkę. Ja nie lubię trójkątów a bardziej nie lubi ich mój mąż. Wiele razy chciałam zaprosić jego matkę ale on stanowczo się temu sprzeciwial. Jeden lubi żyć z żoną i matka na co dzień a drugi odcina pepowine. Do tego dodam że mojego męża też to nie interesuje. On jej na to nigdy nie odpisuje lub odpisuje zdawkowo a ona i tak wysyła te smutny. W ogóle wstyd że wpycha się do swojej swatowej na święta.

Gość gość
to proste. Teściowa próbuje w nieudolny sposób zwrócić na siebie uwagę. Wyczuwam brak swojego życia i brak gacha. To najgorszy możliwy układ

Gość gość
Nie no, fakt, ona teściowa traktuje lepiej. Może to dlatego że ona ma charakter sluzki i daje sobą sterować. Ja nie jestem taka beznadziejna. Znam swą wartość.

Gość gość
Jest podatna na wpływ teściowej i dała się zepchnac do roli inkubatora bez swojego zdania. Fakt. Ja tak nie chce i nie umiem i jestem wrogiem przez to :)

Gość gość
No i dobrze. Ja też się nie daje. Szczerze to takie matki jak tamta synowa twojej teściowej są dla mnie kosmosem. Urodzi to to dziecko, oddaje wszelką decyzyjnosc teściowej i jest bierna w temacie własnego dziecka. Nie dziwne że teściowej to pasuje. Ciesz się że masz normalnego męża. Na mój gust baba nie może zdzierzyc że syn woli spędzić święta z tesciami niż z nią. Stąd te smsy i próba zwrócenia ma siebie uwagi. Żałosne.

Gość gość
Tak, już wielka analiza jaka jest teściowa, a jaka druga synowa, autorka to na pewno lepsza :D Jakby autorka miała to gdzieś to by nie zakładała tego tematu Połowa z Was wstawia p*****lety na facebooki i co, wtedy też rozpaczliwie wołacie o pomoc i nie macie swojego życia? :D

Gość gość
Ale Facebook zakłada takie zachowania. On po to jest. A wysyłanie komuś swoich fot z komentarzem a la"hej, patrz gdzie jestem i jak mam z***biscie " to albo znaczy że baba nie ma swojego życia i takie wyjście jest dla niej wydarzeniem na miarę koronacji na królowa albo że ma jakąś dziwną potrzebę prezentowania synowi i synowej tego jak spędza czas pomimo braku pytań co u niej. Infantylne