Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Wytoczenie sprawy chirurgowi

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam serdecznie, Jestem ponad rok po nieudanej operacji plastycznej nosa. Mialam jedna poprawke z chirurgiem, ktory oryginalnie ten nos mi oszpecil, ale niestety ta poprawka zadnego skutku nie przyniosla. Mam nadal krzywa przegrode nosowa, nos jest krzywy i najprawdopodobniej za duzo chrzastki zostalo wyciete jako ze teraz potrzebny jest przeszczep aby to naprawic. Oczywiscie nie chce kolejnej poprawki u tego samego lekarza jako ze mu nie ufam. Skoro "specjalista" nie potrafi zrobic nosa za pierwszym razem to oczywiscie nad jego umiejetnosciami stoi duzy znak zapytania. Za operacje zaplacilam 8000zl, teraz potrzebuje kolejnej pelnoplatnej operacji i jeszcze raz bede musiala przechodzic przez to wszystko. Mysle, ze za to wszystko nalezy mi sie zwrot pieniedzy i odszkodowanie, jako ze jest to karygodne. Skontaktowalam sie z chirurgiem, ale on oczywiscie ignoruje moje emaile. Czy ktoras z Was po nieudanej operacji plastycznej wytoczyla proces sadowy chirurgowi? Jesli tak, jak to wszystko wygladalo? Czy kontaktowalyscie sie z Izba Lekarska czy bezposrednio swoim prawnikiem? Jaki byl wynik procesu? Bardzo prosze o informacje. To jest nie do pomyslenia, zeby ktos kto nazywa siebie chirurgiem odwalal taka fachure. Ci chirurdzy powinni dostac nauczke, aby przestac bawic sie z ludzkimi twarzami i cialami, na podstawie "jak wyjdzie to wyjdzie".

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ja jestem na pocz膮tku tej drogi, mam ju偶 prawnika. Wiadomo, na pocz膮tku post臋powanie polubowne. Ale na pewno zakonczy sie w s膮dzie. Nie dotyczy to jednak chirurga, ale przez jednego partacza musia艂am mie膰 zabiegi chirurgiczne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niech zgadne, czy nie chodzi przypadkiem o chirurga Tomasza Dydymskiego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie bardzo chce podawac nazwisko tego chirurga, bo wiem, ze ja na pewno podejme decyzje o wyst膮pieniu na drog臋 s膮dow膮. Chirurdzy tez sprawdzaja te fora, jak widac po ewidentnych reklamach jak polecaja sami siebie. Ja juz opinie na internecie temu chirurgowi wystawilam i napisalam o nim na innym forum jak i w innych watkach wiec mam nadzieje, ze to komus pomoze w decyzji wybor****irurga. W tym poscie chcialabym sie tylko dowiedziec jak wyglada proces sadowy w takim wypadku i czy ktos przez to przechodzil, ma jakies wskazowki, moze udzielic pomocy. Pozdrawiam, autorka postu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
poszukaj prawnika z do艣wiadczeniem w takich przypadkach. I tyle. No i pozbieraj dokumentacj臋, kt贸ra b 臋dzie mog艂a pom贸c udowodni膰 jaki wp艂yw na twoj obecny stan mia艂o dzia艂anie tego chirurga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jaka dokumentacja. Wypis to tylko okr膮g艂a formu艂ka. A przebieg samej operacji"typowy"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Proces s膮dowy z chirurgiem w tym kraju to droga przez m臋k臋,Tylko dla odwa偶nych i cierpliwych.Na pewno b臋dzie chcia艂 zrobi膰 z ciebie ,niezr贸wnowa偶on膮 i psychicznie chor膮 osob臋,kt贸ra" chcia艂a wygl膮dac na 18-scie lat,m膮偶 j膮 zdradza i nie uk艂ada si臋 jej w 偶yciu zawodowym itd i na pewno sama tego chciala艣"ale "cierpliwy i kamie艅 ugotuje".Zycz臋 powodzenia i dobrego prawnika.Napisz chocia偶 z jakiego miasta chirurg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To mo偶e ja napisze bo mi oboj臋tny jest los tego chirurga, jak dla mnie to nie powinien robi膰 operacji i krzywdzi膰 kolejnych ludzi! a przynajmniej powinien odda膰 pieni膮dze za schrzanion膮 robot臋 偶eby kto艣 mia艂 chocia偶 cz臋艣膰 pieni臋dzy na popraw臋 po nim! mam nadzieje 偶e Pan to czyta Panie Ryszardzie Nawrocki! Pana jak Pan si臋 domy艣la nie zadowolona pacjentka!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣膰 wy偶ej Jaki nos operowa艂a艣 ?Czy pourazowy ?Jaka by艂a przegroda przed operacj膮 -napisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mia艂am robione uszy u tego chirurga, nie nos i ca艂e szcz臋艣cie bo nie wyobra偶am sobie chodzi膰 z dzie艂em na 艣rodku twarzy od tego chirurga! Poprostu wypowiedzia艂am si臋 za kole偶ank臋 wy偶ej bo kojarz臋 j膮 z innego forum.

Udost臋pnij ten post