Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Facet dziwak i samotnik

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
A po co Tobie nasze numery? Hmmmmm?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Lubi臋 dziwadla.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poszukaj w cyrku:D Sorki, nie mog艂em si臋 powstrzyma膰. A powa偶nie, my lubimy spok贸j. Zak艂adam, 偶e jeste艣 kobiet膮. Nie dogadaliby艣my si臋, nasze 艣wiaty to dwie ca艂kiem r贸偶ne bajki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No c贸偶. Prze偶yje :classic_cool: jak zawsze. Bez laski. I 艂aski.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie odbieraj tego w taki spos贸b. Nie da si臋 i koniec. Chyba tego nie zrozumiesz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rozumiem lepiej ni偶 my艣lisz. Pa :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
OK, skoro tak twierdzisz... Pozdrawiam, pa:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zycz艂iwy kto艣3
1.A co ci sie poodoba w Facecie ktory jest samotnikiem,dziwadlem i nie ma znajomych???...to bardz ciekawe co sie moze podobac normlanej kobiecie w swirze ktory jest zyciowym wykolejencem i autsajderem...ze co? ladne oczy ma czy co?:) 2.to ze jest samotnikiem,autsajderem i nigdy nie mial dziewczyny... NIE ZNACZY, ZE TO JEGO WYB脫R I MU Z TYM DOBRZE...Moze on marzy o dziewczynie tylko jest bardzo niesmialy i brak mu wiary w siebie...Moze zostal kiedys skrzywdzony i dlatego sie zamkna艂 na ludzi.? ON moze bardzo cierpiec z tej samotnosci i jest na tyle uparty ze nie da sobie pom贸c.Musisz byc bardzo wytrwa艂a i wyrozumiala zeby go zdobyc.I wkupic sie w jego zamkniety swiat.:) Byc moze ma spektrum autyzmu czy zespol Aspergera i ucieka w swoj swiat samotnosci.ALe jako zdrowy facet napewno ma swje potrzeby. A ma chociaz sta艂膮 prace,lub jakies pasje???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tu same prawiczki a w realu ich nima:( Ja chc臋 prawiczka!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To do mnie pytania? Jestem nienormalna. Mam prawo do takich upodoba艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰MJ
go艣膰 dzi艣 To ja a偶 taki krytyczny nie jestem, przynajmniej p贸ki co. Chyba :D Pewnie przez to, 偶e jestem ciut m艂odszy i jeszcze nie mam 30-tki, cho膰 ju偶 blizej ni偶 dalej do niej... :P Ja jeszcze nie postawi艂em kropki w tym temacie i jeszcze daj臋 sobie szans臋. Z jakiego艣 powodu mnie niekt贸re kobiety lubi膮. Pech chcia艂, 偶e przewa偶nie s膮 ju偶 one zaj臋te, przez to cz臋sto s艂ysz臋, 偶e jakby nie mia艂y m臋偶贸w, to by si臋 ko艂o mnie zakr臋ci艂y. A 偶e nie jestem z tych, co rozbijaj膮 zwi膮zki, to bior臋 to tylko za mi艂y komplement i singluj臋 dalej. No i nie powiem, w gruncie rzeczy polubi艂em ten stan, cho膰 jeszcze od czasu do czasu mnie nachodzi refleksja i dopada samotno艣膰 i stwierdzam, 偶e przyda艂oby si臋 jakie艣 mi艂e 36,6st obok :) Ale te偶 nie za wszelk膮 cen臋, wi臋c pierwszej lepszej, kt贸ra mi si臋 uwiesi na szyi te偶 nie ulegn臋. Na pewno ta moja przysz艂a b臋dzie musia艂a by膰 do艣膰 tolerancyjna. Mo偶e nawet bardzo, bo jednak tamta poprzednia wydawa艂o si臋, 偶e toleruje moje dziwactwa (jedno nawet by艂o jej na r臋k臋), lecz w praktyce okaza艂o si臋, 偶e mia艂a spore problemy z moimi dziwnymi fanaberiami, co skutkowa艂o tym, 偶e 艣rednio 2-3 razy w tygodniu rzuca艂a focha o co艣 tam i nie mog艂a przyj膮膰 do 艣wiadomo艣ci, 偶e ja mog臋 spr贸bowa膰 si臋 zmieni膰, ale nie tak z dna na dzie艅 i jednak nie we wszystkim :) Co do pani, kt贸ra lubi dziwad艂a - niestety nie mog臋 poda膰 nr tel na tak otwartym publicznym forum, ale mo偶esz napisa膰 co艣 o sobie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam tak samo jak on a jestem kobieta, wobec kobiet samotnikow nie ma takiego zrozumienia. Moj "adorator" mowil mi, ze "co to za zycie w samotnosci", wywieral na mnie presje i tak dalej i tak dalej, uwazajac, ze jest najlepszym co by spotkalo mnie w zyciu. Podobal mi sie fizycznie, ale jego podejscie, ze moje zycie jest jakies wybrakowane mnie odpychalo. Zrozumienie to podstawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
23:31 to zdanie "偶e ja mog臋 spr贸bowa膰 si臋 zmieni膰 , ale nie tak z dna na dzie艅 " jakby idealnie z mojego zycia. Tez natrafilam na takich mezczyzn, probujacych mnie zmieniac, ja costam probowalam, ale to dlugi proces, a tacy ludzie oczekuja cudow, zmiany w 1dzien

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰MJ
go艣膰 dzi艣 Masakra :/ Jak najdalej od takich ignorant贸w, kt贸rzy co艣 Ci pr贸buj膮 wm贸wi膰! Ze strony kogo艣 takiego jedyne co Ci臋 czeka, to toksyczny zwi膮zek, z kt贸rego nie b臋dziesz mog艂a si臋 wypl膮ta膰. No ale skoro jeste艣 typow膮 samotniczk膮, to pewnie te偶 zapali艂a Ci si臋 czerwona lampka w g艂owie s艂ysz膮c takie fanaberie? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prawda, ze kobiet samotniczek faceci nie toleruj膮, ale w druga strine jest wiecej zrozumienia ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
23:45 hm czerwona lampka.. nie wiem w sumie co jest normalne, moze to tacy jak on sa normalni? :P wydawal mi sie po prostu strasznie odpychajacym desperatem i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰MJ
go艣膰 dzi艣 Jak wy偶ej... Nie warto sobie zawraca膰 g艂owy takimi osobami, do kt贸rych tak oczywiste rzeczy nie docieraj膮. Albo Ci臋 akceptuje razem z Twoimi dziwactwami albo nara. Ewentualnie mo偶e pr贸bowa膰 DELIKATNIE na Ciebie wp艂ywa膰, ale nigdy nie mo偶e by膰 to na zasadzie szanta偶u czy wmawiania, 偶e masz by膰 taka i koniec. Tzn gada膰 to sobie mo偶e, ale oczekiwa膰 efektu, zw艂aszcza b艂yskawicznego ju偶 niekoniecznie... go艣膰 dzi艣 Co do kobiet samotniczek, to co艣 w tym jest. Ci臋偶ko jest zaimponowa膰 takiej, kt贸ra na dobr膮 spraw臋 nie potrzebuje nikogo. Ale z facetami tak samo ;) Co do normalno艣ci - ja nigdy siebie za normalnego nie uwa偶a艂em i absolutnej normalno艣ci od kobiety tez nie oczekuj臋 :P Wystarczy mi 偶eby mie艣ci艂a si臋 w moich standardach normalno艣ci ;) Czyli na dobr膮 spraw臋 ma spore pole manewru :D haha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰MJ
No i co艣 w tym jest, 偶e najcz臋艣ciej od os贸b, kt贸re co rusz maj膮 do nas jakie艣 "ale" bije tak膮 jakby desperacj膮 - one po prostu za bardzo chc膮 :P Jak widz膮, 偶e co艣 nie jest po ich my艣li, inaczej ni偶 mia艂o to miejsce z innymi przedstawicielami p艂ci przeciwnej, z kt贸rymi mia艂 do czynienia do tej poty, to momentalnie zaczynaj膮 si臋 szamota膰. Zawsze mnie to bawi :D A ja jestem z os贸b, kt贸re nie do艣膰, 偶e si臋 tym nie przejm膮, to widz膮c takiego ignoranta b臋d臋 jeszcze bardziej dolewa艂 oliwy do ognia i patrzy艂 jak si臋 pogr膮偶a, 偶eby m贸c z czystym sumieniem t臋 osob臋 skre艣li膰 w g艂owie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
23:58 mi samotniczce nie byloby trudno zaimponowac... starczyloby zrozumienie i posiadanie ciekawych dziwactw, a z kolei ten hm, nazwijmy go zdesperowany mezczyzna probowal mi "zaimponowac" czy tez "przekonac" tym, ze "masz juz 20 pare lat, kazda kogos ma" i tym, ze ma fajny samochod i dobra sytuacje materialan.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
*materialna mnie srednio bawi taka sytuacja, ale w pewien sposob jest to ciekawe, jak ktos ma wobec ciebie tyle wyobrazen, oczekiwan, ma jakas idealna wizje, widzi ciebie tak i tak a to sie rozmija nieco z rzeczywistoscia.. :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mia艂am gorzej, bo jak zauwazyl, ze jestem aspoleczna, malo towarzyska to ola艂 kompletnie. Od kobiet oczekuje sie, ze kazda b臋dzie wygadana jak katarynka. Taka prawda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo np. ktos cie nie zna, a juz ma wyrobiona opinie, a gdy zachowasz sie inaczej to oburzenie :p heh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
00:10 mezczyzna tego ode mnie nie oczekiwal. Zreszta ja jestem w miare wygadana, acz po prostu mi sie nie chce przebywac na jakichs imprezach czy cos gorsze bylo dla mnie jakby to,ze moje samotnictwo poczytywal jako wielka cnote :d jako dowod, ze jestem wyjatkowa, szanuje sie i tylko czekam na ksiecia z bajki :d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
m贸j taki by艂, ucieka艂 przed babami a niez艂y s艂odziak z niego, zmieni艂 si臋 jak mnie pozna艂, teraz on mnie goni :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja by艂em takim samotnikiem, dziwakiem, odludkiem. Zag艂臋bionym w swoje pasje, hobby, prac臋. Pasowa艂 mi taki styl 偶ycia. Z tym, 偶e nie by艂em prawiczkiem. Potem pozna艂em kogo艣 i wszystko si臋 wywr贸ci艂o do g贸ry nogami. Nadal mam swoje pasje i hobby, ale 偶ycie samotnika musia艂o p贸j艣膰 w odstawk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰MJ
go艣膰 dzi艣 Akurat dla mnie to 偶aden argument, 偶e "ka偶dy kogo艣 ma" :D Ja nie jestem "ka偶dy" to po pierwsze :classic_cool: Poza tym wielu z tych, kt贸rzy tak uwa偶aj膮 tkwi膮 latami w zwiazkach bez przysz艂o艣ci i m臋cz膮 si臋 z kim艣, kto im na dobr膮 spraw臋 nie odpowiada. Ot taka z艂o艣liwo艣膰 losu, 偶e ludzie samotni cz臋sto widz膮 tylko szcz臋艣liwych zakochanych, ale nie maj膮 poj臋cia, 偶e po艂owa z nich patrzy na tych singli i marzy, by znowu m贸c zn贸w by膰 wolnymi, ale z obawy przed samotno艣ci膮 nic z tym nie robi膮... Oczywi艣cie nie m贸wi臋, 偶e ka偶dy zwi膮zek jest bez sensu ;) A te "ciekawe dziwactwa" to jakie np? ;) U mnie by si臋 co艣 znalaz艂o :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰MJ
go艣膰 dzi艣 Ot贸偶 to! Ostatnio w艂a艣nie si臋 z tym zmaga艂em. Mimo, 偶e m贸wi艂em kobiecie, 偶e jestem do艣膰 specyficzny i dziwny, to stale m贸wi艂a, 偶e to ok, 偶e akceptuje mnie itp, bo nawet jeste艣my podobni w wielu wzgl臋dach. A jak przysz艂o co do czego, to wysz艂o na to, 偶e chyba jednak sobie mnie bardziej wyidealizowa艂a i stwierdzi艂a, 偶e "Nie wiedzia艂a, 偶e a偶 tak..." :P I we藕 tu zrozum kobiety :D A wierz mi, robi艂em wszystko co mog艂em 偶eby do takiej sytuacji nie dosz艂o, a i tak wysz艂o jak wysz艂o...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ciekawe dziwactwa hmm nie wiem czy dobre slowo :p moze po prostu taka akceptacja dla dziwnych pomyslow, a nie reakcja z serii "uniesiona brew + chyba cie por膮ba艂o". Zycie po swojemu, a nie tak, jakby chcieli inni. Moje dziwactwa hmm nie wiem czy bym to tak nazwala :p ale jestem nocnym markiem, lubie las, lubie jog臋, lubi臋 malowa膰 sciany we wlasnym domu :d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e jest aseksualny? A mo偶e tak naprawd臋 zalicza panienki i z 偶adn膮 si臋 nie wi膮偶e, bo nie chce, nikt mu w g艂ow臋 nie zagl膮da艂, wi臋c nie wiesz, czy to prawiczek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
00:23 nie rozumiem tego idealizowania, do czego to jest potrzebne. Raczej nie wierze ze ktos jest taki a taki dopoki nie zobacze potwierdzenia tego na wlasne oczy. Ehh, no mam problem z zaufaniem, idealizowaniem no i troche jestem dzika, tzn. moge chciec przerwy z tydzien od kogos bo mnie przytlacza.... :/

Udost臋pnij ten post