Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna rozpaczliwie nalega na slub.

Polecane posty

Gość gość
Przecież pisze że to puszczalska niunia po wielu sex układach, pewnie w każdym takim układzie żebrała o ślub.

Gość gość
To sie ustala wczesniej , mogles mowic ze sluby cie nie interesuja , i powtarzac to , ona sie raczej nie oddurzy , masz przesrane :) i musisz cos zrobic bo moze swirowac jak sie zorientuje

Gość gość
Bo trzeba ze sobą rozmawiać wprost,lepiej się z nią rozstań,szkoda dziewczyny na tak niedojrzałego faceta

Ja też nalegałam i chłopak w końcu się zgodził. W zamian za przyspieszenie jego planów muszę mu co jakiś czas robić jakąś dodatkową przysługę, ale jestem szczęśliwa :)

Gość gość
Provo.

Gość gość
Takie rzeczy się ustala wcześniej? To mogła ona powiedzieć będę ci dawać rowa od tak przez rok ale potem chce ślub, wtedy by ją nawet raz nie puknoł

Gość gość
Typowy facet, spotykasz się z dziewczyną ponad rok. Dajesz jej nadzieję i nawet masz problem nazwać to związkiem? Przestań ją krzywdzić, zabawiłeś się jej uczuciami...bardzo słabe.

Gość gość
Haha roochasz ją od 1,5 roku regularnie, spędzacie razem czas i co to niby jest jak nie związek? Faceci są popaprani. Ja z żadnym do łóżka nie pójdę zanim nie zobaczę pierścionka zaręczynowego na swoim palcu. Poza tym 30 lat to już pierwsze siwe włosy pewnie masz a nie zaczynasz młodość.

Gość gość
Idiotki chłop przecież pisze że to był sex układ od początku, sama się chwaliła że miała już kilka takich układów, czy kobieta szukająca męża chwali się jak to daje dùpy na lewo i prawo? A że jej w trakcie sex układu przyszła ochota na więcej to jej problem.

Gość gość
A on jej wprost powiedział że to sex układ? To że miała wcześniej to jej sprawa. Może ona uważa że są normalne w związku. Nie wiem ile ona ma lat ale 1,5 roku na sex układ kobieta raczej nie traci( świadomie) bo tym czasie może przecież szukać inego faceta. Skoro nie związek to i nie zdrada

Gość gość
wspołczesne kobiety to szmaty i dziwić się że faceci nie chcą się żenić

Gość gość
Dziwna i desperatka. :/ Dziewczyna z klasą tak się nie zachowuje. Moim zdaniem powinieneś ją olać. Chyba, że sam dałeś jej jakąś nadzieję na małżeństwo, to się aż tak nie dziw. Ale jeśli nie, to powiedz jej wprost o Twoich planach na przyszłość. Nie daj się jej szantażować! Pozdrawiam!

Gość gość
Jestem kobietą i powiem tak: nie daj się zmanipulować, pewnie jej wszystkie psiapsióły powychodziły za mąż i ona też chce (jak mała dziewczynka :D ). Jak czujesz, że za szybko: OK, nie wchodz w to. Powiedz jej, że powrócicie do tego tematu w przyszłym roku. Do tego czasu może się bardzo dużo zmienić. A póki co zabezpieczaj się dobrze.

Gość gość
"Jestem kobietą i powiem tak: nie daj się zmanipulować, pewnie jej wszystkie psiapsióły powychodziły za mąż i ona też chce (jak mała dziewczynka smiech.gif )." xxx Zgadzam się! Mnóstwo jest takich i mówię to jako kobieta. Dla mnie to infantylne desperatki, dla których najważniejsze jest zmienić status na fejsie na "zamężna". Uważajcie!

Gość gość
Roochasz ja ,a nie potrafisz sie z nia komunikowac?Ja p*****le ..:O

Gość gość
"Roochasz ja ,a nie potrafisz sie z nia komunikowac?Ja p*****le ..pechowiec.gif" xxx Czyż to zdanie nie obrazuje jak w rzeczywistości wyglądają prawie wszystkie związki damsko-męskie...?

Gość gość
Dobrze ,ze napisales "prawie" bo moj zwiazek tak nie wyglada ..

Gość gość
Jeśli tak nie wygląda, to bardzo dobrze :) Gratuluję :)

Gość gość
a jak wyglada

Gość gość
Dzieki-szczerosc ,uczciwosc i szacunek to podstawy kazdego zwiazku,szkoda ,ze tak malo ludzi wciela to w zycie .Zycie jest proste to ludzie je sobie niepotrzebnie komplikuje..

Gość gość
"niepotrzebnie komplikuja"

Gość gość
Czyli "dziewczyna z klasą" to taka co nie chce ślubu? "Klasa" to bycie w związku FF??? A jak dziewczyna chce założyć rodzinę to znaczy że jest pasożytem, oszustka i cwaniak, tak?

Gość gość
Ciekawe wnioski :D jak do tego doszlas?:D

Gość gość
dziewczyna z kalsa nie miewa ukladow to jest jakas sukowata

Gość gość
Doszłam do tych wniosków czytając wasze wpisy! I to nie tylko na tym wątku. Zawsze jak poruszany jest wątek ślubu to od razu jest atak na dziewczyny które chcą żyć w małżeństwie bo "prawdziwie kochać faceta można tylko w konkubinacie, bo wtedy się go do niczego nie zmusza i to jest prawdziwa miłość"

Gość gość
Nie. Dziewczyna bez klasy to taka, która nalega na ślub z powodu desperacji. To dziewczyna słaba i nie niezależna. Piszę to jako kobieta.

Gość gość
aha czyli dziewczyna z klasa miewa seks uklada chyba slaba ta klasa

Gość gość
pewnie dała mu tyłka na pierwszej randce i myślała, że to miłość :D a faceci takich kobiet na poważnie nie traktują :D

Gość gość
Nie. Dziewczyna z klasą nie nalega na ślub jak desperatka. Jeśli nie widzi zainteresowania ze strony partnera, odchodzi, bo wie że zasługuje na coś lepszego, a nie zmusza byle jakiego faceta do ślubu, tylko po to, żeby pokazać koleżankom obrączkę na palcu. Teraz jasne?

Gość gość
taka po seks ukladach nie nadaje sie na zone