Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna rozpaczliwie nalega na slub.

Polecane posty

Gość gość
Naprawdę uważacie ze ślub zawsze bierze się dla koleżanek???

Gość gość
Może jak narazie każdy ja wydymał bez słowa i dzwonił jak mu się jaja napełniły a ten okazał się miły, pogadał, sniadanie zrobił,zabrał na wycieczkę, samochód pożyczył więc sobie dziewucha ubzdurala miłość.

Gość gość
Trzeba być kompletnym durniem by brać laskę na żonę, która interesowała się seks układami, i/lub miała bujne życie erotyczne, lub daje na pierwszej randce. Wszystkie trzy przypadki powinny być czerwoną lampką dla faceta. Z takich kobiet materiału na żony nie będzie.

Gość gość
19 11 -mowisz to jako kobieta?

Gość gość
"Roochasz ja ,a nie potrafisz sie z nia komunikowac?Ja p*****le .." No bo to jest panienka od roochania a nie od komunikacji werbalnej :) chyba że jest to zdanie typu "teraz od tyłu"

Gość gość
Autorze,.miej jaja i powiedz jej w końcu ze to dla Ciebie był tylko układ a nie związek na poważnie. Nie narnuj jej czasu juz, niech sobie życie ułoży z kimś kto ja pokocha. Znajdź inną na seks, malo jest chętnych?

Gość gość
taka nie zasluguje na ukladanie sobie zycia chba ze z jakims k''em

Gość gość
Trzeba być kompletnym durniem by brać laskę na żonę, która interesowała się seks układami, i/lub miała bujne życie erotyczne, lub daje na pierwszej randce. Wszystkie trzy przypadki powinny być czerwoną lampką dla faceta. Z takich kobiet materiału na żony nie będzie. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Pełna zgoda!

Gość gość
Za to z niego jest cudowny materiał na męża!!!

Gość gość
Mysle ze ona chce sie ciebie pozbyc i nie wie juz jak. Moze na oku ma kogos super a ciebie jej zal ze juz sie tyle znacie i ze bedziesz cierpial wiec wspomina o slubie zebys uciekl jak najszybciej. Moze juz jej sie nie podobaja spotkania zawialo nuda.

Gość gość
Spodziewa sie ze nie chcesz slubu i dasz noge a ona spokojnie bedzie mogla spotykac sie z tym swiezym.

Gość gość
widocznie zobaczyl ze jestes latawiec i bedziesz zdradzac

Gość gość
I vice versa

Gość gość
puszczalska chce cie wymienic

Gość gość
być może... może chce się mnie pozbyć, bo ma kogoś nowego? Chociaż wątpie podobno ostatni facet od seks układu ją "zdradzał" i ona to strasznie przeżyła. Tak słyszałem, może plotki, może prawda, generalnie podobno jej koleżanka śmiałą się z niej, że taka przechodzona to nikt jej nie zechce (tak mówiła do mojej bliskiej znajomej). Ona generalnie może się obawiać że jak dłużej będzie tak się bawić w ukłądy to nie będzie nikt jej na powaznie chciał. Wczoraj napisała sms: Dobranoc KOCHANIE. Generalnie myśle, że ona chce ślubu. Raczej nie ma nikogonowego na oku, chyba że się mylę, bo ciągle do mnie pisze, ciągle w kontakcie, jak nie odbierałem raz przez tydzień to dzwoniła 300 razy !!!!!!! Więc w mojej ocenie ona chce mnie złpać na ślub. Myślicie że powinienem zerwac? Może mnie złapać na dziecko, tak myślałem wczoraj.

Gość gość
moze, wiele kobiet lapie na bachorka

Gość gość
gość dziś Ten topik to dobre provo prawika. Jak jest seks układ to zdrada nie istnieje bo w tym czasie można mieć wielu partnerów lub partnerek na seks. W seks układzie jest jasna sprawa i autor nigdy w czymś takim nie był za to uważa, ze związku przed ślubem to puszczanie się i na zonę tylko dziewica :) na dziecko żadna go nie załapie bo ręka nie zachodzi w ciąże ;)

Gość gość
"zdradzał" - był cudzysłów, Tzn. Ona i On nie ustalili podobno (czyli tak jak my) jaki jest status tej znajomości. Nie wiem ile tych tematów to prowokacja, mój jest realny. Nie wiem też czemu nienawidzisz prawików (to co ja mialbym powiedziec o dziewczynach ktore mi nie podobja ), ja traktuje wszystkich dobrze i szanuje tak samo. A co do tego jaka kobieta jest najlepsza na żone? - ŻADNA !!! - znałem troche kobiet i mogę powiedzieć że wszystkie są takie same, dziewice też po rozdziewiczeniu były by takie same, nie uznaje małżeństw i nie są ona dobre dla ludzi, nie polecam facetom małżeństw

Gość gość
Nie wiem też czemu nienawidzisz prawików x Gdzie niby wyczytałeś z mojego tekstu,ze nienawidzę prawikow? To czy ktoś nie uprawia seksu czy uprawia mało mnie interesuje ale nie przejdę obojętnie obok tekstu gdzie jakiś ktoś traktuje innego człowieka jak przedmiot czy towar. Sam się przyjrzyj swojemu życiu i nazwij się tak samo szczerze jak nazwałeś ta dziewczynę, którą tylko pukasz.

Gość gość
gość wczoraj Typowy facet, spotykasz się z dziewczyną ponad rok. Dajesz jej nadzieję i nawet masz problem nazwać to związkiem? Przestań ją krzywdzić, zabawiłeś się jej uczuciami...bardzo słabe. x Jesteś jakaś chora psychicznie babo i masz mózg 3 latki... Odpowiedzialność, dorosłość, dojrzałość? Na ślub trzeba sobie zasłużyć. Mam deklarować w kredycie że się z kimś ożenię nawet jak ta osoba po 2 latach okaże się oszustem i gnidą? To ty jesteś niedojrzała. Ta "Panna" prowadziła bogate życie seksualne a teraz chce się chajtać bo się wyszalała? hahaha .Towar mocno przechodzony nie nadaje się ogóle jako materiał na żonę. Ja bym kijem od szczotki takiej nie tknął ale Autor i tak widać wierzy że cokolwiek może z tego być wiec i tak to on na tym traci... Rada dla autora znajdź sobie młodszą nie będzie miała parcia na ślub i nie będzie miała ogona w postaci 4 drużyn piłkarskich w ci/pie. Wyobraź sobie te cztery drużyny Ty jesteś na końcu kolejki... Tak i nadal podtrzymuje że TĘPA DZIDA z Cibie głupia babo :D

Gość gość
Rada dla autora znajdź sobie młodszą nie będzie miała parcia na ślub i nie będzie miała ogona w postaci 4 drużyn piłkarskich w ci/pie. Wyobraź sobie te cztery drużyny Ty jesteś na końcu kolejki.. x Autor to tez przechodzony towar i żadna porządna w związek z nim nie wejdzie. Żadna normalna kobieta nie chce być na końcu kolejki po paru drużynach kobiecych. Autor nie szuka zony tylko taka sama używaczke jak on sam.

Gość gość
gość dziś "zdradzał" - był cudzysłów, Tzn. Ona i On nie ustalili podobno (czyli tak jak my) jaki jest status tej znajomości. xxx Skoro nie ustalasz statusu znajomości a uprawiasz seks z dziewczyna to ona ma pełne prawo przypuszczać ze jest to normalny związek który może skutkować założeniem rodziny!!! Nam mówisz że to seks układ A jej o tym nie powiedziałeś i jesteś zdziwiony ze po 1,5 roku dziewczyna ma plany na przyszłość??? Jeszcze do tego nam wmawiasz ze jej poprzedni związek również był seks układem ale to jak przeżyła zdradę świadczy o czymś zupełnie innym - moim zdaniem robisz z niej dziw/ke tylko po to żeby się wybielić i udawać tutaj oszukanego. Niczym nie rozumiesz się od jej poprzedniego faceta. I dobrze wiesz ze gdybyś powiedział jej uczciwie prosto w twarz że chodzi ci tylko o seks niczego byś od niej nie dostał! Dla mnie jesteś zwykłym kłamcą i oszustem.

Gość gość
Typowy Polski związek

Gość gość
czyli i tak jej nie kochasz...ale *****ch... wiec ogolnie jestes szuja i bydlakiem

Gość gość
W Polsce to norma! Taniej wychodzi posuwac dziewczynę i dawać jej nadzieję na stały związek niż zapłacić 100zł prostytutce!

Gość gość
Nie jestem przechodzonym gościem tylko znam życie i mam troche praktyki z kobietami, znam was na wylot. Ale gdzie jest niby napisane że seks coś oznacza ?????? Skoro ona zgadza się na seks bez żadnych ustaleń, oczekiwań to jak mam to rozumieć? Że brnie w seks układ. Ona miała wielu facetów, z tego co mówią inni wiele przygód, wyjątkowo chulaszczy tryb życia, nie zaskakuje mnie to jest dobra w te klocki.

Gość gość
Seks nic nie oznacza jesli powiesz to jej na samym poczatku znajomosci! Po prostu - chciales walic za darmo ale problem w tym ze tego z nia nie ustaliles. Ona wasze relacje odbierala jako zwiazek i ty rowniez bo sam w pierwszym poscie piszesz ze jestescie w zwiazku. Ona chiala zwiazek zamienic w malzenstwo wiec postanowiles sie wykrecic w najbrzydszy sposob jaki mozna - zrobic z niej dzivke, szmate, i udawac ze nic was nie laczylo.

Gość gość
Nie jestem przechodzonym gościem tylko znam życie x To jak nazwać człowieka, który bzyka się z osoba, którą gardzi i ma z tego korzyści?

Gość gość
Wg polskiej hipokryzji on jest madry i wspanialy a ona to zwykla glupia szmata. Nalezy go podziwiac za cwaniactwo i spryt a dziewczyne kopac i upadlac.

Gość gość
Pomijając już, że to prowo i to tanie to coś napiszę dla potomnych. 1,5 roku to za szybko za ślub i to o wiele, po slubie to co najlepsze w związku się kończy, trzeba się nacieszyć sobą, poszaleć wspólnie a jak już się czuje, że się człowiek wyszalał można rozmawiać o ślubie.