Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi sie dziewczyna od 55 miesiecy

Polecane posty

Gość gość

I nie wiem jak ja poderwac a tak bardzo kocham.

Gość gość
a co ona dziecko ma, że liczysz w miesiącach jak madki?

Gość gość
Po prostu nie wiem jak ja oswoic czy rozkochac. Ja liczę tak.

Gość gość
Hahaha :D

Gość gość
Spytaj się MAMY. Ona zawsze doradzi :D

Gość gość
We mnie kilku chlopakow, potem jeszcze mezczyzn kochalo sie tak samo, jak Ty, platonicznie. I chcieliby, i bali sie. Az w koncu pojawil sie ktos konkretny i zgarnal im mnie sprzed nosa. Wyciagnij moral. Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
czyli od prawie 5 lat :D, wspolczuje...

Gość gość
Nie wiem czy jej sie podobam. Bardzo mi jej brakuje...

Gość gość
Nie umiem zagadac poniewaz jak ja widze musze posiedziec ze 20 min w spokoju zeby sie uspokoic

Gość gość
Trele morele:p jak ja przytulasz zrób pstryk i się pokaz z lepszej strony;) nie widzisz jaki jesteś och i ach? Że dziewczyny gdybyś pstryknal palcami leciałyby za tobą boso po śniegu? A ty nie masz śmiałości do jakiejś baby? Stan przed lustrem, uśmiechnij się i popatrz na siebie, spójrz chmurnie i popatrz na siebie, za każdym razem uwzględnij oczy, ogarnij spojrzeniem całe ciało i zupełnie szczerze powiedz sam do siebie: czy znasz bardziej seksownego faceta? Odpowiedź będzie prosta:)

Gość gość
Wojtek, weź się za siebie.

Gość gość
Wojtek przy nim nie ma szans

Gość gość
Wojtek przy nim nie ma szans

Gość gość
przy kim? co?

Gość gość
21.28 przy Belmondo z opisu z 21.01:)

Gość gość
No tak. Racja. Nie przejmuj się. Na pewno masz jakieś czary. Możemy grupowo wyleczyć Cię z kompleksów, jeśli jakieś Ci się przytrafiły. Choć oczywiście grupowo wątpimy. Nie wątp w siebie. ;) :)

Gość gość
:D Jestem mile zaskoczony. Od razu mi lepiej. Rzadko ja widze, do tego podrywaly mnie inne kobiety i delikatnie dawalem do zrozumienia, ze nie jestem zainteresowany to robily sie zlosliwe, obgadywaly mnie jaki ze mnie fajtlapa i ona ostatnio tylko powiedziala czesc i szybko uciekla. Ona ma przewaznie dobry humor ale kiedy psuje sie atmosfera to ona nie lubi sie sprzeczac ani angazowac w spory. I nie wiem czy jej sie podobam czy jestem przez to dla niej problemem bo jak zada sie ze mba znienawidza ja kolezanki i beda utruwac :(

Gość gość
Mowily np ze jestem lelum polelum i zeby ze mna nie rozmawiala, ze jak ciagle sam to jakis glupi. Ostatnio jedna sie przyczepila do niej i zaczela nasmiewac ze ze mna rozmawia i wow ale sobie znalazla towarzystwo a 3 miesiace wczesniej pchala sie do mnie i zlapala mnie za dlon glaskala ja. I ja zabralem reke i powiedzialem ze nie chce jej urazic ale traktuje ja jako kolezanke.

Gość gość
Nie sądzę by ją to specjalnie martwilo:)

Gość gość
21.54 do 21.49

Gość gość
Tak myslisz? Odczulem ostatnio chlod jakby byla poddenerwowana. Przytyki przez caly dzien potrafia odebrac humor. Do tego miala urlop i wyjechala i predko jej nie zobacze. Nie mam jej numeru ale chcialem o to jakos delikatnie spytac.

Gość gość
hmm zaryzykuj, koleżanki będą musiały się dostosować, inaczej jawnie będzie po nich widać, że są zazdrosne, a ludzie nie lubią się do tego przyznawać :) musisz jakość najpierw neutralnie pogadać albo zrobić niby przez przypadek - tj. powiedz, że wszędzie nagabują Cię kobiety (nie wiesz, jak sobie z tym poradzić, a jedna jest tak uparta, że musisz zasugerować jej, że jesteś z kimś i wobec tego prosisz o przysługę - czy któraś z nich mogłaby iść z Tobą na kawę, a najlepiej taka, która nigdy Cię nie osaczała i przy której poczujesz się bezpiecznie ;) :P I tym sposobem łodpalisz te, które się narzucały i poprosisz tę właściwą o towarzystwo tego a tego dnia w tym a tym miejscu. Skomplikowane, ale może inni wymyślą coś lepszego.

Gość gość
Rzeczywiście z ciebie musi być lelum polelum skoro od 55 miesięcy p********z smuty w necie zamiast poprosić o numer laskę haha.

Gość gość
Ale zebrał się w sobie już. TO PLUS. Poproś ją o coś. Może tak będzie łatwiej.

Gość gość
Moze bylby to dobry pomysl ale nie w tej sytuacji bo pomysli ze jestem gburem i do tego aroganckim ze mam sie nie wiadomo za kogo i stwierdzi ze faktycznie jestem glupi poniewaz za bardzo sie nie znamy. Kolezanki zna lepiej. A w rzeczywistosci jest tak, ze druga jej znajoma kiedys zaproponowala ze moze napijemy sie kawy w korytarzu. Pomyslalem czemu nie, milo sie rozmawialo i ona nagle do mnie, ze od dawna o mnie mysli i zebym nikomu tego nie mowil ale od wielu miesiecy czeka az sie z nia umowie bo chcialaby ze mna byc. Zabrzmialo to bezczelnie i zaszokowalo mnie ze kobiety sa tak bezposrednie a nawet nachalne i odpowoedzialem ze nie powiem ale ja nie szukam teraz zwiazku

Gość gość
Po prostu kiedys juz mi sie z nia wiele razy milo rozmawialo i juz mialem zamiar ale nagle zjawila sie jefna z tych kolezanek i brutalnie przerwala mila konwersacje. Ta moja dala jej odczuc ze nam przeszkadza ale tamta byla nachalna to odpuscilem zyczac milego dnia ze juz lece.

Gość gość
I ta trzecia to juz w ogole jest masakrą poniewaz wysyla aluzje ze ma na mnie ochote. Rozmawialismy i ona ze sama jest w pokoju. I zebym przyszedl do niej to sie przekonam jaka jest fajna. Nieprawdopodobne! Albo mowi ze wygladam na takiego co lubi te sprawy i ciagle mi cos takiego mowi a ja nie odpowiadam na te zaczepki. A potem odwraca kota ogonem i mowi do tej mojej ze jestem jakis lewy i ze porazka.

Gość gość
I tak od 55 miesiecy uzeram sie z nimi. Jak jest wolna chwila to podchodze do mojej. Czasem ona do mnie i kiedy juz bylo fajnie i mialem ja zaprosic to oczywiscie pojawily sie te dwie i wszystko zepsuly. I ostatnio dlugo jej nie widzialem stesknilem sie i zobaczylem ze jest serce zabilo mi szybciej krew uderzyla do glowy i musialem ze 20 min sie uspokoic zeby sie z nia przywitac. Do tego stresuja mnie te babska i wiem ze ciagle mnie obgaduja oraz zlosliwie utruwaja ze nie wystarczylo mi odwagi oraz dobrego humoru by podejsc do niej i zaproponowac cos. Nie znosze ich towarzystwa.

Gość gość
tym bardziej powinieneś zadziałać po prostu zaproś ją na kawę - tak, żebyście mogli pogadać i żebyś mógł jej powiedzieć to, co nam tu teraz spokojnie, bez tych pozostałych