Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plemniki plemniczki..

Polecane posty

Gość gość

stosunek w dzien owulacji-napewno sa to dni plodne-owulacja nastapila w ten dzien lub wyslapila w przeciagu 3 dni po stosunku stosunek przerywany-natomiast sperma przeniesiona na palcu do srodka pochwy czy plemniki maja szanse z tej odleglosci z przedsionka pochwy dotrzec do komorki jajowej? wytrysk napedza je i nadaje im predkosci a co w takiej sytuacji?wiem ze maja witki i przez sluz przemieszczaja sie ale czy ta droga nie jest za dluga dla nich i po prostu umieraja? sperma przeniesona w przeciagu 2-3 min po wytrysku czy jest realna mozliwosc ciazy?

Gość gość
Miesiączke mam mieć 14kwietnia Od dwóch dni bola mnie jedynie sutki,tak to wszystko ok (Nigdy przed okresem mnie nie bolaly)

Gość Cleo1976
Przy stosunku w dni płodne ZAWSZE istnieje możliwość ciąży, chociaż ciąża "z palca" jest mniej prawdopodobna niż np.ze stosunku przerywanego.14 dni po zdarzeniu zrób test -a na przyszłość w dni płodne unikaj jakiegokolwiek kontaktu Twoich okolic intymnych ze spermą.Prawda, że to proste?

Gość gość
Jesteście żałosne z tym dokładnym opisywaniem :( idź do lekarza i się zbadaj to będziesz wiedzieć. Mam wrażenie że niedorozwiniete umysłowo kobiety zakładają tego typu tematy.

Gość gość
dlaczego ma unikać skoro chce złapać faceta na dziecko? :D

Gość gość
Powiedz, czy ty chcesz mieć dziecko czy wręcz odwrotnie?