Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy nie szanują kobiet

Polecane posty

Gość gość

"Towar to towar, pięć lat i zmiana na nowszy model bo już zmarszczki, coś obwisło i ogólnie pojawiły się lepsze od niej... ale nie czekaj przecież tak nie wolno bo to jest uprzedmiotowienie kobiety i tak z kobietami nie wolno robić zaraz usłyszymy. Z takimi trzeba grać na ich zasadach bo wierna będzie ale portfelowi." Link : https://www.wykop.pl/link/4165041/roszczeniowosc-mlodych-kobiet-jest-krytykowana-przez-psychologow/

Gość gość
Nigdy nie czytałam tyle zła i jadu skierowanego na kobietę :( Przykro mi że według wielu Polaków jestem stara (chodź mam dopiero 25lata gdzie jestem młodziutka), i że jestem jak samochód.Nie warto wiązać się z Polakami,zawsze mówiłam i miałam rację

Gość gość
wykop pl to idioci nie czytajcie ich dziewczyny bo tam siedzą przegrywy i debile ;)

Gość gość
gość dziś Dodałam to żebyście zobaczyli jacy są rodacy zanim powiecie coś o rodaczkach czytajcie

Gość gość
Jeśli dwoje ludzi jest z miłości to się szanują i są z soba, zakładają rodzinę. A tu jest mowa o układzie a nie o związku, szukam faceta modela, z grubym portfelem chatą i BMW, a on szuka laseczki do sexu i do pokazania jej na mieście. Za 5 lat mu się nudzi i zmienia, gdyby on stracił kasę ona też by go zmieniła.

Gość gość
A najgorsze jest to ze przysiegaja miłość i wierność i to ze nie opuści aż do smierci to kłamstwo jest przed Bogiem i świadkami....

Gość gość
Polacy to wieśniaki dzięki za artykuł oni z żonami robią to samo :/

Gość gość
To baby nieszanojá facetow,wiecej chlopow sie wiesza przez baby niż na odwrot:-D

Gość gość
Na wykop.pl możemy też przeczytać że dziewczyna po ukończeniu 25 roku życia jest "stara".Choć tak naprawdę jest młodą osobą i ma jeszcze czas na dziecko.Cytat : " bo ludzie przez to przestali się rozmnażać. Kobiety czekają na swojego rycerza, aż nagle z momentem pyknięcia 25 roku życia się przeterminowują".Takie myślenie mają Polacy ani ziarenka prawdy w tym co piszą nie ma.-Autorka topiku pozdrawia

Gość gość
gość dziś To baby nieszanojá facetow,wiecej chlopow sie wiesza przez baby niż na odwrotsmiech.gif dz Nie szanują według ciebie bo nie chcą brać byle jakiego. A wy macie słabą psychikę i się mścicie na internecie i w życiu.Frajerzy musicie wchodzić na jakieś Bracia samcy i inne g****a żeby się dowartościować.Polacy to słabi mężczyźni

Gość gość
Chcesz zobaczyć mojego k****a?

Gość gość
No wlasnie sie wygadałaś zołzo:-D dla ciebie polak to byle kto a to nie jego wina ze tak hujowo w polsce placą ,nie byle kto to dla was facet z bmw willą i kupą kasy na koncie jestescie sprzedajne tufty i tyle :-P :-D

Gość gość
I do tego są paskudni a ładnych kobiet próbują szukać niech znajdzie oj***e z kasy i rzuci odpada w kąt

Gość gość
gość dziś To autorka!Jeżeli myślisz tak o każdej kobiecie to jesteś chory psychicznie.Ja tylko pokazuje jacy są mężczyźni w Polsce i jak myślą o dziewczynach pozdrawiam

Gość gość
Pytałem czy chcesz zobaczyć mojego jak stoi ?

Gość gość
Tobie stoi ale rower w piwnicy inpotencie spedalony:-P :-D

Gość gość
znalazlam to w innym artykule,szok :o co za skurczysyny do gazu z polakami gadami

Gość gość
Ja ich nienawidzę dogadać się nie można zero zainteresowań kobiet zwiwrzat nie szanują nic im się nie podoba nie dbają o siebie mordy krzywe i brzydkie i śmierdzą a szacunku nie mają nawet do sobie a co dopiero do kobiet na kobiety gadają a są jeszcze gorsi

Gość gość
Autorko , to już któryś temat w którym się udzielasz albo zakładasz. Czy ktoś Cię zranił, porzucił? Może jesteś osobą mało pewna siebie? A może nie do końca jesteś pewna swojej kobiecości? A może nie możesz znieść że cały świat ma w dooopie Twoje zdanie? A może po prostu nikt Ci dawno komina nie czyścil i trochę Cię przyczadzilo?

Gość gość
Sorry, ale 25-latka nie jest młodziutka. Młodziutka to jest 16-latka -19-latka. A 25-latka to już kobieta, ktora (jeśli chce zalozyc rodzine) powinna miec juz meza i przynajmniej jedno dziecko. We lbach wam sie poprzewracalp. Za chwile beda gęgać, że 40-latka jest świeźutka i młodziutka ;D Mam znajomą "młodzutką" w swoim mniemaniu 30- ktora "jeszcze ma czas". Niestety, pomimo tego ze dba o siebie to jednak twarz juz nie ta co u 19-latki. W okol oczu juz kurze lapki, po dloniach tez juz widac ze nie jest pierwszej mlodosci. Oczywiscie taka kolej rzeczy, kazdy z nas sie starzeje, ale dla mnie to kabaret gdu dojrzala kobieta twoerdzi, ze jest mlodziutka i swiezutka. Stare panny są pewnie swiezutkie do usranej smierci :D Nie chcecie za mezow Polakow to nie. Kobiet jest i tak wiecej niz mezczyzn wiec dla wszystkich nie starczy facetow.

Gość gość
Przecież wykop to wykopalisko raków , tam normalny coś sobą reprezentujący facet nie siedzi , zazwyczaj to są męskie przegrywy które żeby poczuć się lepiej toczą pianę z pyska , normalnych jest tam z 10 % reszta to idioci do utylizacji

Gość gość
czyli cos takiego jak kafeteria tylko dla facetow?

Gość gość
7:44 tak bo główny priorytet kobiety to znaleźć pierwszego lepszego Janusza i zrobić sobie z nim 10 dzieci , a później wysluchiwac od męża nieroba jaka to 25 latka jest stara , polki nie wychodzą za mąż i nie rodza bo nie ma z kim , Polacy i ruscy są brzydcy a jedyne hobby to granie on-line , w Niemczech prawie każdy facet jest w klubie piłkarskim i ma hobby jak np ,podróże ... w Polsce facet to kapec z piwem w lapsku a jak się trafi troszkę lepszy to już ma się za boga

Gość gość
Ale nie wiem o co chodzi? Laska chce faceta z kasą a on chce piękna młodą kobietę. Układ trwa jeśli obie strony wywiązują się z warunków umowy on ma kasę ona piękna. On staje się biedny lub ona brzydka koniec współpracy. Od początku wszystko jasne.

Gość gość
W Niemczech przystojny wysportowany wysoki facet z dobrym autem i wieloma pasjami to norma , więc tam taki facet nie zadziera nosa bo wie że ma miazdzca konkurencję , w Polsce wystarczy tylko że facet przyniesie żałosne 2000 i się czasem z łaski do laski umyje

Gość gość
A jak to sie dziejw ze do takiej z******tej dziewczyny jak Ty nie ustawia sie kolejka auper facetow z calego swiata? Samotność niektórych kobiet jest najlepszym dowodem na to że mężczyźni są mądrzy.

Gość gość
7:53 wyobraź sobie że to są kobiety samotne z wyboru tak jak ja ,i żebyś widział koło mnie jest kolejka facetów ale ja żadnego z nich nie chce , jak mam być z byle kim to wolę być sama ,już jedynego dziada miałam

Gość gość
Ale ja się pytam dlaczego nie ustawia się kolejka tych super facetów.

Gość gość
gość dziś A jak to sie dziejw ze do takiej z******tej dziewczyny jak Ty nie ustawia sie kolejka auper facetow z calego swiata? Samotność niektórych kobiet jest najlepszym dowodem na to że mężczyźni są mądrzy. x :D

Gość gość
Tu autorka gość dziś Nie zakładam żadnych tematów to mój 1 więc S********j gnido :) gość dziś Nie tobie osądzać kto ma lat i jak wygląda a 16 latki to nie są dla takich starych.25 latka to młoda dziewczyna a stereotypy kreują tacy jak ty.Jedna ci przegadała i reszta przegada.Stop stereotypom