Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cicha dziewczyna

Polecane posty

Gość gość
gość dziś 20:49 ale ty jesteś prymitywny ,ona jest introwertykiem , po prostu boi się ludzi nie przepada za nimi , ty na siłę chcesz ja uszczęśliwić , może serio ją zostaw w spokoju bo nawet nie wiesz że istnieją tacy ludzie i żyją w ten sposób x wiem ze są tacy ludzie, nie musisz mnie pouczać, skąd mam niby wiedzieć że ona jest introwertykiem? znam ją jeden dzień. Tak chce ja uszczęśliwiśc, bo mi jej żal. Tyle w temacie

Gość gość
20:58 tak wyrocznio ty wiesz wszystko , są po jednym spotkaniu a ty już masz wnioski wyciągnięte na nastepne 20 lat

Gość gość
gość dziś Ta dziewczyna to po prostu taka wrażliwa samotna dusza , ty jesteś typowym buchajem z masą znajomych , czego nie rozumiesz ? x znawco mojego zycia. znajomych mam zaledwie garstkę. jestem człowiekiem jak już, wypraszam sobie. Obrażać to ty sobie możesz ale nie mnie!!! A przyjaciół mam zaledwie dwóch.

Gość gość
Czemu niektórzy robią najazd na autora? Przecież ona mu napisała, że on się jej podoba. Poza tym to chyba normalne, że on chce z nią nawiązać kontakt, poznać ze znajomymi. Owszem, może być nieśmiała, ale w pewnym stopniu powinna się przełamać.

Gość gość
21:01 boze niech ona od ciebie ucieka nie dość że ja zmuszasz do swojego trybu życia to jeszcze piszesz jak jakiś wściekły doberman , ty ja zechlasz jak ona się nie dostosuje

Gość gość
nie wiem czy nie wyjedzie, nie ma pracy, coś tam mówi że sama nie wie jak to będzie. Ale zapytała czy chcę się spotkać drugi raz.

Gość gość
21:04 czyli dla ciebie jedynym kryterium jest żeby miała pracę ? Coraz ciekawiej xD może być zakonnica lub prostytutką ale wszystko zależy od tego czy będzie pracowała xD

Gość gość
gość dziś 21:01 boze niech ona od ciebie ucieka nie dość że ja zmuszasz do swojego trybu życia to jeszcze piszesz jak jakiś wściekły doberman , ty ja zechlasz jak ona się nie dostosuje x nie zmuszam jej, tylko chce jej pomóc. "Zechlasz" ? nie wiem co to znaczy i w jakim to narzeczu się mówi. Sama mówi że chciała by kogos poznać, przyjaciół idt. Wiec próbuje jej pomóc, ale poprzedzając pewnie w następnych będę idiotą albo określicie mnie innym "poetyckim" epitetem bo chce jej pomóc.

Gość gość
gość dziś 21:04 czyli dla ciebie jedynym kryterium jest żeby miała pracę ? Coraz ciekawiej xD może być zakonnica lub prostytutką ale wszystko zależy od tego czy będzie pracowała xD x nie . ona mi się podoba, a ze nie ma pracy to jej pomagam, a ty co? siedzisz pewnie i kasiora od rodziców wyciągasz...

Gość gość
ciekawe, czy wy byście wytrzymali na takim spotkaniu, gdzie dziewczyna nic nie mówi. Dlaczego według niektórych to autor ma problem? Przecież to ta dziewczyna ma wyraźnie problem ze sobą...

Gość gość
Chcesz jej tak bardzo pomóc ale spotykać się już z nią nie będziesz bo nie ma chwilowo pracy i żeby nie daj bóg na nią 2 złote nie wydać , idź facet to się kabaret robi

Gość gość
Może jej d**e zacznij podcierac? Niemota jakaś?

Gość gość
21:10 a ty co zdesperowana samotna ze ja tak krytykujesz ? I co chciałabyś się dowalic do autora ? Ja jestem raczej za tym żeby dziewczyna sobie dała spokój bo on jest nachalny, sama jestem cicha i spokojna i taki typ faceta mnie przeraża

Gość gość
gość dziś Chcesz jej tak bardzo pomóc ale spotykać się już z nią nie będziesz bo nie ma chwilowo pracy i żeby nie daj bóg na nią 2 złote nie wydać , idź facet to się kabaret robi x NIGDZIE tak nie powiedziałem , a wydac chciałem na KAWĘ CHCIAŁEM IŚĆ. O CO WAM CHODZI. pierwszy lepszy olał by temat i ta dziewczynę, a ja chcę jej pomóc. Chcę się z nia spotkac, nawet ona sama zaproponowała drugie spotkanie. Kabaret to z was jest, jak wyciągacie jakies pół zdania, nawet nie czytając tematu i robicie zamieszanie wokół siebie. ŻENUA.

Gość gość 21 10
On wcale nie chce jej, dlatego że ona nie ma pracy. Tylko nakreśla problem. Ona jest chorobliwie nieśmiała, wszystkiego się boi, chce zmian, ale jest na nie. Naprawdę byście chcieli taką dziewczynę?

Gość gość
21:12 Mnie to nie obchodzi. Autor pyta o opinię. Ja swoją wyraziłam a co ty i on o tym sądzicie mnie nie interesuje. Nie rzucaj się jak wesz. Widocznie jesteś nieporadna skoro tak się oburzylas moim wpisem.

Gość gość
21:13 ty ZENUA jak jej robisz taka wielka łaskę ze wogole taki książę się chce z nią spotkać to sobie daj siana , proszę jaki wielki dobroczyńca z łaski się z nią spotyka ,odczep się od niej i daj jej szanse na poznanie faceta który będzie cenił dziewczynę która nie klapie dziobem i nie będzie szczul poznawaniem znajomych

Gość gość
21:15 tylko prości ludzie karmią się ublizaniem innym i wytykaniem braków zeby poczuć się lepiej z samymi sobą ,bo nic sobą nie reprezentują ;) wartościowy człowiek nie ocenia i nie dogryza tylko taki który ponizanien innych sam chce wyjść korzystniej zamiast nad sobą popracować

Gość gość
Biedna Moze ma depresje

Gość gość 21 15
Taa.. ciekawe kogo pozna, skoro nawet paru zdań nie umie wydusić. Właśnie ma szczęście, że ten jej trochę czasu poświęca, bo każdy inny by ją olał, nawiązywać kontakty też trzeba umieć.

Gość gość
Ja bym taką dziewczynę chciał bo tępe trajkotki mnie wnerwiaja, sam jestem cichy

Gość gość
Im dziewczyna glosniejsza i bardziej gadatliwa tym bardziej pusta

Gość gość
Większość ludzi stroni od takich osób, bo tak już jest. Sama taka jestem i jakoś nikt mnie nigdzie nie wyciąga i siedzę w domu. Wcale się nie dziwię.

Gość gość
Te wasze wnioski nie mają jakoś przełożenia w życiu.

Gość gość
Ona powinna znaleźć sobie cichego chłopaka , który lubi spacery naturę , autor prawie w każdym poście się rzuca do odpowiadających , on by ja swoim charakterem stlamsil i przytloczyl , ps on poznając ją z innymi nie robi jej łaski tak jak on to sobie myśli ,dla cichych osób to katorga

Gość Znamtakajedna
Powiem Ci tak drogi autorze, samo to że chcesz znaleźć rozwiazanie tej sytuacji świadczy o Tobie dobrze, nie rozumiem tych naskoków co poniektórych. Wydaje się być introwertyczką, lub może spotkało ją coś złego? Problemy w domu? Może była gnębiona lub zgwałcona?( tfu, oby nic z tych rzeczy!) To czesto uposledza lud******ontaktach międzyludzkich. Może mieć problem z zazdrością, znam taką jedną. Nasze pierwsze spotkanie mimo iż pierwsza sie skontaktowala wtedy jeszcze na GG, bylo ciche, skrepowane i spacerowe. Po paru spotkaniach bylo juz naprawde lepiej, a po dluzszym czasie okazala sie najlepsza przyjaciolka jaka mozna miec, bardzo wartosciowym czlowiekiem. Nie odpuszczaj, ale zachowaj troche dystansu dla jej komfortu osobistego i daj jej czas, a poznasz ów zagadke. Powodzenia Wam obojgu:)

Gość gość
Już przestańcie z tymi zalosnymi tekstami ze powinna być wogole wdzięczna że dobroczyńca z nią poszedł , jak jest ładna to jeszcze 1000 facetów się koło niej zakreci , ciche też mają swoich amatorów , ja też wolę spokojnych cichych niesmialych facetów więc czemu ładna cicha wrażliwa ma nie znaleźć amatorów ? Nie każdy lubi gderanie jak w radiu

Gość Znamtakajedna
Nie z zazdrością a z nieśmiałością*

Gość gość 21 29
Nawet z najładniejszą dziewczyną nikt się nie umówi, jeśli będzie chorobliwie nieśmiała lub pomyślą o niej, że jest królową lodu... Już nie przesadzaj, że czeka na nią dużo adoratorów, bo to nieprawda. Znam życie i takie kobiety często są same.

Gość gość
21:34 ty takie znasz a ja taka jestem , i żaden chłopak nie miał z tym problemu , niektórzy byli zdziwieni , inni zaskoczeni ale żaden nie zrobił mi z tego powodu problemu , nawet ci bardzo bardzo śmiali chcieli wschodzic że mną w związki