Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24przegranelata

na tinderze chłopaki lecą tylko na bogate laski.

Polecane posty

Gość gość
A ty cierpisz bo ani nie jesteś ładna, ani bogata, ani nie masz chaty ani samochodu i stąd ten ból d**y :-/

19:55 nie cierpię :D wolę być sama niż z golddiggerem, który pewnie sam nie ma wszystkich tych rzeczy, lub udaje że je ma. wygląd wiadomo, jest kwestią gustu. przecież nie będę podkreślać, że jestem atrakcyjna, bo nie dasz wiary. za to na pewno jestem biedna.

Gość gość
co studiowalas?

Gość Bicu
Neptyka to ty gnębiłas z tego co pamiętam nazywając go napletkiem

sama chcę wierzyć że tak nie jest, że chłopaki nie lecą na pieniądze, ale na podstawie moich setek lub nawet tysięcy rozmów prowadzonych na tinderze poznałam, jak to funkcjonuje, i jaki algorytm pytań mają w głowie chłopaki z tindera. to jest naprawdę bezczelne. i nie piszcie, że jest to kwestia tindera bo tam specyficzni ludzie zakładają konta. oni też przecież chodzą po ulicach miast.

Gość Bicu
A hüj tam że jesteś biedna to co cię naprawdę definiuję to jest to że jesteś pojèbana

Gość Bicu
Jakbyś była atrakcyjna to byś znalazła już dawno sponsora.twoim problemem jest brzydota ale to trzeba umieć się przyznać przegrywko

nie chcę mieć sponsora. wyczuwam, że jesteś niskim zakompleksionym prawikiem, na pewno bardziej przegranym niż ja, pozwól, że będę ignorować twoje prowokacje.

Gość gość
wrozbella a ty pierwsze to się ich pytasz: jaka jest twoja data urodzenia? A potem piszesz: postawie ci ....... tarota :D

Gość Bicu
A ty kim jesteś? Tanią podkarpacką prostytutką z patologii z grubym düpskiem co dzieciństwo spędziła w bidulu.Masz kürwa wysokie wymagania ale ja ci karzeł da na Marlboro czy dragi to z chęcią mu obciągniesz pałę.Tutaj nie ma bardziej żałosnej osoby niż ty.🖐️

Gość gość
Kiedyś byłem pytany przez dziewuchy właśnie o mieszkanie, samochód, dobre zarobki. Dzisiaj mam to wszystko ale już nie chodzę na randki. Gdybym chodził, to właśnie o to teraz bym pytał. Dlaczego? Otóż dla zabawy.

20:40 tylko o tym, że dużo dziewczyn leci na pieniądze mówi się otwarcie, a o chłopakach nie. a uwierz mi, że mnie też zadawano takie pytania.

ludzie są tacy naiwni, ale niechaj każdy wie. ja się o to postaram, aby wyeliminować ten problem. nie chcę przez nikogo być nigdy więcej oceniana pod względem finansowym.

Gość gość
Bicu to nie jest wrozbella inny styl pisania

Gość gość
Mnie to smierdzi Tajemniczym cwelem