Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co pociąga facetów w starszych kobietach?

Polecane posty

"Na szczęście od wieków faceci tracą zainteresowanie kobietami po których widać, że się starzeją. Możecie sobie wmawiać, że czasy się zmieniają, ale biologia pozostaje niezmienna i tak samo myślą. " X i vice versa - biologia pozostaje niezmienna także dla panów :P generalnie każdy, niezależnie od płci, z wiekiem traci na atrakcyjności fizycznej. X o ile w stałych związkach ma to znikome znaczenie, to dla panów, którzy myślą że 18stki będą się ustawiać w kolejce - sytuacja jest nieco mniej optymistyczna :P

Gość gość
... są łatwiejsze a jak to mówią na starej pi/czy młody się ćwiczy ;)

Gość gość
Z TYM mężczyzną Warto przeżyć choćby rok. Młodszy mężczyzna często jest mądrzejszy i dojrzalszy od starych glupcow i nawet tylko rok z nim 5 lat czy 10 jest więcej warte niż 25 czy 50 z glupcem.

Gość gość
13.17 -Jeśli chodzi o biologię to poczytaj sobie tutaj : https://tylkomedycyna.pl/wiadomosc/genetycy-odradzaja-starszym-mezczyznom-plodzenie-dzieci http://tatapad.pl/zdrowie/wiek-ojca-a-zdrowie-dziecka-mezczyzni-maja-date-waznosci/ Rozpatrując tylko i wyłącznie względy biologiczne to panowie są na przegranej pozycji. Starszy facet - ryzyko wad rozwojowych i chorób u dzieci, na dodatek ryzyko, że taki starszy pan wcześniej umrze. Punktując biologię wygląda to tak : 1. Ryzyko urodzenia chorego dziecka 2. Ryzyko, że sam zachoruje i trzeba będzie się im opiekować 3. Ryzyko, że wcześniej umrze . 4. Na bieżąco - starzejący się organizm czyli: łysina, siwe włosy, brzuchol, braki w uzębieniu, organizm zasiedlony przez wirusy i bakterie po wcześniejszych partnerkach. Kiedyś tę biologię równoważyła dojrzałość i opiekowanie się kobietą, dzisiaj kobieta ma być koniem pociągowym, wiec chyba lepiej być tym koniem pociągowym z kimś kto biologicznie nie jest taki zużyty. Powyższe dotyczy wszystkich wyrachowańców, bo jak trafi się miłość to ludzie nie patrzą ani na biologię, ani na wiek. Ale Ciebie to chyba nie dotyczy.

Gość Black Joe
To, czy kobieta jest łatwa, zależy nie od wieku a od wychowania i szacunku do samej siebie. Chyba wam się kryteria p****ały :O

Gość gość
Jest taka kobieta już mądra i lecą na kasę

Gość gość
Rozpatrując tylko i wyłącznie względy biologiczne to panowie są na przegranej pozycji. Starszy facet - ryzyko wad rozwojowych i chorób u dzieci, na dodatek ryzyko, że taki starszy pan wcześniej umrze. Punktując biologię wygląda to tak : 1. Ryzyko urodzenia chorego dziecka 2. Ryzyko, że sam zachoruje i trzeba będzie się im opiekować 3. Ryzyko, że wcześniej umrze . 4. Na bieżąco - starzejący się organizm czyli: łysina, siwe włosy, brzuchol, braki w uzębieniu, organizm zasiedlony przez wirusy i bakterie po wcześniejszych partnerkach. Kiedyś tę biologię równoważyła dojrzałość i opiekowanie się kobietą, dzisiaj kobieta ma być koniem pociągowym, wiec chyba lepiej być tym koniem pociągowym z kimś kto biologicznie nie jest taki zużyty. Powyższe dotyczy wszystkich wyrachowańców, bo jak trafi się miłość to ludzie nie patrzą ani na biologię, ani na wiek. Ale Ciebie to chyba nie dotyczy. x To ma swoje plusy bo jak zostawi konkretny spadek to niech zdycha. Wtedy zawsze można przygarnąć młodego i przystojnego.

Gość gość
Wtedy zawsze można przygarnąć młodego i przystojnego. X innymi słowy - starego kasa na zakup przydupasa!

" gość dziś Z TYM mężczyzną Warto przeżyć choćby rok. Młodszy mężczyzna często jest mądrzejszy i dojrzalszy od starych glupcow i nawet tylko rok z nim 5 lat czy 10 jest więcej warte niż 25 czy 50 z glupcem. " X mądrość nie ma nic wspólnego z wiekiem. są mądrzy i dojrzali życiowo 20-parolatkowie i kompletnie niedojrzali 50-latkowie. to samo z kobietami. X " gość dziś ... są łatwiejsze a jak to mówią na starej pi/czy młody się ćwiczy oczko.gif " X będąc w podeszłym wieku 30+ nadal nie stałam się łatwiejsza, ale może po 60tce zacznę szaleć, jak zostanę wdową czy coś :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia  æ
gość wczoraj Sama sobie odpowiedz na to pytanie, ale mogę się założyć, że 18 czy 20 latek nie jest twoim marzeniem faceta jeżeli chodzi o wygląd. X X X X No to przegralas zaklad. Mysle , ze znajda sie mlodzi , ktorzy beda akurat w moim typie fizycznym. Tyle , ze to nie oznacza , ze Ja sie w jakikolwiek sposob z takim mlodym zwiaze.

Gość gość woli starsze
Co widzę w starszych od siebie? Osobę, na którą mogę liczyć, mogę porozmawiać i ta osoba mnie zrozumie. Oczywiście wszystko z wzajemnością. Sam trochę przeżyłem i myślę, to mnie ukształtowało na takiego a nie innego faceta. Fakt jestem młody ale nie głupi :-) Od koleżanki pod 30rz usłyszałem, że jestem bardzo dojrzały w przeciwieństwie do jej starszych kolegów.I co mnie jeszcze zaskoczyło to to, że usłyszałem słowa: "czuję się przy Tobie bezpiecznie".

Gość gość
Ta skala co ktoś napisał jest dobra :) Do 25 roku życia młoda kobieta dojrzewa psychicznie,to że kiedyś musiały rodzić były przymusem.Ogólnie to mam 30 lat i wolę z wyglądu i charakteru 25-30 latki i tak zostanie.

Gość gość
Faceci lecana wiek,nie na mlode,ja mam 55 a wygladam na 40 ,faceci sie ogladaja ,usmiechaja i jakbym nie mowila ile mam lat to mialabym duuuzo mlodych kochankow,nawet by sie nie zorientowali ze maja tzw. stara babe.

Gość gość
Podoba im się to, że przypominają im mamusię.

Gość gość
Chyba nie bo moj byl mlodszy ale wziol sobie mlodsza ktora wygladala jak jego ciotka ,starzej odemnie.

Gość gość
Bo młode kobiety są głupie lub mało dojrzałe. Rozmowy z mlodymi kobietami sa tylko o pracy, ciągłym jakimś "spedzaniu czasu produktywnie" ewentualnie o ekologii , pieskach, kotkach, vege srege. Już nie wspomnę że sex 5raktuja dziwnie. Albo cnotka albo puszczalska. Jak ja poznałem od siebie o 13 lat starsza kobietę to przez pierwsze tygodnie nawet nie wiedziałem gdzie pracuje.

Gość urst
Dnia 12.04.2018 o 22:19, Gość gość napisał:

Od kiedy to faceci leca na inteligencje? :D:D:D

Od zawsze.

Gość gość

A co może być pociągającego w starej babie?

Gość wyrst
Dnia 16.05.2018 o 08:28, Gość gość napisał:

Bo młode kobiety są głupie lub mało dojrzałe. Rozmowy z mlodymi kobietami sa tylko o pracy, ciągłym jakimś "spedzaniu czasu produktywnie" ewentualnie o ekologii , pieskach, kotkach, vege srege. Już nie wspomnę że sex 5raktuja dziwnie. Albo cnotka albo puszczalska. Jak ja poznałem od siebie o 13 lat starsza kobietę to przez pierwsze tygodnie nawet nie wiedziałem gdzie pracuje.

uo to Cię wzięło

Gość Jestem starsza
Dnia 16.05.2018 o 08:28, Gość gość napisał:

Mam prawie 40 lat i też mogę sobie o tym gadać:)

Gość adek18

mnie podnieca myśl o ich wyeksploatowanych dziurkach

Gość heyhey

ta fascynacja starszymi to trwa u facetów tak do 35 roku życia...potem się patrzą na młodsze 😉

Gość Gość
1 minutę temu, Gość heyhey napisał:

ta fascynacja starszymi to trwa u facetów tak do 35 roku życia...potem się patrzą na młodsze 😉

Ci, którzy SIĘ patrzą,  to niech SIĘ  patrzą, mała strata.