Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie uczucie gdy facet w was wchodzi?

Polecane posty

Gość gość

Dzien dobry wszystkim dziewczynom i kobietom Krotko i na temat :D - jakie to uczucie? Czy moje jest prawidlowe? Pytam, bo glupio jest mi o tym rozmawiac z kolezankami a czuje ze cos jest nie tak. Z nawilzeniem nie ma problemu, jestem podniecona ale i tak gdy facet wchodzi czuje sie tak jakby mi jakas scianka zapadla i momentalnie mnie boli tak od dolu, czuje sie rozepchana, czuje podraznienie (pomimo ze sluz az ze mnie cieknie po nogach) i uczucie jakbym musiala isc sie wyproznic. To moj 1 facet i zawsze mialam problemy z okresem, strasznie bolala mnie pochwa w srodku, sama ginekolog kiedys powiedziala na usg ze cos jest nie tak i mialam isc na dodatkowe badania ale olalam sobie. sama utrata dziewictwa tez byla ekstremalnym przezyciem, chyba za 15 podejsciem sie udalo, a ja ryczalam bo on po prostu nie mogl wejsc, a bylam tak ciasna ze najmniejszy tampon tez nie chcial. z czasem sie rozluznila , ale nie do konca tylko ze sie upilam i moze miesnie puscily, nie wiem :D

Gość gość
Czy wam na mózg się rzuciło . Facet ma tylko hooja włożyć do pipy a nie cały wchodzić wariaci zboczeni . Pierwszy raz słyszę o takiej dewiacji . To grozi rozerwaniem idiotko.

Gość gość
A w jakiej pozycji tak masz

Gość gość
Moze masz jakies tylkozgiecie macicy i ruchy penisa ja uciskaja... kuwa, nie wiem...

Gość gość
Tylozgiecie mialo byc hahaha ale szajs napisalam :-D

Gość gość
Nawet nie zauwazylam bledu

Gość gość
Tylozgiecie macicy albo cos z szyjka - budowa

Gość gość
Śluz Ci po nogach cieknie? omg :O

idę o zakład, że topik założył jakiś zbok. przede wszystkim jeśli byłoby "coś nie tak" to ginekolożka by to zdiagnozowała, bo nie ma żadnych innych dodatkowych badań poza tymi w gabinecie pozwalającymi określić jakieś nieprawidłowości. standardowe badanie plus USG ginekologiczne i wszystko jest jasne. nie odpisujcie, bo zbok się będzie podniecał :o

Gość gość
tam od razu zbok, kazdy ma prawo pytac kto pyta nie bladzi

Gość gość
Mnie masazysta wycxul tylozgiecie macic.tez nie mialam prsyjemnosci z seksu .wiem ze to obrzydliwe co napisze ale . .uratowal mnie wlasnie on.wsadzil palec do o***tu bolalo przez chwile ,cos tam poprzesuwal ale potem przestalo bolec. Wiem ze to obrzydliwe ale ten pan uratowal moj zwiazek bo w wieku 3o lat seks nie byl przyjemnoscia.

Gość gość
Żartujesz sobie