Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważacie, że kobieta która spełnia się tylko w byciu matką to coś złego?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś dziś teraz jak zapieprzam na cudze bachory to uważam, że to najgorsze co może być to naklepanie bachorów x to się dobrze zabezpieczaj żebyś nie miała bachorów. Całe szczęście że ja mam dzieci a nie bachory i nie musisz na nie robić... no i muszę zapieprzać min. na te twoje cholerne bachory

Gość gość
dziś gość dziś dziś teraz jak zapieprzam na cudze bachory to uważam, że to najgorsze co może być to naklepanie bachorów x to się dobrze zabezpieczaj żebyś nie miała bachorów. Całe szczęście że ja mam dzieci a nie bachory i nie musisz na nie robić... no i muszę zapieprzać min. na te twoje cholerne bachory x to sobie zrób swoje i na swoje bedziesz robiła, albo zwolnij się z pracy jak ci nie pasuje :P

Gość gość
do gość dziś - odwal się głupia babo myśląca cipą, naklepałaś bachorów to zapieprzaj na nie, na wuj mi twoje bachory, nie każdy taki głupi jak ty, że umie tylko klepać bachory

Gość gość
21.13 ja nie muszę pracować, bo ty to robisz, to po co mi ja mam. Moge leżeć i pachnieć :P

Gość gość
gość dziś wszyscy powinni a nie matka! po to są zasiłki a nie dzieci w jakiejś szkole wyrodne!

Gość gość
mężowie sodomici chcą seksu od dziewic, a potem do pracy chodzą !!!!!!

Gość gość
jakby o dzieci chodziło, to byście ich nie wyganiały do tych sodomskich tzw szkół

Gość gość
gość 2018.04.16 "Nie zauwazyłas cudzysłowia czy nie wiesz co to znaczy ? " xxx "cudzysłowia" nie zauważyłam. oczko.gif Najpierw naucz się odmieniać rzeczowniki przez przypadki, a potem pouczaj innych. Ułatwię ci: mianownik: cudzysłów dopełniacz: cudzysłowu celownik: cudzysłowowi biernik: cudzysłów narzędnik: cudzysłowem miejscownik: cudzysłowie wołacz: cudzysłowie xx No i ? Odmieniłas ? Czyli zauwazyłas.. Napiszesz co znaczy ten cudzysłów czy dalej nie zrozumiałas mojego wpisu ?