Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, czego oczekujecie od faceta a co dajecie w zamian?

Polecane posty

Gość gość

Pytam poważnie i darujcie sobie odp. typu "dziewczyna daje d*py" albo, że faceci nie wymagają bo nie o to chodzi. Zauważyłem, że jak kobiety są pytane o faceta to wymieniają długą listę a jak pytane są co mogą facetowi zaoferować to odpowiadają dość ogólnikowo i krótko albo same nie wiedzą. Wg. mnie jak dziewczyna wymienia 1 cechę u faceta to powinna podawać od razu jedną cechę od siebie. Pytam, więc kobiet. Czego wymagacie od faceta a co oferujecie wzamian?

Gość gość
Już nic

Gość gość
oferują cycki i gołą doope, tak do 30stki, a potem już raczej nic więcej, bo facet wymienia to na młodszy model

Gość gość
To samo co sama oferuje: poczucie humoru, inteligencje, spontaniczność, ambicje życiowe, odpowiedzialność, troskliwość. Z rzeczy prozaicznych to wyzsze wykształcenie, wysportowana sylwetka, praca albo perspektywy na rozwijającą, dochodową pracę (tak, tak, ja tez sama bardzo dobrze zarabiam i dobrze wyglądam). Mieszkania miec nie musi, kupiłam sobie fajne mieszkanko i nie chciałabym sie z niego wyprowadzać. Samochodu tez miec nie musi, mam swój a mieszkam blisko centrum miasta. Facet musi mi imponować, taki którego musiałabym ciągnąc na plecach przez zycie się w to nie wpisuje. I musi kochać podróże po świecie, takie z plecakiem z 2 parami majtek po dzikich terenach Azji czy Ameryki pld, a nie opalanie na hotelowym leżaku. I góry:) Generalnie to piszę hipotetycznie bo mam swojego "wybranka", ale wcześniej tez nigdy nie miałam problemu, żeby poznać facetów, którzy spełniali moje "normy".

Gość gość
Facet musi mi imponować, taki którego musiałabym ciągnąc na plecach przez zycie się w to nie wpisuje. X To bedziesz sama bo feminizm robi wszystko by kobiety byly lepsze od mezczyzn.

Gość gość
Kolego, a czytać umiemy? ;) Napisała przecież, że już ma faceta.