Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja jestem taka zaniedbana że

Polecane posty

Gość gość
gość dziś jakim cudem ty przyspieszanie starzenia uważasz za "dbanie o siebie"? wytłumacz mi logikę, wg której planując wyglądanie za paręnaście lat jak własna babcia "dbasz o siebie" :D

Gość gość
tylko takie masz koleżanki? nie malujesz się i szukasz tu poklasku? wyglądasz na bogato jak jesteś bogata a skoro nie masz zrobionych ani brwi i masz włosy w dziwnym kolorze, krótkie d**y nie urywa Sorry ale chyba niewytrzeźwiałaś bo nie wiem co ci chodzi w tej pisaninie.

Gość gość
„A dziewczyny takie chodzą paznokcie długie te brwi ,rzesy nawet kudły doczepione a jak nie to chociaż w jednym kolorze na mojej głowie jest więcej niż jeden bo staram się dojść do jasnego brązu.” Masz kilka kolorów na łbie z odrostem i myślisz, że wyglądasz ładnie? Już widać, że masz kompleks na punkcie swoich włosów po tym jak nazwałaś włosy koleżanek „kudłami”. Idz do dobrego fryzjera, spędź tam z kilka godzin i zapewniam cię, ze wyjdziesz z jasnym brązem. „A dziewczyny takie chodzą paznokcie długie te brwi ,rzesy nawet kudły doczepione a jak nie to chociaż w jednym kolorze na mojej głowie jest więcej niż jeden bo staram się dojść do jasnego brązu.” Masz kilka kolorów na łbie z odrostem i myślisz, że wyglądasz ładnie? No nie wiem czy nie umiesz czytać czy może poprawnie rozumować gdyby myślała że ze wygląda ładnie to by nie pisała o swoich włosach .Jasne to chyba jest ale widac niedzielny poranek niektórych jeszcze nie otrzeźwił,dwa ja też mówię kudły bo sztuczne i przyczepione to kudły a nie włosy a kompleksu na punkcie moich włosów nie mam.

Gość gość
7:39 to,że pójdę kilka razy na solarium nie oznacza, ze zamienię się zaraz wbabcie. Odbij, zajmij się własną dupa ( blada w dodatku)

Gość do autorki tego tematu
Zajmij sie czyms i przestan wymyslac problemy.

Gość gość
Ja na solarium chodze rzadko, do tego nie opalam twarzy, zaslaniam ja. Od tegozmarszczek mi nie przybedzie. Nie trzaskam sie na braz, tylko delikatnie przyciemniam, bo inaczej jestem biala jak maka, a opalenie sie na sklloncu jest dla mnie niemozliwe po prostu.

Gość gość
gość dziś Oznacza, że się szybciej zestarzejesz. Dużo szybciej, każdy taki seans to "podróż w przyszłość" dla twojej skóry o kilkanaście tygodni. Pomnóż to przez te "kilka razy", zdziwisz się, ile lat sobie dobrowolnie dodajesz, i jeszcze za to płacisz. Nie mówiąc już o ryzyku nowotworów.

Gość gość
A ja mam swoje brwi dosc ciemne i w ladnym ksztalcie, nie bede sobie ich tatuowac, skoro dobrze wygladaja bez tego. Rzesy tez mam dlugie i geste, wystarczy tusz. Wlosy dlugie, lekko farbowane, paznokcie maluje tylko u stop.Depilacja, nawilzenie, delikatny makijaz, dopasowane ubranie i wiecej nie potrzeba.

Gość gość
BTW to, jak bardzo promienie UV niszczą naszą skórę można zaobserwować u naszych dziadków czy rodziców właśnie, porównaj sobie, jak wygląda skóra na ich twarzy, dekolcie, dłoniach, i jak wygląda np. ta na brzuchu czy z tyłu ud. Szok murowany, jeśli do tej pory nie zwróciałaś uwagi.

Gość gość
gość wczoraj a co najgorsze to bardzo sie poce. pod pachami jak bylo cieplo to plamy. stopy tez sie strasznie poca (...) uzywam medispirant zel pod prysznic do tego bloker zjaja. zel nic nie pomaga ale bloker tak.( jak uzywam regularnie/) bo zapomniam posmarowac sie wieczorem po kapieli. pocenie to koszmar.wstydze sie tego.macie moze sposob na tę dolegliwosc- na nadpotliwosc? X NIE NIE NIE! Przestan, nie uzywaj blokerow! Na onkologiach w ankiecie pytaja miedzy innymi wlasnie o blokery, one przyczyniaja sie do raka! Kochana, sprobuj metode z soda oczyszczona. Pachy i stopy smaruj soda zmieszana z odrobina wody. Albo z odrobina oleju kokosowego - ten drugi wariant mozna zawsze albo tylko po wydepilowaniu pach (na dopiero co wydepilowanych soda troche piecze; jednak nie tak bardzo jak bloker zaraz po goleniu - wiem, bo sama glupia stosowalam blokery czesto, ale koniec z tym).

Gość gość
08:07 to moja sprawa, daruj sobie tą "troskę", na chemię w jedzeniu nie mam wpływu a jednak jem...

Gość gość
gość dziś Na to, co fundujesz swojej skórze z zewnątrz jak widać masz wpływ. Na to, co fundujesz w jedzeniu też masz spory wpływ - jeśli uważasz inaczej i jesz co w ręce wpadnie, to cóż, robisz to de facto świadomie. I co, zabolało, że ktoś ci czarno na białym pisze co sobie robisz?

Gość do autorki tego tematu
do autorki tego tematu dziś Zajmij sie czyms i przestan wymyslac problemy. X Bardzo Cie przepraszam, autorko. To ja to napisalam po twym pierwszym wpisie. Potem doczytalam reszte i widze, ze ty jestes mila kobietka, nie zaslugujesz na takie komentarze „z buta”. Wybacz, prosze. Trzymam kciuki za ciebie, polub siebie bardziej.

Gość gość
08:27 a musiało mnie zabolec? W twoim mniemaniu pewnie tak. Wiesz z czym masz problem? Z tym, że ludzie mogą i mają inne zdanie niż ty. Zajmij się swoim życiem o moje się nie martw.

Gość gość
gość dziś no musiało, skoro tak mocno się bronisz. Ale to dobrze, może coś dotarło, może za parę lat nie będziesz musiała walczyć z rakiem podstawno czy kolczystokomórkowym, albo jeszcze gorzej -bo praktycznie beznadziejnie - z czerniakiem. Czego ci życzę.

Gość gość
Ja też nie mam sztucznych paznokci, bo mi się nie podobają. Sztucznych rzęs nie posiadam bo mam ładne, naturalne, długie rzęsy. Brwi namalowane, to nie dla mnie. Nie jestem fanką sztucznosci . Włosy też mam naturalne, długie do pasa, gęste i zadbane. Tipsy, sztuczne, tandetne zrobione rzęsy ( nie mówię o tych robionych z umiarem ), namalowane brwi a do tego solarium w nadmiarze to dla mnie szczyt kiczu a nie zadbania. Wszystko należy robić z umiarem.

Gość gość
Jezusię z mojego durnego tematu o niczym tak naprawdę zrobilo się nie fajnie .Nie można komuś napisać że życzy się mu choroby bo chodzi na solarium. do autorki tego tematu dziś do autorki tego tematu dziś Zajmij sie czyms i przestan wymyslac problemy. X Bardzo Cie przepraszam, autorko. To ja to napisalam po twym pierwszym wpisie. Potem doczytalam reszte i widze, ze ty jestes mila kobietka, nie zaslugujesz na takie komentarze „z buta”. Wybacz, prosze. Trzymam kciuki za ciebie, polub siebie bardziej Dziękuję za te słowa i życzę Ci wszystkiego dobrego.

Gość gość
To idz do porzadnego.fryzjera pracujacego na dobrych produktach. A co do dbania- nigdy nie robilam paznokci ( maluje tylko u stop), rzes, brwi. Dbam bardzo o wlosy, by zawsze byly czyste i zadbane. Maluje tylko rzesy, czasem uzywam cien w naturalnym kolorze i blyszczyk. Do tego ciuchy dobrane do figury. Nie czuje sie zaniedbana.

Gość gość
gość dziś Można też doczepić naturalne włosy, rosyjskie, bardzo ładne :) Powątpiewam czy cię na to stać. Nie stać cię, wiec piszesz „kudły” z zazdrości.