Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byscie ocenili jej zachowanie?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio byłam z mamą na weselu ( wesele było kogoś z rodziny, wlasnie rozstalam sie z chlopakiem , wiec poszlam sama). jednak przez to rozstanie, choc staralam sie robic dobra mine do zlej gry chyba mi to nie wychodzilo. Kiedy wszyscy sobie juz troche popili i atmosfera sie rozkrecila, moja mama wygadala komus, ze mam problemy sercowe itd. i wszyscy zaczeli mnie pocieszać- choc jej o to nie prosilam zeby rozgadywala moje problemy. A pozniej kiedy juz sie calkiem upila slyszalam jak rozgaduje takiemu jednemu wujkowi, ktory zapytal dlaczego jestem w takim kiepksim humorze, ze " ona to ze mną dopiero ma w domu" i ze niedlugo i tak sie wyprowadze i bede sobie mieszkala gdzies sama.- chociaz nie uwazam zebym sprawiala jej jakies problemy. Niedlugo faktycznie sie wyprowadze bo mam juz 17 lat, ale co myslicie o tym jak sie zachowala? Tak obiektywnie, bo moze przesadzam

Gość gość
Zachowanie twojej mamy , ogólnie rzecz biorąc było conajmniej niewłaściwe. Raz ,ze kobiecie nie wypada się upijac na takich uroczystościach a dwa , opowiadanie o twoich problemach kompromitowalo ją jeszcze bardziej.