Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dorosłemu facetowi może podobać się czternastolatka?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o takiego co ma 36 lat a ona ma bardzo dojrzałe kształty i jest bardzo ładna i śmiała. Jeśli go będzie uwodzić to jest możliwość, że on się skusi czy raczej nie bardzo?

Gość gość
BÓJ SIĘ BOGA OGIERZE!

Gość gość
15 latka tak bo nie ma już prokuratora nad sobą :)

Gość gość
taa... to już nie te czasy. Facet się skusi na czternastkę, a tu go zaraz Ziobro do paki wsadzi. :D Nie, nie. Lepiej poczekać aż skończy 16.

Gość gość
Czyli może się podobać ale będzie się bał jakiś tam konsekwencji?

podobać mu się może, ale absolutnie nic poza tym. Do minimum 15 roku życia nie ma mowy o tym żeby facet mógł się do nastolatki dobierać. Za takie rzeczy grozi prokurator. Jeśli jesteś tą 14-latką to poczytaj trochę o pedofilii i o tym co grozi za pedofilię. Jeśli jesteś tym 36-latkiem to dziwi mnie to, że nie wiesz co grozi za kontakty seksualne z 14-latkami

Gość gość
Wiem co to pedofilia i co za to grozi ale ja nie uważam, że jakieś zbliżenie z osobą która ma dojrzałe ciało to pedofilia ale taki jest artykuł o tym i rozumiem to, jednak nie chodziło mi o to tylko o to czy może się podobać, tylko o to.

Gość NÓW_ZNÓW
Jak jest chory, nieświadomy tego, że może pójść do więzienia i jest totalnie nieodpowiedzialny, to może się skusić, tylko nie wiem na co. Nie sądzę aby taka młoda dziewczyna uwodziła 36-letniego mężczyznę. A jeśli nawet, to ten mężczyzna powinien wiedzieć, że wyrządziłby 14-latce ogromną krzywdę, ponieważ to jest jeszcze DZIECKO. Nie wie, czego chce, później mogłoby tego bardzo żałować. W mojej ocenie samo to, że ta dziewczyna mu się podoba nie jest czymś złym /jeśli faktycznie ma ciało kobiety/ ale jest ogromna różnica między samym zainteresowaniem nią a wykorzystaniem jej.

Gość gość
może się podobać, ale to nie znaczy, że będzie chętny na jakiekolwiek kontakty fizyczne.

Gość gość
Kuźwa, strach dziecko do sklepu samo wypuścić bo zaraz się znajdzie taki zbok jak autor tego tematu :o PODLUDZIU, LECZ SIĘ PÓKI NIE JEST ZA PÓŹNO!

Gość mecenas sikorski
faceci to zboki, wsytd mi za was panowie

Gość gość
14latka to prawie dorosla kobieta. Jeszcze rok i moze uprawiac seks

Gość gość
Im wieksze wymagania kobiet tym mlodsze beda na celowniku proste

Gość gość
12 latka anorektyczka z wielkimi bimbalami i kwasem na ustach to ideał :)

Gość gość
O.o leczcie się ludzie....

Gość gość
Nie może, inaczej facet w tym wieku miałby coś z lbem

Gość gość
Jasne, ze moze, jak nie wyglada jak dziecko. Dopkoki nie wie ile ma lat.

Gość gość
"Im wieksze wymagania kobiet tym mlodsze beda na celowniku proste" Coś w tym jest!!!

Gość gość
Czyli jak się dowie ile ma lat to już mu się ma nie podobać?Ale jak ma to zrobić? Śmieszni jesteście, ten wiek to tylko ustawa w innych krajach wiek zgody wynosi np w Meksyku od 12-18 w zależności od stanu albo w Japonii wynosi 13. Jeśli autorka tematu ma 14 a kształty ma pełne to jak najbardziej może się podobać takiemu facetowi i jest to zgodne z naturą.

Gość gość
gość dziś 14latka to prawie dorosla kobieta. Jeszcze rok i moze uprawiac seks x Jasne, ja w wieku 14 i 15 lat też uważałam się za wielce dorosłą i robiłam rzeczy, których dziś bardzo żałuję (niekoniecznie związane z seksem, po prostu głupoty, różne). Spotykałam się też krótko z facetem, który miał wtedy 26 lat, mi jako gówniarze wydawało się, że to wielka miłość :D A on wiadomo, po prostu chciał sobie pomacać (miałam jeszcze jakąś resztkę oleju w głowie, żeby nie dać się na mówić na coś więcej). Nastolatki po prostu postrzegają świat inaczej i nie myślą o wielu konsekwencjach i dlatego w razie czego to ten dorosły facet ma myśleć co robi. Nie bez powodu dowód dostaje się w wieku 18 lat a nie 14.

Gość gość
"Chodzi mi o takiego co ma 36 lat a ona ma bardzo dojrzałe kształty i jest bardzo ładna i śmiała. Jeśli go będzie uwodzić to jest możliwość, że on się skusi czy raczej nie bardzo?" X Czyli co - facet 36 letni zatrzymał się na poziomie 14 łatki? Naprawdę 14 latka może uwieść 36 letniego mężczyznę- to musi być jakaś ameba, a nie mężczyzna.

Gość gość
Pewnie cygan, oni tak mają jak dzicy :-)

Gość gość
Jesli to na powaznie to ten watek trzeba zglosic, bynajmniej nie modkowi tylko wyzej.juz oni maja sposoby zeby amatora dzieci odnalezc.pewnie siedzi przy piaskownicy i zarywa 4 latki na Barbie