Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla tych co sie dobrze czuja na emigracji. Wasze plany i marzenia

Polecane posty

Gość gość
Forumowicz, ktory nienawidzi emigrantow i wszystkich wyzywa od osrusow, swini, itd. TO JEDNA i ta sama osoba. Jeden czlowiek zasmieca watki. Jego slownictwo i styl np. "osrus" wskazuja ze jest ze wsi. Wiesniak, wulgarny, pelen nienawisci. Gadanie z nim nie ma sensu. Po co? On i tak bedzie nienawidzil wszystkich i wszystkiego.

Gość gość
"wkręcił się w lokalne życie w danym kraju" :D czyli co? chlanie w pubach, chodzenie do meczetu na modły i krzyczenie allah akbar :D takie jest wasze zalosne zycie za granica z dala od pieknej polskiej wsi;)

Gość gość
do dzi 09:07 halo, nie obrazac ludzi ze wsi, to ze ten idiota tak sie zachowuje I pisze wulgaryzmy, jest prostakiem, to nie znaczy, ze kqazdy czlowiek ze wsi taki jest !! jak mnie to wkurza. takie generalizowanie. ja pochodze ze wsi liczacej niecale 100 mieszkancow. skonczylam dobre lyceum, skonczyl magisterke na Uni Wroclawskim, mialam stypendium naukowe dwa lata za wyniki. tutaj za granica najpierw 3 lata praca zwykla w kawiarni itd, potem powoli coraz lepiej, obecnie jestem jedna z dwoch zastepcow menadzera malej firmy typu udzielajacej roznych porad (odplatnych I darmowych dla niektorych) typu legal, social , welfare itp itd. pozdrawiam

Gość gość
Skonczyla uniwerek zeby w kawiarni pracowac w uk :D:D:D buehehehehe co za nieuk :D

Gość gość
Nie napisała. , Że w UK mieszka. Poza tym żadna praca nie hańbi. Nie hańbi też pochodzenie. Wielu ludzi sobie doskonale radzi i cieszy się życiem za granicą . W Polsce z wielu powodów się po prostu nie da . Ja jestem Polska totalnie rozczarowana i wcale nie tęsknię. Jak tam jestem to jeszcze bardziej utwierdzam się w przekonanie, że podjęłam słuszna decyzję o emigracji.

Gość gość
To dopiero logika durnego osrusa z zakuta świńska morda, buhaha. Jeśli mieszka w moim mieście Arab to ja muszę chodzić do meczetu? Debil. A ty możesz chodzić do synagogiki bo są Żydzi w Polsce, albo do kościoła prawosławnego. Coś ty skończył ulomku?

Gość gość
dziś Skonczyla uniwerek zeby w kawiarni pracowac w uk buehehehehe co za nieuk smiech.gif >>> taaak, debilu, a popd spodem napisala juz cos zupelnie innego, cos co sie tobie nie spodobalo, dlatego to przemilczales, typowe dla ciebie, zalosna istoto

Gość gość
aha - juz kiedys tu o tym chyba pisalam ... moja siostra w 2014 wrocila do Polski z Anglii. pracowala tam w hotelu, sprzatala I co nieco na recepcji pomagala. miala tez calkiem dobry angielski. w Polsce, w miescie 300-400 tys mieszkancow, dosc szybko dostala prace na recepcji w hotelu. glownei ze wzgledu na doswiadczenie z zagranicznymi, anglojezycznymi goscmi, oglade jezykowa. siostra ma polskiego licencjata. I wiecie co - glownie trollu -? w tym hotelu w Polsce, sprzataly pokoje Polki, z tytulami magistra, po polskich panstwowych uczelniach. I co ty na to? :P

Gość gość
On juz teraz nie odpisze :P

Gość gość
w tym hotelu w Polsce, sprzataly pokoje Polki, z tytulami magistra, po polskich panstwowych uczelniach. X Widac kiepskie oceny mialy :P mi od razu po studiach zaproponowano prace:P Konczycie studia zeby sprzatac hotele? Hahahahaha :D

Gość gość
Ja, jak napisalam pare postow wyzej, jestem zastepca menadzera firmy udzielajacej roznych porad - platnych I darmowych. poza Polska, oczywiscie. :) ale to juz jakos pomijasz, bo ci sie nie podoba, jak ktos slusznie zauwazyl... A dzis jestem w domu (wczoraj tez) bo jestem przeziebiona. milego dnia, trollu !!

Gość gość
No tak, ale w PL jest wszystko za bezdurno a zarobki bardzo się Po/pra/wiły! Buahahaha!

Gość gość
gość dziś oj bingol, nie każdy robi to co ty, są jeszcze tz. ludzie a nie samo bydło

Gość gość
Z moją koleżanką , w mieście 60 tys w Polsce , na produkcji też pracują babki mgr. Po prostu większość fajnych ofert to po znajomości. To zresztą norma w Polsce . Zapomnieliśmy jeszcze , że w Polsce emeryci klepią biedę . Pracując w Polsce dołączysz koleś do tej biedoty. Na zachodzie emeryci jeszsze mogą poczuć jak ludzie a nie wegetować przed tv..

Gość gość
emerytura w PL 900-1300PLN dla większości, no to fajnie, za dużo by zdechnąć za mało by żyć

Gość gość
To nie Polski wina nieudacznico tylko ruskich i niemcow. Jakby uk miala hitlerowska okupacje i komunizm to sami by dzis byli na poziomie rumunii :D won do szkoly na historie blacharo

Gość gość
A gdyby babcia miała kółka to byłby z niej tramwaj.

Gość gość
A gdybys sie uczyla w szkole to bys zarabiala w PL jak w uk. Wolalas chodzic na imprezki i wagarowac zamiast zakuwac to teraz gnij na wygnaniu.

Gość gość
To bingol cwel tak polske wychwala bo mu za granica nie wyszlo. A przed wyjazdem sral na polske, dlatego wyjechal. Teraz nagle wielki patriota BUAHAHAHA :D beka z przyglupa

Gość gość
Idioto, ja nie gniję, naucz się czytać ze zrozumieniem a nie wybiórczo, skończyłam studia dzienne na Uni Wroc. a wyjechałam z chęci przygody, ale też z powodu polskiej mentalności, przez ludzi takich jak Ty - zawistnych, wścibskich, głupich.

Gość patrioci to debile
Patriotyzm to choroba umysłowa, mój patriotyzm jest w portfelu i w lodówce, nie macham żadnymi flagami.

Gość nie daj się zrobić
gość wczoraj ktoś zawsze kogoś robi w hooja, takie życie ziomek !!!

Gość gość
gość wczoraj , ale zes trafil! Ja studiowalam i ukonczylam historie i nawet pracowalam w Polsce przez 4 lata jako nauczyciel tego przedmiotu. Wiec nie ucz mnie jak bylo. Ruscy i inni nie odpowiadaja za system , ktory jest.Kupil cie Pis nieboraku? Oh, zal mi ciebie!

Gość gość
Pisowcy wynajmują trollu i płacą im za oczernianie innych krajów i ludzi którzy wyjechali - w ten sposób próbują zatrzymać w Polsce młodzież, robią wszystko żeby nikt nie chciał albo bal się wyjechać!!!

Gość gość
Masz racje. Dodam jeszcze , ze pis probuje tez zmieniac historie , wprowadzajac nowe podreczniki , odbierajac zaslugi innym; Oj, dobrze to tam nie bedzie.

Gość gość
My polacy w pl nie musimy rzucac pracy. JESTESMY U SIEBIE. Pracy jest full w PL, ze musimy sprowadzac ukraincow. I co roku podwyzka pensji, nie to co w uk gdzie wszystko drozeje a pensje te same. I socjal full wypas teraz, nie to co jakies ochłapy dla dziadowskich polaczkow w uk.

Gość gość
Europa to nie tylko UK; Nie jest u siebie w Polsce, bo rzadzacy niedlugo doprowadza ,ze wszyscy poza takimi pajacami jak ty, wyjada. Podwyzki? Jasne , gownoz a to kupisz, moze kilka piwek bo co ci pozostaje w tym zasranym kraju!

Gość gość
Z****** to jest twoj jukej a nie moja piekna Polska. Kto sie uczyl w pl ten ma porzadna prace biurowa i respekt wsrod znajomych.

Gość gość
Zas/rany to jest twoj jukej a nie moja piekna Polska. Kto sie uczyl w pl ten ma porzadna prace biurowa i respekt wsrod znajomych.

Gość gość
Taaa masz respekt ale w simsach przyglupie. :D obrabiaja ci doope za plecami na 100% :D a ten sie cieszy :D