Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina z Bielska

Fotograf na Wesele

Polecane posty

Gość Karolina z Bielska

Jeżeli ktoś szuka fotografa na wesele to serdecznie polecamy studio w którym podpisaliśmy umowę. Byliśmy oczarowani profesjonalnym podejściem i ofertą pakietów foto i wideo. Jechaliśmy ponad 70km do Zabrza aby podpisać umowę i było warto, nasi znajomi też się do nich wybierają. Polecam ich stronę www.weselnydzien.pl

Gość Karolina z Bielska
Szukam fotografa na noc poślubną.

Gość gość
Ja wiem, że fotograf jest bardzo ważny, ale muszę powiedzieć, że sala jest równie ważna co fotograf. Dlatego warto mieć ją dobrą. Ja swoje wesele miałam zoorganizowane w Venge w Łodzi. Bardzo fajna sala na wesele tam jest!

Gość piotrunio99
Moim zdaniem warto czasem zadzwonić do hotelu/restauracji, gdzie organizujecie wesele, czasem mają zaufanych fotografów. My organizując swoje wesele w Zamku w Janowie Podlaskim właśnie tak znaleźliśmy naszego. Też w tym zamku mieliśmy sesję ślubną, fotograf zorientowany, wiedział, jak nas ustawić, kadry wyszły bajkowo. Myślę, że oddanie takich rzeczy w ręce profesjonalistów też jest dobrym pomysłem

Gość gość
ja byłam kiedyś a weselu w Zamku Janów Podlaski, nie wiem czy to zdolności fotografa, czy po prostu piękno miejsca, ale zdjęcia są przecudne i niesamowicie klimatyczne, Para Młoda bardzo zadowolona z obu kwestii