Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niepracujący nie powinni mieć czynnych praw wyborczych

Polecane posty

Gość gość

jak w pośredniaku; odmawiasz podjęcia pracy tracisz prawa wyborcze. Nareszcie skończyłby się dyktat bezrobotnej patoli i kupowania sobie ich głosów przez populistów kosztem reszty uczciwie pracujących i utrzymujących cały ten burdel ludzi

Gość gość
Jestem za

Gość florek 11
bo nie ma pracy

Gość gość
pracy jest w chooy. tylko leniom się nie chce pracować skoro więcej mogą mieć z mopsów, sropsów, zasiłków i innych socjalistycznych goovien

Gość gość
jak myślę, ze umysłowe ameby pokroju broken, srynika, przemka itp. pasożytujące na reszcie pracujących, mogą głosować i wybierać swoich przedstawicieli to mnie trzęsie

Gość gość
święte słowa

Gość gość
no to już by było po pisie; połowę wyborców by stracili jeszcze jakby odebrać prawa wyborcze osadzonym w więzieniach, to kacza hołota by pewnie nawet progu wyborczego nie przekroczyła :D

Gość gość
Też jestem za.

Gość gość
połowa mamusiek pińcet plus nie miałaby czego szukać na wyborach :D

Gość gość
Polska podobnie jak kraje zachodu chce i próbuje stawać się krajem luksusowym czyli że patola umysłowa i robole chodzą do pracy i to z reguły ciężkiej lub pozbawionej ambicji (najczęściej obcokrajowcy) a obywatele kraju żyją z ich pracy. Tak jest w Anglii, Belgii, Niemczech. Nie znajdziesz Anglika który splami się pracą w fabryce lub podając kawę w kawiarni, tam są już podziały - praca byle jaka to hołota i obcokrajowcy, praca umysłowa i dla inteligencji - dla rodaków. Tak więc autorze broken, cynic i inni wcale nie należą do patoli umysłowej, a przynajmniej nie należeliby gdyby byli obywatelami krajów które wymieniłem.