Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Broken666

Nie czuje się szczęśliwa w związku

Polecane posty

Gość Broken666

Hejka laski, mam problem z chlopakiem. Nie wiem co mam zrobic a nie mam sie kogo doradzic****isze tu. Jestem z chlopakiem 2 lata i on nie potrafi okazywac uczuc. Myslalam, że z biegem czasu to sie zmieni ale nic sie nie zmienilo. Nie caluje mnie sam z siebie tylko musze sie domagac. Z milymi slowkami tak samo. Seksu juz prawie nie chce uprawiac. Kiedy mu przedstawiam moja perspektywe zwiazku, że mi zle to nic z tym nie robi ani nie mowi... Czuje, że zbudowalam sciane co do moich uczuć dla niego. 2 miesiace temu mi powiedzial, że nie kocha mnie tak mocno jak ja go.... Nastawiam sie do odejscia od niego ale nie potrafie. Co powinnam zrobic ? Zostac z nim i meczyc się z bezuczuciowym facetem, ktory nie jest romantyczny ani mowny... Czy zerwac :( Kocham go ponad zycie ale on mi nie pozwala na to uczucie bo mniw krzywdzi takim zachowaniem....

Gość gość
ja zawsze całuję kobietę aż do przesady czasami . sex jest i wypieszczone całe ciało zawsze .

Gość gość
Musisz odejsc, ja tez bylam z takim zimnym do niedawna i przyznam ze stracilam kilka lat, tyle ze na poczatku byl inny, potem mu sie poprzestawialo

Gość gość
On Cie nie kocha, jesteś jego zapchajdziura. Nie jesteś Ta Jedyna, a jak już ją pozna i się zakocha to szybko dostaniesz kopa w tyłek a dla niej będzie czuły i romantyczny ;) zakład? Miej honor kobieto i odejdz!

Gość gość
Zgodzę się w 100 procentach z przedmówczynią. Naucz się tego na pamięć i wprowadz w życie.

Gość gość
Ja też nie czuje się szczęśliwa, nie jestem szczęśliwa.