Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest sens mieć pierwszą dziewczynę, w wieku 33 lat?

Polecane posty

Gość gość

Ja właśnie mam tyle lat i wszystkie moje doświadczenia z kobietami, sprowadzają się do kilku randek parkowo-ławkowych w roku 2013. I tak się składa, że ostatnio mam parę egzemplarzy na widoku. Aktualnie jestem w trakcie zacieśniania relacji z jedną fajną dziewczyną, w wieku lat 28. Czuję się przez nią bardzo lubiany i w pełni akceptowany. Problem jest taki, że ona miałą już kilku partnetrów i lubi chodzić do klubów. Drugi egzemplarz to moja znajoma z byłej pracy. Często się do mnie tam uśmiechała, ale ja nie miałem śmiałości zagadać. Teraz ją czasem widuję na mieście. Ostatnio ją widziałem, ale mnie nie poznałą, albo nie widziała:( Jest jeszcze trzeci egzemplarz, ale to jak dobry Pan Bóg da...;)

Gość gość
Andrzejku, ja jako opcję alternatywną rozpatruję prostytutki, nie facetów

Gość gość
Nie ma. bylo trzeba 18 lat temu o tym myslec

Gość gość
endriu - już wolałbym własną grabę od twojej pupki. Ale już nie onanizuję się od 4 miechów... więc sam wiesz, jak jest. popyt na twoją pupkę jest bardzo mizerny...;)

Gość gość
Byc jednym gatunkiem co te przyglupy powyzej to po prostu rzygac sie chce, ciezko opisac moje obrzydzenie do ludzkich gowien jak te powyzej :o

Gość gość
10:40 - Jeden z tych przygłupów się cieszy, że nie widzi twojej wstrętnej mordy, bo zarzygałby ekran

Gość gość
Tu autor. To jak ludzie? Warto, czy niewarto w tym wieku znaleźć pierwszą dziewczynę? Żeźcie zboczyli z tematu

Gość gość
koleżanka ma tyle i szuka faceta i głupia nie jest .

Gość gość
Jak lubisz robic sobie na zlosc :D zwiazki to same problemy i stres

Gość gość
Narodowy - Sęk w tym, że w wieku 20+ lat jest sens. W wieku lat 40 już nie ma sensu (chyba, że ktoś jest bardzo bogaty i może przebierać w blacharach lecących tylko na kasę). Wiek 33 to taki na pograniczu bym powiedział

Gość gość
11:36 - Ta 28 latka, o której napisałem w temacie właśnie mnie odstresowuje i sprawia, że czuję się szczęśliwszy

Gość gość
problem polega na tym, że ten 33 latek (jeśli tyle ma) oceniając po tym jak pisze, jak ocenia te dziewczyny i czego oczekuje po tych relacjach emocjonalnie jest na poziomie 15-tolatka. Zanim może dorośnie do 30 lat będzie miał 50. Nic tylko w łeb sobie strzelić. Może jeśli faktycznie masz 33 lata i tak mówisz i tak myślisz to zapisz się na terapię rodzinną, psychologiczną itp. Nie nadajesz się do związku w takim stanie ale może jakiś terapeuta spowoduje, że coś z Ciebie jeszcze w tej materii będzie. Oczywiście nie oceniam Ciebie jako człowieka ale oceniam Twoje poglądy na temat relacji z kobietami na podstawie Twoich nawet krótkich wpisów. Tragedia.

Gość gość
12:54 - Ty i tobie podobne po prostu macie wściek dvpy, kiedy widzicie takich, jak ja. O zdrowym podejściu do selekcji kobiet, nie będących frajerami, nadskakującymi byle lampucerze, samotnej matce, czy 50-ce, która chce przeżyć "drugą młodość"... MOje podejście wynika nie tylko z doświadczeń, ale i kilkuletnich przemyśleń, odnośnie tego co ma sens, a co nie. Jestem wybredny, bo tylko takie podejście ma rację bytu. Na brak okazji nie narzekam, tylko się zastanawiam, czy nie zabraknie mi czasu, żeby z nich korzystać...

Gość gość
gość dziś Xxx Do czasu a im dluzej tym gorzej. No ale o tym najlepiej samemu sie przekonac i przyznac mi racje.

Gość gość
Skoro dla ciebie kobieta to kolejny egzemplarz to lepiej daj sobie spokój. My wymagany szacunku, kultury a tego chyba trochę brak

Gość gość
Sens jest tylko czy te trzy opcje, które tu wymieniasz naprawdę są tobą zainteresowane i czy ty nie spalisz tych relacji w pewnym momencie. Jak czekałeś tylke lat na nie wiadomo na co to teraz myślisz, ze będzie łatwiej, lepiej i dzwony będą biły gdy zamoczysz? Tu nawet nie chodzi o seks tylko o relacje między ludzkie a w tym temacie jesteś nie tylko zielony co strasznie infantylny. Tak czy inaczej życzę powodzenia :)

Gość gość
Wcale taki zielony nie jestem, a gustuję właśnie w raczej infantylnych kobietach... nieco

Gość gość
o zdrowym podejściu do selekcji kobiet ? tak pisze .... i ma 33 lat i żadnej nie wybrał. Facet jesteś nudziarzem, starym kawalerem i w tej kwestii życiowym nieudacznikiem. Żadna normalna kobieta nie będzie cię chciała. Musisz szukać wśród strasznych desperatek. Twoje możliwości selekcji wartościowej kobiety są żadne. W takim wieku i z takim podejściem i zasadami to bierz którąkolwiek, która tylko będzie ciebie chciała. Prawdopodobnie te twoje dwie nad którymi się wahasz w ogóle jeszcze nie wiedzą, że chciałbyś się z nimi umówić i gdy złożysz im propozycję w twój bardzo "elegancki" sposób powiedzą, że mają już ten weekend zaplanowany ;-)

Gość gość
to chyba prowo - nie wierzę, że tacy idioci mogą chodzić po świecie

Gość gość
18:06 - I tu się mylisz, bo wyjechałem z propozycją względem jednej i nie spotkałem się z odmową... A mogę się brać za taki target, jaki chcę. Moja wola, moje prawo. Jak napisał kiedyś pewien angielski filozof: "Do What Thou Wilt, shall be whole of The Law. Love is The Law. Love under Will"

Gość gość
18:06 co ty p********z. niech lepiej bierze sie za prostytutke, niz desperatke. desperatki nikt nie chce kijem ruszc a na roksie sa takie towary, ze mozna wniesc wiadro pelne wody na 5 pietro bez uzycia rak :D

Gość gość
Zawsze jest sens, pod warunkiem że podchodzisz do sprawy rozrywkowo, a nie desperacko