Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak miesiączki

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, jestem 23 letnia kobieta. Mam do was pytanie, zaczęłam stosować spalacze tłuszczu i miesiączki Brak! Zazwyczaj cykle trwały do 39 dni, dzisiaj mija 45! Od dwóch tyg. Czuje ból w podbrzuszu i macicy, miewam nudności, zawroty głowy i dosyć obolale piersi, współczuje regularnie metodą" przerywana " myślicie że to spowodowane ciąża? Czy tabletkami?

Gość gość
Jeśli twoją metodą ''antykoncepcji'' jest stosunek przerywany to może to być ciąża bo stosunek przerywany to najgorsza forma antykoncepcji bo nawet jak nie dojdzie do wytrysku to nie znaczy że na penisie nie znajdują sie niewidoczne gołym okiem ślady nasienia. Kup i zrób test ciążowy ale w twoim przypadku ryzyko ciąży jest bardzo duże i musisz być na nią przygotowana.

Gość Cleo1976
1.Spalacze tłuszczu to trucizna. Można się nimi zatruć nawet śmiertelnie. Rzuć to świństwo. 2.Jeżeli miesiączka spóźnia się już o więcej niż 7 dni, zrób test. Stosunek przerywany nie jest dobrą metodą antykoncepcji. A to dlatego, że już na długo przed wytryskiem wielu mężczyzn wydziela preejakulat, w którym mogą się znajdować plemniki zdolne do zapłodnienia. Jest to właściwie niewyczuwalne dla obojga partnerów. Na 100 kobiet współżyjących w ten sposób nawet 35 zajdzie w ciążę w ciągu roku. Dla porównania- przy również nieskutecznym kalendarzyku będzie to 25-28 kobiet na 100, przy nowoczesnych metodach naturalnych (komputer cyklu, mikroskop) 2-15, przy prezerwatywie 1-15, przy pigułkach 1-5.Pierwsza cyfra obrazuje użycie bezbłędne, druga z błędami.:) Ja stosuję nowoczesne metody naturalne z prezerwatywą dla większej pewności.:)