Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wolne niedziele. Dlaczego was to boli, że są zamknięte sklepy?

Polecane posty

Gość gość
gość Brawo!

Gość gość
Oto czysta ZAWISC: >>>gość z napisala: Wypowiadaja sie tu wyksztacone paniusie, a dla mnie to nic nie reprezentujecie... (itd.)

Gość gość
Oto czysta ZAWISC: >>>gość z napisala: Wypowiadaja sie tu wyksztacone paniusie, a dla mnie to nic nie reprezentujecie... (reszty nie czytuje, ale kazde slowo jest wyrazem zawiści )

proponuję zeby urzednicy pracowali w niedziele, bo teraz jak ja mam wolne w niedziele to nie mam w tygodniu i wszelkie sprawy urzedowe tez nie moge zalatwic :o

Gość gość
Oto czysta ZAWISC: >>>gość z napisala: Wypowiadaja sie tu wyksztacone paniusie, a dla mnie to nic nie reprezentujecie... (reszty nie czytuje, kazde jej slowo jest wyrazem zawiści )

Gość gość
Ja nie rozumiem dlaczego tylu ludzi upiera się, żeby robić zakupy w niedzielę, albo w ogóle przez weekend. Przecież nawet jak ktoś pracuje 12 godz. to następnego dnia ma wolne, ja tak pracuję i znam ciekawsze rozrywki niż wędrówki od sklepu do sklepu w galerii. Nagle wszyscy głodni się zrobili i nie mają się w co ubrać przez te wolne niedziele, żałoba narodowa ☻

Gość gość
a mnie studentkę boli, bo muszę zrezygnować ze studiów dziennych ponieważ w weekendy pracowałam aby studiować, także teraz pisowce winni mi za to dawać dodatkowe stypendium za utratę pracy w niedzielę

Gość gość
i nie dosyć, że nie dają nam studentom 500+ to jeszcze nie możemy sobie w niedzielę zarobić

Gość gość
Ja nie rozumiem dlaczego tylu ludzi upiera się, żeby robić zakupy w niedzielę, albo w ogóle przez weekend. Przecież nawet jak ktoś pracuje 12 godz. to następnego dnia ma wolne, ja tak pracuję no widzisz, a ja pracuję na jednym etacie 8 godzin, potem pół godziny na przejście do drugiego pracodawcy i tam 4 godziny. Więc nie ma oddawania dni. Mój znajomy pracuje 8 godzin, a po pracy studiuje i zajęcia ma do wieczora.Rehabilitant mojej matki też pracuje u siebie w gabinecie po 12 godzin codziennie, bo jest dobry i ludzie walą do niego drzwiami i oknami zeby im pomógł. Nie wszystko jest takie proste jak u ciebie

Gość Lunaticca
gość wczoraj Jest praca. Sklepy pozamykali, ale są platformy online, które umożliwiają klientom robienie zakupów internetowo w sklepach, które w niedzielę mogą być otwarte, a następnie dostarczają je do domu (typu Szopi.pl) - i oni wciąż poszukują ludzi do pracy. Gdy jedni czegoś zakazują, zawsze znajdą się tacy, którzy ten zakaz wykorzystają i obejdą ;)

Gość looooomatkooooo
"no widzisz, a ja pracuję na jednym etacie 8 godzin, potem pół godziny na przejście do drugiego pracodawcy i tam 4 godziny. Więc nie ma oddawania dni. Mój znajomy pracuje 8 godzin, a po pracy studiuje i zajęcia ma do wieczora.Rehabilitant mojej matki też pracuje u siebie w gabinecie po 12 godzin codziennie, bo jest dobry i ludzie walą do niego drzwiami i oknami zeby im pomógł. Nie wszystko jest takie proste jak u ciebie" a świstak siedzi i ...... Nie pisz głupot kobieto bo siedzisz tu CAŁY DZIEŃ od rana do wieczora . Prace to ty będziesz miała jak sobie narysujesz na obrazku i ewentualnie pokolorujesz. Masz taki c*****y styl pisana dzięki któremu widać cie dosłownie w każdym temacie . 60 % wpisów należy do Ciebie . Wiec daruj sobie opowiadania jak to nie masz czasu na robienie zakupów sieroto . Swoja droga jak ktoś w dzisiejszych czasach przy otwartych sklepach 6 dni w tygodniu od 6 do 24 + 10000000 sklepów intranetowych nie potrafi zrobić zakupów to jest debilem i nie ma sie czym chwalić .

Gość gość
do studentki: masz rację zrezygnuj ze studiów skoro nie potrafisz sobie znaleźć innego zajęcia bądź ogarnąć 2 niedzieli w miesiącu w innej dorywczej pracy. Z taką organizacją i rozumem i tak bys studiów nie skończyła:D

Gość gość
Nie pisz głupot kobieto bo siedzisz tu CAŁY DZIEŃ od rana do wieczora . Prace to ty będziesz miała jak sobie narysujesz na obrazku i ewentualnie pokolorujesz. Masz taki c*****y styl pisana dzięki któremu widać cie dosłownie w każdym temacie . 60 % wpisów należy do Ciebie . Wiec daruj sobie opowiadania jak to nie masz czasu na robienie zakupów sieroto . Swoja droga jak ktoś w dzisiejszych czasach przy otwartych sklepach 6 dni w tygodniu od 6 do 24 + 10000000 sklepów intranetowych nie potrafi zrobić zakupów to jest debilem i nie ma sie czym chwalić . sorry ale myla ci się osoby, akurat udzielam sie w tym temacie od dnia jego założenia, dziś jeszcze coś tam napisałam w innym, a przez ostatni tydzień nigdzie więcej, w przyszłym tez mnie tu nie będzie. Więc nie wiem co ci sie tam piertoli w głowce. Po drugi po co to chamstwo i irytacja, co tak ciebie d...boli, ze np nie lubię robić zakupów w internecie, ani o 24? Tak strasznie mocno to przezyważ, ze aż ci sie żółcią ulało

Gość gość
do studentki: masz rację zrezygnuj ze studiów skoro nie potrafisz sobie znaleźć innego zajęcia bądź ogarnąć 2 niedzieli w miesiącu w innej dorywczej pracy. Z taką organizacją i rozumem i tak bys studiów nie skończyłasmiech.gif po co to chamstwo?

Gość gość
Ja pracowałam na wykładaniu towaru- tylko co ja bym w tym kwietniu zarobiła? Płacą za godzinę. Teraz jestem kelnerka ale to ciężka praca i nie wdzięczna.

Gość looooomatkooooo
gość dziś Czyli jesteś debilem i tyle w temacie . Nara

Gość gość
gość dziś Czyli jesteś debilem i tyle w temacie . Nara spoko, wiem, ze bez hejtu i wyzywania czułbyś się nikim. to jedyne z czego czerpiesz poczucie wartości. Miłego dnia i wielu słownych sukcesów :)