Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem sponsorką 23latka

Polecane posty

Gość gość

Wyjeżdżam na stałe z kraju, i niestety muszę zakończyć znajomość ze swoim 23letnim kochankiem. Chciała bym żeby któraś z Pań przejęła go ode mnie. Kamil jest przystojnym, dobrze zbudowanym i świetnie obdarzonym facetem. Jest uczuciowy, delikatny ale jeśli trzeba to umie pokazać swoją ostrą stronę. Nie tylko uwielbiałam się z nim kochać, ale i rozmawiać przy kawie czy na spacerze. Chciała bym żeby któraś z pań doświadczył tego co ja prze te kilka miesięcy mogłam.

Gość gość
A ile mu dajesz?

Gość gość
150/200 zł za 2 lub 3 godzinne spotkanie

Gość gość
to nie żaden kochanek tylko zwykła męska k***a skoro bierze "od spotkania". I mam wrażenie, że jest to sprytna autoreklama tego faceta , który próbuje znaleźć klientki w taki sposób. Haha. Co za inwencja . Przedstawia się jako kobieta, która doświadczyła rozkoszy z nim ale musi wyjechać ale taki facet nie może się przecież zmarnować .... Jeśli chciałaby tak zrobić to przekazałaby koleżankom na zasadzie poczty pantoflowej a nie ogłoszeniem w sieci. Facet gdybyś jeszcze miał czy stałe panie, które jak utrzymankowi płaciłyby miesięczną pensję zatrudniając na fikcyjnym etacie kierowcy to mógłbyś mówić, że cię sponsorują. A Ty bierzesz kasę od spotkania i jesteś zwykłą męską prostytutką. Ogłaszaj się na roksie a nie rób popisów na kafe. Ładnie wymyśliłeś, wyjechała i dalej nie może hihi.

Gość gość
Która z nas nie była sponsorka...

Gość gość
Widzę że masz nas... rane w główce. Po pierwsze to nie jest żadna męska k****, sama wyszłam z inicjatywą wykładnia gotówki za spotkania. Po drugie, jak już cię to tak bardzo interesuje, niestety żadnej znajomej nie mogę go polecić ponieważ zniszczyło by to mój wizerunek. Po trzecie, taki układ musi być dyskretny. Po czwarte zatrudnić go u siebie nie mogę, nawet na czarno, ponieważ firmy transportowe mają bardzo częste kontrolę z urzędu celnego oraz pipu,więc wszystko musi być zafakturowane na tiptop. A tak na marginesie, skoro kogoś nie znasz, to go nie oczerniaj, oczywiście mógł by wyjechać ze mną, ale niestety każdy z nas ma też swoje życie oraz swoje obowiązki.

Gość gość
"Gość" Ty również sponsorowałaś młodych facetów?

Gość gość
dla mnie to jest autoreklama faceta i szkoda, że taki pomysł. Mógł napisać, że szuka kolejnej kochanki bo poprzednia zmarła z rozkoszy i dziś był na jej pogrzebie ... ;-)

Gość gość
Zapewniam cię że to nie jest żadna autoreklama, reklamuje to ja jego zamieszczając ten wpis

Gość gość
cóż za upokarzająca sytuacja. Taka prukwa, że musiała znaleźć faceta i płacić za każde spotkanie honorarium jak prostytutce i jeszcze się obrusza jak się mówi, że to męska k****. Oczywiście, że męska k***a jak płacisz "od numeru". Gdyby ta relacja była biznesowa ale na innych zasadach to jeszcze dałoby się to jakoś wybronić ale to jest normalne płacenie za seks czyli k******o. Dziwne, że ty jako kobieta nie wstydzisz się, że spadłaś do takiego poziomu.

Gość gość
Miałam 25 letniego kochanka , sama jestem sporo po 40 . Młody i bardzo atrakcyjny, tyle , że on nie potrzebował pieniędzy, aby mieć wzwód.

Gość gość
Rozumuj to sobie jak chcesz, to jest tylko i wyłącznie twoja interpretacja. Ludzie w dzisiejszych czasach nie mają czasu na stałe związki, a jak wiadomo sex jest potrzebny każdemu człowiekowi, stać mnie na to żeby mu za każdym razem płacić. Ja jestem zadowolona, a on ma stabilną sytuację finansową póki nie wyjadę.

Gość gość
jestem interesującą kobietą za kasę nie muszę. Nie chodzi to czy jestem zgrabna, ładna itp. Raczej jestem kobietą o okrągłych kształtach ale wysoką i robię wrażenie. Jeśli mam ochotę to znajdę stosownego mężczyznę, który zrobi to ze mną z zaangażowaniem i za darmo. Sama też nie daję żadnych prezentów chyba, że najpierw dostanę sama to i owszem ale są to drobiazgi w formie niespodzianki. Teraz kiedy mam stałego partnera nie robię skoków w bok bo dla mnie to bez sensu i upokarzające być z kimś z kim nie ma dobrych relacji (bo seks to jest sfera pewnych ważnych relacji) i bzykać się z kochankami. Jeśli relacje z partnerem są złe to albo trzeba je naprawić albo zmienić partnera.

Gość gość
On też nie potrzebuje tego, sama po jakimś czasie wyszłam z taką inicjatywą. Mnie to odpowiada, a co więcej sądzę że zasługuje na to rzeźby mu płaciła. Robię to tylko i wyłącznie z dobrej woli, a nie dlatego że jak mu nie dam pieniędzy to mnie zostawi.

Gość gość
To nie kochanek tylko utrzymanek , zwykła męska dxiffka

Gość gość
Facet który bierze pieniądze od kobiety ? To nie Mężczyzna to pi/pa. Zero honoru i ambicji. I ktoś taki naprawdę Cię podnieca? Musisz mieć niskie poczucie własnej wartości

Gość gość
Macie takie podejście bo jesteście w****ieni tym że temu chłopakowi się poszcześciło i trafił na taką kobietę. Dlatego ta cała burza hejtu, ciekawe jak wy byście się zachowali mając taką możliwość

Gość gość
Spotkał niedowartosciowana kobietę..tyle

Gość gość
Jestem atrakcyjną kobietą i świadomą tego, bez kompleksów. On daje mi przyjemność, a ja go za to wspomagam finansowo odwdzięczając mu się za to.

Gość gość
Również jestem atrakcyjna , swiadoma siebie i nie chciałabym mężczyzny, który brałby ode mnie pieniądze. Taki mężczyzna nie jest dla mnie męski.

Gość gość
Są gusta i guściki, co ja mogę powiedzieć. Ja wyszłam z taką inicjatywą do niego, więc mnie to kręciło w jakimś stopniu.

Gość gość
Straszne śmieci tu piszecie. Mam kochanka 25 latka, jestem 41 letnią kobietą i nie potrzebuję mu płacić, aby chciał się ze mną spotykać, zresztą on chyba nawet wstydziłby się wziąć ode mnie pieniądze, jednego razu miał słabszy miesiąc, a planowaliśmy wyjazd na jeden dzień do hotelu, poinformował mnie, że aktualnie nie ma pieniędzy, bo miał trochę zobowiązań, więc zaproponowałam, że tym razem ja zapłacę, a była jego kolej, bo tak się ugadaliśmy, że raz ja raz on, ponieważ za wszystko chciał płacić sam. Mi pieniędzy nie brakuje, a wiem, że on nie ma aż takich możliwości, to i tak robi wszystko, abym nie musiała za niego płacić. Nawet nie zgadza się jak jest jego kolej płacenia w hotelu, czy podczas wyjazdu, bym ja zapłaciła, zawsze ogarnie te pieniądze, nawet jak aktualnie nie ma. Jeśli kobieta jest atrakcyjna to płacić nie musi, nie zamieniłabym go na żadnego innego, bo jest wręcz kochany i choć wielu facetów mnie adoruje pomimo mojego wieku, to on jest niezastąpiony. Szkoda, że taka różnica wieku, a mam dzieci i męża, więc szans nie ma na nic więcej, ale kocham go całym sercem i on to wie. Nie potrzeba pieniędzy!

Gość gość
Skoro tak wszyscy tu piszą, to może znajdzie się chętna dojrzała kobieta która chciała by spotykać się z 22latkiem z Katowic na łóżkowe figle?

Gość gość
Jesteś żenująca autorko .

Gość gość
Jestem Marcin i chętnie spotkam się z dojrzałą kobietą na niezobowiązujący sex, możemy również zostać sex przyjaciółmi. Katowice okolice.

Gość gość
Jak ja napisałem że fajnie ie było by poznać tu jakaś dojrzałą kobietę, to nagle już nikt nie pisze...

Gość Skromna Ja
Jestem atrakcyjną kobietą i świadomą tego, bez kompleksów. x taa ? poka fotkę :classic_cool: w przeciwnym razie jesteś mało wiarygodna...-2/10 :classic_cool: straszna lipa

W każdej 'normalnej', że tak to specyficznie określę, relacji pieniądze płyną od mężczyzny do kobiety/dziewczyny (chłopców z definicji pomijam, bo oni to muszą troszczyć się o nowe krótkie spodenki, jeśli o finanse chodzi). Nie mówię o relacji zamożniejsza kobieta z młodym na dorobku --- wtedy jak kobieta zapłaci za pensjonat etc., to OK, nie o tym piszę. W powyższym chodzi tylko o obustronną przyjemność. Tutaj zarzutów nie mam. x Któraś z powyższych Forumowiczek napisała, że podjarało ją to, gdy mogła płacić 'kochankowi'. Rozumiem to. Zrobiła z niego dzivvkę. Żeby wiedziała, jak bliska sercu memu ta idea jest! --- tylko w drugą stronę. Ale to jest dobre tylko wtedy, gdy kobieta ma ulegać.

Gość gość
dajmy sobie spokój i nie róbmy facetowi reklamy. Moim zdaniem to jest reklama męskiej prostytutki na kobiecym forum ale żeby nie wyglądało na reklamę to skroił takie opowiadanie. Jak któraś chce takiego za 200zeta/2h to po prostu niech się odezwie to on jej da swoje namiary a dyskutować nie ma o czym.