Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta lat 40 a nosi spodnice i do tego tenisowki...szok

Polecane posty

Gość gość
Trzeba brać poprawkę na to ze tetaz większość 40 latek wygląda inaczej niż np 20 lat temu kiedyś kobiety inaczej się nosiłyt.Moja mama gdy miała 40 lata była 22 po ślubie a ja miałam 19 lat pamiętam ja w garsonkach poważna normalnie matrona stateczna .Ja mając 40 czuje się inaczej nie ubieram się w ciężkie garsony mój syn ma 7 lat i jeździmy razem na rolkach na rowerach wyglupiamy się na boisku.

Gość gość
Ok, mam 38 lat i zgadzam się z tym, że należy dać żyć innym,ale 1 spostrzeżenie -dziewczynki prezentujące mój przedział wiekowy bo już zaokrąglam tu do 40stu- jestescie bardzo agresywne!Niesmaczne.Same chcecie tolerancji a wyzywacie i generalizujecie niczym autorka, że młode są grube swinie itp.Chyba jednak nie do końca nie macie problemu ze swoim wiekiem. Pozdrawiam

Gość gość
2:19 Właśnie, guzik do tego jak się ubieram pusta gówniaro, to ja ta 55 latka w legginsach, adidasach ...

Gość gość
Kurfa, o jakim wieku mówicie, 40 lat to super młodość, ale durne c**y, masakra.

Czyli są jakieś standardy w ciuchach,w których 40 latka powinna chodzić a w których nie powinna?? :D

Gość gość
Wczoraj 22:28 Wytłumacz proszę, dlaczego uważasz, że post 55 latki w legginsach to prowo, bede wdzięczna, pozdrawiam

Gość gość
9:12 Standardy chyba są tylko w głowach pasztetów że wsi, w miastach ludzie mają co innego w głowach, jak widać

Gość gość
8:38 Pulpety powinien unikać ubrań podkreślających tusze i wiek nie ma nic do rzeczy, zasady takie same, z tym ,że wstyd być młodym i spasionym, a pewnym wieku być otyłym, to nie grzech:)

Gość gość
Mam 36 lat i też tak się ubieram, mogę jeszcze, czy już mi nie wypada ;) :D

Gość gość
Jeśli Dla kogoś Rozenek to muzeum, powinien udać się do okulisty i psychiatry, autor może ma 10 lat?

Gość gość
dziś Zgodzę się, niemądra to kobieta mimo wykształcenia ale wygląda zjawiskowo. Zwłaszcza jeśli rzeczywicie jest PO 40 a nie jak twierdzi po 30

Gość gość
9:22 Zjawiskowa, a co do mądrości, to skończyła pare szkół, studia prawnicze, a przecież nie musi ciągle sypać paragrafami, aby wykazać się mądrością, byłabym ostrozna z tymi ocenami.

Gość gość
Dziwią mnie to traktowanie kobiet starszych jak powietrze, ja mam dość poważny wiek i nie zamierzam się umartwiać, bo jakaś nastolatka uważa, że po 40 konczy się młodość, życie. Smieszne i żenujące te dyskusje co wypada. Ograniczenia sa tylko w naszej głowie, każdy wiek jest piękny, to do tych co martwią się, że będą stare.

Gość gość
Ta, zjawiskowa to ma Rozenek figurę ale co z tego skoro jak spojrzy się na twarz czar pryska, buzia napompowana jak ponton, od razu widać wiek tylko podrasowany, w szortach wygląda żałośnie, dzidzia piernik, odwalilo jej przy radziu, kiedyś wyglądała z klasą, a teraz tanio i wulgarnie.

Gość gość
Powtórze, mimo wykształcenia jest niemądra, oceniam to po wypowiedziach i zachowaniu, nawet jeśli to tylko image (człowiek mądry takiego nie tworzy) Wygląda tandetnie, widać podrasowanie ale obiektywnie jest ładna, zgrabna i ma w sobie dużo wdzięku

Gość gość
Sory ale tandeta i wdziek nie ida w parze

Gość gość
I co z tego, że podrasowana, musisz się do tego przyzwyczaić, że brak zmarszczek dzisiaj to już nie domena 17 latek, jeśli ktoś potrafi i zna umiar, to dlaczego nie, pewnie sama źle wyglądasz, mimo młodego wieku i szlag cię trafia, że starsze lepiej wyglądają, a Rozenek ma to co chciałabyś mieć i ty i każda kobieta, tzn wygląd, figurę, wyksztalcenie,kasę, dobra pracę, żal dupę ściska jak widać, a zta dzidzia piernik....to już nieaktualne, tylko wieś jeszcze żyję tymi "standardami" lub jesteś pasztetem 15 letnim, czyli dzidzia

Gość gość
Nie mam 15 lat tylko 38 i w przcieienstwie do ciebie nie mam problemu z wiekiem, możesz sobie dalej wmawiać że kobieta po 40 jest dalej młoda, nie uważam że to staruszka ale kobieta dojrzała, młodym to się jest do 30tki. Kurczowe trzymanie się niektórych pojęć nie sprawi że czas się zatrzyma.

Gość gość
dziś sory, jedno nie przeszkadza drugiemu :D Znam wiele pięknych kobiet, którym nie brakuje gustu, smaku, wyrafinowanego wyglądu a które wdzięku nie mają za grosz. Są zwyczajnie jędzowate i przez to... szpetne.

Gość gość
Wmawiasz sobie, że jesteś mlodsza, to lepsza, a one stare i zazdroszczą.Durna jesteś i żałosna, problem z wiekiem to masz ty , a zazdrość to z ciebie wychodzi.

Gość gość
"Młodym to jest się do trzydziestki" :D Haha. Może w XIX wieku, w dzielnicach robotniczych, gdy rzako kto z powodu ciężkiej pracy i powiklań z niej wynikających dożywał 50 roku życia.

Gość gość
11:07 38 lat, no to współczuję, bo nie jesteś już młoda :(, kup sobie pieluchmajtki, bo w tym wieku.

Gość gość
Analogicznie do twojej wypowiedzi Ty sobie kup pieluchomajtki przecież jesteś młoda niczym niemowle

Gość gość
Ja nie uważam się za niemowlę, więc pieluchmajtki dla ciebie38 latki, której młodość się skończyła, widzisz, że ty masz problem z wiekiem, nie wmawiaj innym problemów, których nie mają.

Gość gość
A ja nie uważam się za staruszke, tylko dojrzała kobietę.

Gość gość
Sama napisałaś, że młodość to do 30, ja np mam 52 i jestem dojrzałą kobietą, ale nie stara i wszystko mi wypada, bo ładnemu i zgrabnemu we wszystkim ładnie, oczywiście trzeba umieć się ubrac stosownie do okolicznosci, tenisówki i klosz jak najbardziej, a zdanie malotat mam ...wiesz gdzie....

Gość gość
ludzie ale co was to obchodzi :D Żyjcie i dajcie żyć innym...

Gość gość
Ta co pisze ze ma 38lat i jest stara jest żałosna hahaha ciekawe co powie jak będzie miała 50czy60geriatria masakra

Gość gość
Taaa, trzeba chodzić na szpilkach do lasu i ołówkowych spódnicach do kostek, włosy ściąć na krótko i bez makijażu, bo makijaż i tenisówki po 40 to tylko kurfy noszą, ot co za zepsucie, u muzulmanek, to policja mierzy linijka długość spódnic i to młodym, tam to jest porządek, a u nas robio co chco, fuj!

Gość gość
Moja mama ma prawie 50lat i się tak ubiera XD