Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co jest ze mną

Polecane posty

Gość gość

Leci na mnie mega dziewczyna, codziennie piszemy, umawiamy spotkania, które sam pozniej odwołuję lub przekładam na inny dzień i tak satle. Dzis mi napisała , że już nie będzie nalegać na spotkanie, skoro wiecznie czasu nie mam. Dziewczyna szatynka, ciemna karnacja, zgrabna, no po prostu śliczna, a ja mam jakieś hamulce. Nawet kumpel mnie wyśmiał, że nie chcę się z nią spotkać. Znam ją kilka lat, wcześniej już coś próbowaliśmy i wtedy nawet ja więcej chciałem, ale po czasie mi jakoś minęło, długo nie mieliśmy kontaktu, teraz od jakiegoś czasu znów mamy, niby się cieszę, sam dużo piszę do niej, ale nie dochodzi do spotkań z mojej winy, a z inną się spotkałem już dwa razy, choć bardziej podoba mi się tamta. Nie wiem co myśleć.

Zebrac sie w sobie i sie spotkać . Jak taka d**era cie chce to dziwne ,ze ty z nia nie chcesz. Do odwaznych swiat nalezy , jak nie wyjdzie to trudno , ale wiedz ,ze ona sobie moze znalezc innego i wtedy bedzie za pozno . Bierz , zanim ci ucieknie ;)

Gość gość
Diabelek cie nie dopuszcza do niej:(

Gość gość
No właśnie, dlatego nie wiem o co mi chodzi. Chyba się jej boję :D Choć wcześniej się z nią kilka razy spotkałem, ale teraz mam jakieś opory.

Jesteś na dobrej drodze by ona sobie ciebie odpuściła. Więc albo weźmiesz się w garść, albo będziesz potem żałował i oglądał jej zdjęcia na fejsie z innym chłopakiem. ;)

Gość gość
20.35 strach w tym wypadku nie służy twemu dobru, pokonaj strach i daj sobie szansę. I jej.

Gość gość
wcześniej już coś próbowaliśmy i wtedy nawet ja więcej chciałem, ale po czasie mi jakoś minęło, długo nie mieliśmy kontaktu x Właśnie dlatego ona cię wciąż chce, ponieważ jesteś dla niej niedostępny, ale jeśli to taka ślicznotka, to się dziwi, że jej nie chcesz, skoro pewnie ma masę opcji i propozycji od innych chłopaków. Tym właśnie wygrywasz, lecz do czasu.

Gość gość
Teraz to Ona nie leci na ciebie kundlu, tylko chce ci doyebać, rozkochać i kop w dope :-)

Gość gość
Czujesz soe niegodny jej, wiesz moze jest piwwkna ale to tylko czlowiek tez ma wady, lozmasz ja blizej to roche przejdzie ci stres. A tamta mozd tez masz lepsxy kontakt, lepiej sie dogadujecie jest nardziej na lyzie przez co czujesz sie swobodniej. Odpowiedz sobie czy zalezy ci b a tej lasce, bo nawet jesli tamta druga jest mniej urodziwa to moze pasuj***ardziej do ciebie niz ta piekna I zniw miglbys stworzyc cos fajnego gdzie z ta piekna niekoniecznie

Gość gość
Mecz był to nie pisałem nic. Nie wiem, mam jakieś opory do niej, lecz na ogół nie mam problemu z Kobietami, nie jest jedyną śliczną, z którą się spotykałem, ale nie w tym rzecz, a bardziej w tym że ona jakoś mnie zawstydza chyba, nie wiem, choć z innymi tak nie miałem i to jest dla mnie dziwne. Jest bardzo obrotna, ma pasje, gra w tenisa dużo trenuje, też dużo mi o tym pisze i chyba brak mi czegoś czym mógłbym ją w sobie zainteresować, zawsze mało jej odpisuję, jej wiadomości są kilku zdaniowe, a ja bardziej z nią piszę o niej niż o sobie. Wszystko to dość dziwne. Ja gram w piłkę, ale co mam jej napisać o meczu w A Klasie, że znów mam siniaki, bo mnie pokopali ;D

Gość gość
Czyli macie cos wspolnego sport. Skoro sie toba interesuje najwidoczniej cos ja w tobie pociaga wiec sie z tego ciesz. Jezeli chcesz odpuscic z powodu kompleksow znajdz sobie slabsza babke przy ktorej bedziesz czuc sie macho, a skoro ona takie mysli w tobie ur******* to moze w takim razie warto mad soba popracowac? Po prostu.. Byc moze tez jest dla,ciebie zbyt dominujaca przytlaczajaca moze jestes spokojnym gosciem wolisz zabiegac o kobieye, moze wolisz slabszw bezradne dziewczyny by otaczac je opieka,, powodow jest wiele Lecz jesli na,serio podoba co sie po prostu spotkaj sie z nia, moze ona nie szuka tenisisty, sprobuj