Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20letni prawiczek

20letni prawiczek

Polecane posty

Gość 20letni prawiczek

Jestem 20 letnim prawiczekiem nigdy nie miałem dziewczyny nawet nigdy się nie przytulałem z dIewczyną jestem nieśmiały i nie umiem poderwać dziewczyny. Tzn miałem szansę mieć dziewczynę bo pisaliśmy na fb ale zawsze gdy gdzieś szedłem i widziałem że ona idzie to wstydziłem się podejść i od razu jak ja zobaczyłem to skręcałem i inna stronę tylko po to żeby mnie nie widziała po prostu się wstydziłem z nią gadać. Czy to powód do wstydu i co wg myślicie o tym co napisałem? Jak zawsze mówiłem że nigdy nie zapłacę za seks to teraz zaczynam się zastanawiać czy może iść na dzięki i w końcu przestać być prawiczekiem. I czy uważacie że facet który boi się zagadać do dziewczyny to c***a? I wg zagadać do laski której się podoba.

Musisz się przełamywać w sytuacjach, gdy spotykasz dziewczynę, która ci się podoba. Nie ma innej drogi, nie da się tego obejść. Na początku będzie trudno, będzie dużo stresu, ale hej! Na tym to polega, że przełamujesz się i próbujesz szczęścia. Pierwszy raz będzie trudny, ale potem będzie łatwiej i zbudujesz dzięki temu pewność siebie, której ci brak. Musisz próbować, bo chyba nie chcesz być 30 letnim prawiczkiem, hę? ;) Dasz radę!

Gość gość
On ma rację. Musisz się przełamać podejść i zagadać. Innej opcji nie ma.

Gość gość
Zresztą po co mi dziewczyna xd

Gość gość
Może lepiej iść na dzięki i zaoszczędzić sobie wstydu przed jakąkolwiek dziewczyną mówiąc jej ze jestem prawiczekiem w tym wieku?

Gość gość
Lepiej iść na d***** jak mówisz, wybierzesz sobie jakąś która najbardziej Ci się podoba, popytasz przy okazji co i jak, jak się zabrać za to, jakieś pozycje z 3 ogarniesz sobie tam i nabierzesz pewności siebie. Nawet w poznaniu dziewczyny Ci to pomoże, bo nabierzesz pewności siebie, w łóżku to samo ;) raz zabulisz, a myśle że zaoszczędzi Ci to nerwów, wstydu itd. idzie lato to jakąś dziewczyne poznasz to już będzie lepiej

Gość gość
Tyle że ja nawet nie wiem jak do laski zagadać bo jestem cio-ta. Bo co podejdę do laski i co dalej. Będę z nią gadał o pogodzie? Xd

Gość Wiktorwektor
Sprawdzilem faktycznie wiekszosc srodkow na powiekszenie czlonka i wiem ze Extra Large dziala . extralarge.pl/ ,mozna w bezpieczny sposob powiekszyc penisa tylko trzeba wiedziec co wybrac i gdzie kupic .

Gość gość
Możesz gadać z nią o swoim hobby, pasji, filmach, serialach, ksiazkach, muzyce, o czyms co sie dzieje na codzien, mozesz cos o sporcie. Najłtawiej by było jakbyś wiedział właśnie co ona lubi albo jakie ma hobby/pasje.

Gość gość
Nigdy w życiu nie pójdę na d****** Choć bym miał być prawiczekiem do końca życia to nie pójdę na d*****.

Gość pangda
Przeżyłem wiele katuszy odnośnie swojego penisa. Miałem wiele problemów, za dzieciaka stulejka, później brak erekcji a jeszcze nie tak niedawno doskwierał mi kompleks, że mam po prostu za małego. Myślałem, że już nic nie jest w stanie mi pomóc i poczuć się w końcu mężczyzną. Natrafiłem na całkiem ciekawy produkt któregoś dnia : http://extralarge.pl/. Nie wiem jak, nie wiem kiedy bo nigdy nie korzystam z takich rzeczy ale coś mi wewnętrznie podpowiedziało(jakaś tajemnicza siła chyba), że warto się przełamać i iść po swoje. Złożyłem zamówienie z lekką obawą choć raczej ze spuszczoną głową, raczej byłem pesymistą. Wszystko się zmieniło bo uwaga: ludzie to naprawdę działa! Myślałem, że mnie się to po prostu śni kiedy zauważyłem że mam bez cienia wątpliwości większego penisa. Zmierzyłem i były to 3cm do przodu. Dla mnie nawet to było nie do uwierzenia bo 3cm to było dla mnie jak stąd do kosmosu. Ale to nie wszystko. Po jakimś czasie jeszcze raz zmierzyłem i w sumie penis jest 4cm dłuższy. Teraz już jestem optymistą i nie oglądam się za siebie. To główna zaleta tej całej historii. A i pozbyłem się kompleksów na dobre. Trzeba w siebie wierzyć i nie bać się próbować czegoś nowego bo nigdy nie wiemy czego nas ta lekcja może nauczyć.

Gość gość
Musisz uprawiac seks z prostytutkami. Staniesz sie mezczyzna i zdobedziesz doswiadczenie. Twoja przyszla dziewczyna bedzie zadowolona. Kobiety wymagaja doswiadczenia. Kazdy z nas doswiadczonych byl najpierw u prostytutki.

Gość gość
Member XXL to najlepszy obecnie produkt przeznaczony dla mężczyzn chcących powiększyć penisa. Ma przewagę nad innymi środkami, bo jest bardzo wygodny w stosowaniu i w 100% bezpieczny. Gwarantuje przy tym spektakularne efekty (penis dłuższy nawet o 9 cm), nieosiągalne w przypadku innych metod. Bez bólu, dyskomfortu i dyskretnie! Member XXL spełnia wszystkie oczekiwania mężczyzn chcących poczuć się pewniej w sypialni. http://nplink.net/syjmfjHR

Gość gość
Masz jeszcze czas na seks, mój narzeczony przeżył swój pierwszy raz ze mną w wieku 26 lat