Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doradźcie mi czy olać taką dziewczynę

Polecane posty

Gość gość

zaproponowałem jej spotkanie (znajomość internetowa), zgodziła się, a jak przeszło do terminów to zastrzegła że ma mało czasu ale pasuje jej w jeden dzień. Mnie też pasowało więc ok, umówiliśmy się ale do spotkania nie doszło bo odwołała je dosłownie dzień przed. Zaczęliśmy dyskutować o innym terminie. Podałem propozycję a ona że wtedy nie bo ona spotyka się wtedy ze znajomą. Z kontekstu rozmowy wyszło że to nie jest znajoma której nie widziała x lat a spotykają się regularnie i są z tego samego miasta. Rozumiem że dobra znajoma jest ważniejsza od nieznajomego faceta z netu ale sorry, ze znajomą może się spotkać tydzień później, setki razy ją widziała to nic chyba się nie stanie jak przełoży to spotkanie, a powinna być chyba ciekawa mojej osoby? Poczułem się jak takie 5-te koło u wozu.

Gość gość
Praca, kosmetyczka, lekarz. Po 18 czas wolny.

Gość gość
poczułeś się prawidłowo a moim zdaniem Ona skłamała

Gość gość
@Mało stanowczy - jak napiszę coś takiego to ona odpisze że jeszcze nie wie, że jeszcze zobaczymy, że jeszcze dużo czasu itd. 21:47 - wydaje mi się że nie skłamała, ona sprawia wrażenie bezpośredniej, gdyby nie chciała się spotkać to by napisała wprost a nie zasłaniała się kłamstwem, tylko to jest denerwujące że ja jestem jako 8. w kolejności w jej planach co do spędzania czasu, rozumiem że praca ale np. jakiś trening czy wspomniany wypad ze znajomą

22:50 - nie mam pojęcia skąd wiesz, co napisze, ale wspomniałem, żebyś postawił sprawę jasno, czyli że oczekujesz odpowiedzi tak/nie, jeśli tak to konkretny termin. W przeciwnym wypadku uznajesz, że nie chce, koniec, kropka. Tak jej to przedstaw i niech kombinuje:)

Ona zwyczajnie sama nie wie czego chce. Póki piszecie na odległość jest OK, ale gdy przychodzi czas na krok do przodu wycofuje się. Powodów może być wiele, powiedz jej wprost, że widzisz, że celowo unika spotkania i chciałbyś wiedzieć o co chodzi.

Olej ją. Kobietki często się bawią kosztem płci odmiennej w jakieś internetowe romanse i wystawianie do wiatru. Jeśli czujesz, że jej nie bardzo zależy na spotkaniu, znaczy że się z Tobą nie spotka i szkoda marnować czas.