Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to za żenująca istota, ta Mama Julci i Antosia?

Polecane posty

Gość gość
Szkoda tylko dzieci, że mają taką matkę. Najgorsze jest to, że ona nie widzi w swoim zachowaniu nic złego, uważa się za idealną matkę. Już samo narzekanie, on tych swoich wszystkich traumach...kto to wytrzymie....pewnie mąż już woli pracować po te 16 godz niż słuchać jej wiecznych narzekań...

Gość gość
To ty jesteś chora. Powedz nam jeszcze raz jaka była twoja mama i dlaczego tak uwazasz? No, pochwal się, jaka masz zryta banie

Gość gość
no i zjadły kolejną niebieską tak jakby czekały na ofiarę żeby tylko komuś dopierdolić jaka ja wtedy jestem lepsza no mówię patusy tu siedzą wystarczy przeczytać ten topik :-o

Gość gość
Jeżeli uważacie,że jest chora to czemu się z niej naśmiewacie? Na to nikt nie ma wpływu.

Gość gość
Ty skończ truć, że się dziećmi zajmujesz. Jedyne co robisz to siedzisz tu w kółko i w prawie każdym temacie wylewasz swoje mądrości i żale. Strasznie jesteś zajęta... siedzeniem tu. Na początku to mi nawet szkoda ciebie było, ale ty jednak jesteś mega wkur**jąca. Idź się leczyć, tak na poważnie.

Gość gość
14:16 mamo idealna przyznaj się, że jak wpadłaś, to stwierdzilas, że nie dasz rady pociągnąć tych studiów. Ja miałam pracująca matkę i traumy z tego powodu nie mam. Moje dzieci też mają pracująca matkę i też traumy nie mają. Mało tego takich relacji jakie mam z moimi prawie dorosłymi dziś córkami niejedną matka niepracującą może mi zazdrościć. Też młodo urodziłam, było biednie, ale nie zmuszałam swojego męża do pracy po 16 godzin.

Gość gość
14:25 nie wiem, czy zauważyłaś, ale ten topik jest właśnie na temat tejże konkretnej niebieskiej.

Gość gość
Mama Julci i Antosia dziś Kto powiedział, że nie daję stalych posilkow? Wy jesteście chore.. Okej, nic nie uwiem, rzucilam studia na polibudzie bo chcialam siedzieć w domu i jestem leniem. Samo sie sprzata, gotuje; dzieci same sie soba zajmuja. XXXXXXXXXXx Przypomnij jeszcze kto zaiwania jak wół po 16 godzin, abyś ty mogła realizować się jako mamusia. Serio, nie czujesz jakoś wewnętrznie, ze to jest nie fair, ze ten człowiek nie ma prawie kontaktu z dziećmi, bo ty postanowiłaś, ze będziesz tylko matką i nic poza tym? Naprawdę nie widzisz, że to chooyowy układ? No chyba, ze on ma gdzieś dzieciaki i ciebie grubą i na rękę mu jest ucieczka z domu na 3/4 doby. W sumie, to możliwe, bo o czym miałby z tobą rozmawiać? Ile godzin karmiłaś dziś dzieciaki cyckiem, czy o tym co włożyłaś do gara?

Gość gość
gość dziś no i zjadły kolejną niebieską tak jakby czekały na ofiarę żeby tylko komuś dopie**olić jaka ja wtedy jestem lepsza no mówię patusy tu siedzą wystarczy przeczytać ten topik pechowiec.gif ooo Większość tych patusów wie, że zdania zaczynamy od wielkiej litery, oraz potrafią, od czasu do czasu postawić przecinek. Niech zgadnę, skończyłaś wyższą szkołę robienia hałasu i jesteś mamą 24h na dobę

Gość gość
Kurde też miałam mamę pracującą i traumy nie mam. Co więcej nie miałam żadnych znajomych z mamami siedzącymi w domu, raz się dowiedziałam, ze dziewczyna z klasy ma mamę w domu, ale to przypadkiem, bo wszystkim wmawiała, że jej mama pracuje w gminie, wstydziła się. Powiedz prawdę o co chodzi? Co ona ci zrobiła?

Gość gość
Większość tych patusów wie, że zdania zaczynamy od wielkiej litery, oraz potrafią, od czasu do czasu postawić przecinek. Niech zgadnę, skończyłaś wyższą szkołę robienia hałasu i jesteś mamą 24h na dobę Bo ja wiem nie twój interesik co skończyłam i kim jestem ps no i dodam że nie napisałaś mi żadnej informacji której ja bym nie wiedziała tak że dostaw se kropki przecinki i duże litery :-)

Gość gość
Nic nie zrobiła. Ona jest skrajna egoistka, wg jej ideologii wszyscy powinni żyć dla niej. Mąż na nią pracować, dzieci być zależne i ubóstwiac tylko ja, męża już nie, matka miała być i się nią zajmować, pelzac, siedzieć, spać, cyckac. A ojciec miał zapierdalać dla niej do kopalni. Nikt nie mial prawa ułożyć życia inaczej niż ona sobie wymyśliła. Jej rodzina to jej emocjonalni niewolnicy

Gość gość
14.36 ale bełkot...

Gość gość
Oo kurde :D :D

Gość gość
14:36 spoko, tak SE zrobię.

Gość gość
gość dziś Napisała w innym wątku, że mama jej nie przytulała i takie tam. A wszystko to zwaliła na pracę zawodową matki. Ogólnie coś ściemniała, ze matka jej czasu nie poświęcała, a potem dziwnym trafem się okazało, że jednak coś tam poświęcała.

Gość gość
Nie, dzieci nie potrzebują STALEJ obecności matki. Z powodzeniem może ja wręczac ojciec, babcia, dziadek, czy nawet opiekunka. Jeśli jakieś dziecko tego potrzebuje to jest opóźnione w rozwoju

Gość gość
No i najgorzej, gdy takie osoby z nieuporządkowaną przeszłością, biorą się za zakładanie rodziny. Biedne dzieci... Do osiemnastki będziesz się za nimi wszędzie włóczyc, aby przypadkiem nie odczuły choć na chwilę braku nawiedzonej matki? Otrząśnij się, dziewczyno.

Gość gość
Mama Julci i Antosia dziś Coś tam to troche za mało, wiesz? Dzieci potrzebuja stalej obecności matki. A nie matki w pracy, matki z psem na spacerze i matki grajacej na konsoli. x 15:03 ci odpowiedziała dokładnie tak, jak ja bym to zrobiła. A co to nie szło razem z matka iść z tym psem? Albo siąść koło matki i zagrać z nią? Albo jesteś trollem, albo oczekiwałaś, że matka ci będzie usługiwać jak jaśnie pani. I to cię boli.

Gość gość
To dziecko w końcu ma rok czy pół roku?

Gość gość
Ja myślę że mama Julci to jest zwyczajny troll bo aż ciężko uwierzyć że istnieje tak p******a osoba że zrytym deklem.

Gość gość
ale trzeba byc dziwnym, zeby podniecac sie tak jakas obca osoba z forum internetowego, zakladac kolejny temat i caly czas sie o to pluc. Czy to wam daje szczescie, jakie kompleksy macie, ze musicie miec swojego kozla ofiarnego?

Gość gość
Ale to ona zaczęła atakować wszystkie inne niż ona, powyzywala od karierowiczek, że dzieci zaniedbuja, za metal powinna tylko w domu itp. No sorry, ale jak się kogoś obraza to się trzeba liczyć z reakcja

Gość gość
Pisala,ze była z nią ok.3-4 godziny dziennie.To mało przy pracującej matce?

Gość gość
Że matka powinna tylko do domu* no i do tego zwyczajnie tych dzieci, Julki i Antka szkoda, wyrosna na takie same oszolomy jak ona

Gość gość
Jest akcia,jest reakcja.Proste.

Gość gość
Kobieta przegina w druga stronę i jeszcze bezczelnie wmawia że to dobre dla dzieci

Gość gość
Głupie hejterki.

Gość gość
Bo patologie w społeczeństwie trzeba zwalczać. Proste