Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to za żenująca istota, ta Mama Julci i Antosia?

Polecane posty

Gość gość
Jedno i drugie (provo i hejt) jest powalone,ale niektórzy lubią podowalać innym, może często z nudów? Co nie usprawiedliwia choćby tego hejtu.

Gość gość
22'54 i po co komus dowalasz ?

Gość gość
22:54 pudło, pisze na tym watku pierwszy raz. Mysle ze jakby byla faktycznie trollem to by sie nie przyznala.

Gość gość
Hejt był na idiotke która stworzyła, postać byla zdrowo p*****lnieta a hejt słuszny.

Gość gość
To jest różnica. Jej prowo nic nie dalo, bo stworzyła osobę o wyjątkowo chorych poglądach, więc hejt był normalny. Tam dzieci były aż poszkodowane

Gość gość
gość dziś Słuszny? Proszę cie, wylewanie frustracji i tyle.

Gość gość
No nie, rzeczywiście babie która nie dopuszcza ojca do dzieci nie trzeba powiedzec że źle robi. Kolejna kretynka, chyba odnalazłas siebie w jej postach

Gość gość
gość dziś Jest różnica pomiedzy napisaniem komus,ze źle postępuje a wyzwiskami . Ale co ty możesz o tym wiedzieć jezeli dla ciebie dyskusja bez wyzwisk i wzajemnego obrazania sie to nie dyskusja?

Gość gość
Bo teraz będą przeżywać to,że dali się wkręcić jak ta z 23:16.

Gość gość
Nie dalo się inaczej jej p********ia komentować. A ty zamknij jape i wracaj na grudnioweczki. Jej posty widocznie ciebie opisały, terasz masz ból d**y

Gość gość
Robienie prowo dla zabawy też świadczy o p******iu we łbie, na jedno wychodzi :D

Gość gość
I po co ta agresja? Wchodzisz tu po to żeby się powkurzać? Chyba nie tylko Mama Julci ma problemy.

Gość gość
Ona i jej banda debilek z grudnioweczek i innych pierdeczek

Gość gość
Mama Julci i Antosia Kafeterianki długo o tobie nie zapomną. Masz to jak w banku. :-D

Gość może przyszla mamusia
I ja

Gość gość
Przyznawac się, kto jeszcze jest tu trollem?

Gość gość
Dobre! Podoba mi sie taka postawa! I cieszę sie ze takie głupie piczki nie istnieją naprawde

Gość gość
jeżeli faktycznie jesteś trollem , to szczerze żal mi ciebie i żeby było jasne jakoś nie zwróciłam na ciebie uwagi, bo nie zwracam uwagi na niebieskie . Ale wymyślać takie pierdoły z nudów Boże a wy potem analizujecie jej każde słowo . To ja już nie wiem sama czy to wy jesteście poyebane czy ona piertolnięta :-o

Gość Mamuniaameleczki
6:55 No widzisz, ja mam tylko bujną fantazje i chore poczucie humoru. Co powiesz o yych, co żyją zyciem ludzi z internetów i pod płaszczykiem anonimowości wylewają na innych pomyje?

Gość gość
Dopiero przeczytałam, Serio to było prowo? Nieźle muszą mieć nasrane w głowach te idiotki żeby się tak manipulować ludźmi dla zabawy.

Gość gość
To nie było w porzadku,ale hejty w kierunku tej osoby również nie.

Gość gość
To nie bujna fantazja, tylko zaburzenie psychiczne

Gość gość
G****o prawda, to nie jest pewnie troll tylko miała dość hejtu (zasłużonego!) i powiedziała żeby się odwalic od niej. A nawet jeśli to jednak jest troll to autorka jest p******a jeszcze że bardziej niż się wydawało. Tak czy siak, nie ma znaczenia czy to prawda czy nie. Jej p********ie o traume było psychiczne, jej trolowanie też bylo psychiczne. Wychodzi na jedno

Gość gość
AUTORKA TEMATU!! Wiedziałam, ze jesteś trollem i specjalnie założyłam ten temat, abyś pękła:D Po twoich wpisach widać było, ze jesteś trollem niskich lotów, więc wiedziałam, ze pękniesz nie wytrzymując napięcia, gdy forumowiczki cię zaatakują, a to, ze cię zaatakują było bardziej niż pewne, bo byłaś zwyczajnie yebnięta. Trollować trzeba umieć, panienko:D:D Swoją drogą, niesamowite jest jak grudnióweczki cię zajadle broniły. Widać, że wspólny termin zrobienia sobie brzucha, zbliża jak nic innego. Mogłabyś być nawet seryjną morderczynią, a one w geście solidarności spowodowanej ciążą, stałyby za tobą murem.

Gość gość
Śmieszne są osoby które wypisują tu i tym że analizowane było jej życie, śledzenie itp. Chyba nie wiedziałyscie na ilu wątkach, czasami nawet nie związanych z jej problemami, ona pisała o tych traumach. To było aż w******jace, ciężko było tego nie zauwazyc. Nie trzeba było nikogo śledzić, przecież sama pisała gdzie się da wszytko, nawet zarobki itp. Trzeba mieć wysokie mniemanie o sobie żeby najpierw pieprzyc o sobie(czy tam już cholera wie kim) gdzie się da a potem oskarżać o śledzenie.

Gość gość
Autorka tematu próbuje wyjść z twarzą z całej sytuacji.