Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to za żenująca istota, ta Mama Julci i Antosia?

Polecane posty

Gość może przyszla mamusia
10:28 No widzisz, a mnie tacy ludzie jak ty w sumie bawią xd im mocniej się zezloscisz- tym lepiej! Wam dać kość a wy się rzucacie, wytworzyć wam dobre warunki a robicie chaos. Ujawniacie swoje żale, frustracje; wychodzi wasze prawdziwe oblicze.

Gość gość
10:31 No tak.

Gość gość
Po cholerę jej odpisujecie? Jej o to chodzi! Im szybciej o niej zapomnimy- tym lepiej

Gość gość
10 35 cóż za desperacja , aż tak wbiła ci się w głowę niebieska , ze musisz koniecznie i szybko o niej zapomnieć :-D OMG Niebieska zaczynasz mi się podobać coraz bardziej :-)

Gość gość
Debilka specjalnie podbija wątek. To jest lizanie własne d**y

Gość gość
no niestety nie ja nie jestem ani autorką wątku , ani mamą julci , ani żadną inną trolicą Jestem jedną z miliona pomarańczowych , tylko ja należę do tych normalnych dlatego teraz mam ubaw :-)

Gość gość
Dalej to przezywacie jak mrówki ojres?

Gość gość
Po co? Po co to robisz?

Gość gość
dziś niby chcą zakończyć i zapomnieć a warują przy wątku...przecież to uzależnienie :D hahahahaha (też nie autorka, zwykła przypadkowa pomarańczowa, swoją drogę pierwszy raz spotykam się z taką kategoryzacją...)

Gość gość
Bo ja nie rozumiem- po co? Przecież na grudniówkach była miła, dawała rady, promowała kp.. Ja nie wierzę, że to projekt...

Gość gość
12 16 kobieto to jest wirtualna rzeczywistość zrozum przecież my się nie znamy skąd wiesz , że ktoś jest miły a może właśnie , gotuje gulasz z miękkiego króliczka kAFETERIA TO PROJEKT A NIE ŻYCIE

Gość gość
zaintrygował mnie tytuł tematu. I tak tylko zapytam. Czy jak urodze dziecko to jestem już tylko matką? do końca zycia zostanę jego służącą bez swoich marzeń, ambicji? Już nigdy nie będę mogła wydzodzić z przyjaciółmi choćby na kawę? Mam zapomnieć o studiach, wykształceniu, pracy zawodowej? to po co nauka? do wychowania dzieci wystarczy żebym 3 klasy skończyła.

Gość gość
12:40 Bohaterka tej historii to zwykly troll, robiła se jaja.

Gość gość
bardziej należało by się skupić na patkach wielodzietnych gdzie nie ma picia , palenia , bicia , upokarzania i itd A sam fakt patologii to jest przecież posiadanie dzieci więc :-)

Gość gość
do wychowania dzieci wystarczy żebym 3 klasy skończyła. x naprawdę? aż trzy? chyba mylisz wychowanie z urodzeniem albo masz na myśli wychowanie takiego samego analfabety lub przerzucenie trudu wychowania na szkołę i otoczenie...

Gość gość
Na uczuciowym jakos niedawno był temat gdzie gość (tez jakoby projekt,tak na koniec napisał) podał parę szczegółów (tez z Wrocka jakoby,podał dzielnicę też) i inne dane. Ktos się pofatygował,odnalazł profil dziewczyny,wkleił i chłopak miał zadymę. Żeby to zakończyć tez wciskał,że to prowo.Identycznie jak mamaameleczki,że siedzi na L4,bo ma złamana nogę,tak się wykręcał. Sprawa nabrała biegu,obgadywana dziewczyna zablokowała konto,ale ile ludzi ją widziało?.Chlopak wił się jak piskorz.No dzialo się... Tak tez bywa z prowo.

Gość gość
12 57 spokojnie myślę , że to był tylko sarkazm :-) a ty się spinasz nie potrzebnie :-)

Gość gość
Co ty masz do ludzi jedzacych króliczki, ty wegeoszołomie. Ja tam lubię króliczki. Duszone z marchewką!