Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to za żenująca istota, ta Mama Julci i Antosia?

Polecane posty

Gość gość
Nawet jezeli narazila się paru osobom,to przeciez nie powód zeby ją obrażać.

Gość gość
O Jezusiku :D no to chyba mamy odpowiedź. Charakterek bohaterki wszystkiemu winny. Taka to zawsze będzie zła na kogoś ze jej nie usluzyl tak czy owak

Gość gość
16'15 zrób klik na jej nick,to zobaczysz na ilu tematach pisze i wszędzie jak nie krytyka,to odpieranie każdej opinii czy rady.

Gość gość
Nie ma przymusu stosowania się do rad innych użytkowników.

Gość gość
Wg mnie najohydniejsze to jest jej napieprzanie na własną matkę na publicznym forum. To jest dla mnie nie do pomyślenia. Zero szacunku do tej matki która ją urodziła, zero wdzięczności. I te oczekiwania że ojciec miał być wyrobnikiem w kopalni, chyba najcięższa praca jaka znam , bo ona sobie by tego życzyła. Suka nie kobieta

Gość gość
Gdzieś tam pisała że już tuż po porodzie facet jest niepotrzebny kobiecie, że każda kobieta dobie świetnie radzi sama. Ze ma tylko leżeć z cyckiem i noworodkiem o nic więcej nie trzeba. Ani się umyć, ani wysrac :D

Gość gość
A jeszcze gdzies indziej daje rade mamie dziecka,ktore nie chce mic cieplego mleka,żeby po odciągnięciu z piersi dala mu ostygnąć,jakby mleko kobiece było co? gorące?

Gość gość
Może ona gotuje swoje:D

Gość gość
18:12 ha ha ha ha rozwaliłaś system!

Gość gość13456
Ty jesteś chora psychicznie, kobieto. Powiem ci to w twarz. Jestes chora. Miałaś NORMALNY dom!!! Mama cię kochała!!! Pies nie był od ciebie ważniejszy!!! Tata cię kochał!!! Lubił swoją pracę!!! NIE CHCIAŁ BYĆ GÓRNIKIEM!!!!! A teraz wdech, wydech i od jutra do roboty.

Gość gość
dajcie jakiś link do tematu gdzie pisze te głupoty o ojcu i matce.

Gość gość
19 53 co ty pertolisz idiotko ona wcale nie założyła tego tematu , już ci od tego hejtu i pseudo detektywistycznych zapędów , pozostałości po mózgu wyparowały :-o

Gość gość
o k***a 19 56 ty jesteś yebnyeta do potęgi OMG

Gość gość
Bo cię wszyscy mają już dość, głupia babo. Są ciekawsze temat niż twoje problemy psychiczne

Gość gość
a i żeby nie było ja to ja a nie mama julci i antosia chociaż wiem , że zaraz mi zaczniesz to wpierać popiertoleńcu , zdaj sobie sprawę , ze tu siedza też inni :-p i nie mam zamiaru zrobić się na niebiesko , żeby taki debil jak ty wymyślał o mnie takie bajki i epopeje Już dawno nie widziałam takiego poyeba co śledzi każdy wątek i tak skrupulatnie układa

Gość gość
20 01 mów za sIEBIE Jak mnie to w*****a jak taka pesda pisze WSZYSCY jakim prawem locho piszesz w moim imieniu ??

Gość gość
Kobieto, to ty mało chyba byłaś wczoraj na tym forum ona się wp*****lała na każdy temat o matkach i macierzyństwie że swoimi "mądrościami". dlatego w****ila ludzi.wcale nie trzeba było niczego ani nikogo śledzić, sama się pcha

Gość gość
gość dziś Jezu, idź że swója wsieklizna macicy gdzieś indziej. Do psychiatry najlepiej

Gość gość
ja tam widzę wszędzie pomarańczowo a na pomarańczowo to sobie każda mogła pisać , za nią Ja już nie wierzę jak czytam tu coś tu już nie jedną niebieską zjadły A kiedyś to było normalne forum , każdy był niebieski , szanował drugiego i nikt się nie bał wyrażać swojego zdania , a dziś nawet na pomarańczowo cię zjedzą jak tylko im się coś nie podoba Ja jak mi nie pasuje to nie czytam i mam wyebane proste proste

Gość gość
20 07 ty sobie napiszesz żebym poszła , i co myślisz , że tak zrobie bo kazałaś . To może popłacz się i tupnij nogą :-)

Gość gość
W temacie o wolnej niedziel od handlu napisała, ze szkoda, ze jest zamknięte, bo jechała z mężem i dzieciakami na Bielany wrocławskie zjeść hot doga i poglądac w sklepach i tanio zrobic zakupy, a dzieci maja darmowy płac zabaw, bo płatne sale to duży wydatek. Nie wiem, gdzie mieszka, bo ponoć jeździ na zakupy busem 8 km dalej z dziećmi, samochodu nie maja. Pytam, dlaczego w takiej biedzie bezmyślnie powołuje dzieci na świat, a 3 juz w drodze? Szkoda tylko tych dzieci, bo one tez te biedę odziedzicza:-/ kiedys beda wolały normalne warunki i widoki na przyszłośc, od ciągłej obecności matki w biednym domu:-/

Gość gość
Mama Julci i Antosia W tamtym temacie pisałaś o dwójce dzieci i jednym nienarodzonym. Ile lat ma twój syn?

Gość gość
Noooo 18:12 rozwaliła:D co ma ostygnąć?:D przeciez mleko matki ma temperaturę ciała i w takiej temperaturze dziecko powinno pic:D nawet mm sie podaje takie letnie:D

Gość gość
Mama Julci i Antosia 2018.04.24 Mieszkamy z mężem w małym mieście, gdzie nie ma zbyt wiele atrakcji. DO centrum handlowego pod Wrocławiem mamy 30 km. Niedziela to jedyny dzień w tygodniu, gdy mąż ma czasem wolne i wtedy z reguły jechaliśmy na Bielany- dzieci mają darmowy plac zabaw bo nie stać nas na drogie sale zabaw, można zjeść hot-doga w ikei, pochodzić, pooglądać, zrobić tanie zakupy na obiad... Nie mam auta ani prawka, w tygodniu muszę jeździć busem do biedronki 8 km i targać siaty z dwójką małych dzieci;/ XXX O to jest ten wpis, swoja droga nie wiem co to A male miasto, W ktorym mieszka, bo nawet w małych otwierają sie jak grzyby po deszczu Biedronki, Polo czy Dino.

Gość gość
No to za chwilę będzie z trójką dymać busem na zakupy:O jezu chryste, kto tak jeszcze żyje? Czujecie to, jechać z tak małymi dzieciakami busem i jeszcze targać siaty? Kvrwa jak???