Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to za żenująca istota, ta Mama Julci i Antosia?

Polecane posty

Gość gość
A zakupy on-line? Ja wiem, że ona to taka tradycjonalistka, a z drugiej strony skoro wszystko robi sama, to czemu nie kupi mięsa na cały miesiąc, nie upiecze sama chleba, nie zrobi sama wędliny?

Gość gość
Sale zabaw to taki ogromny wydatek? Poza tym, skoro facet dyga na dwa etaty, to chyba nie powinno być problemu z wyjściem choć raz w miesiącu w to miejsce. 500 plus też jest dla dzieci i co? I nie ma na to? Przyznam, ze ten hot dog z ikei mnie rozbawił:D

Gość gość
20:38 Dlatego mowie, ze to jakis Trol, Bo nie wierze, ze to realne wynurzenia:O Rodzi jak oszalała, a widac, ze ledwo żyją od pierwszego do pierwszego. Nawet raz w miesiacu nie moga zapłacic dzieciom za sale zabaw?:O Ona pewnie nigdy do pracy nie pójdzie, bo jak? Kto dzieci dostarczy do przeszkola, skoro mieszkając w małym miescie nie maja samochodu? W takich sytuacjach jest niezbędny. Ciężka sytuacja ekonomiczna mnie by skutecznie zniechęciła, ona chyba mysli, ze dzieci przeżyją miłością:O Nie rozumiem tak pomylonych priorytetów://

Ciągle mnie tylko obrażanie i obrażacie. A ja sie pytam- kto jest glupszy? Ten, co wierzy w te brednie? W tak oczywisty projekt? Teraz to każda przykozaczy ale piekliłyscie się jak nienormalne, wierzyłyscie w to nawet wtedy, gdy skala absurdu była ponad wszelką miarę. Specjalne podziekowania dla GRUDNIOWEK 2018- broniły mnie w każdej sytuacji! Nawet jak przeginałam! No ale wiecie, to mityczne wspolne trafienie w owulkę zobowiazuje. Buźka, slonka:* pocalujta mnie w rzyć

Gość gość
Ona ma do swej matki pretensje, że pracowała(tym zapewniając jej wszystko) a jej dzieci będą miały pretensje do niej za to, że nie pracuje i nie potrafi im zapewnić podstawowych rzeczy. No przepraszam, ale kto w dzisiejszych czasach tłucze sie na zakupy autobusem z małymi dziecmi...? Twoje dzieci ci podziekują za to, że nie miałaś samochodu i musiały się męczyć w autobusie.

Gość gość
To, ze jej maz rzekomo dyma na dwa etaty nie znaczy, ze duzo zarabia.

Gość gość
Przeciez Pisałam ze Trol, ty mnie tez pocałuj:*

Gość gość
No ale wiecie, to mityczne wspolne trafienie w owulkę zobowiązuje O boże,, COOOOOOO? Wariatka

Gość gość
Chwaliła się że jej mąż ma 3500 tys to niby duzo na 4 os, a za chwilę 5 os rodzinę? Posralo was?

Gość gość
Z kim wy gadacie? przecież to 24-letnia małolata z dwójką polroczniaka,2-letniego i zaciążona z kolejnem?

Gość gość
3,5 tyś. + kosiniakowe + 500+ na drugie = ?

Gość gość
Ja to w ogóle nie rozumiem, jak można od swojego męża wymagać pracy na dwóch etatach.

Gość gość
No nieźle. Niektóre kafeterianki już pisały twoją biografię. :-D

Gość gość
Ksiniakowe za co niby.

Gość gość
Na tym forum wszyscy kłamią, zabijają nudę, może 10% postów, to prawda.

Gość gość
gość dziś O to jest ten wpis, swoja droga nie wiem co to A male miasto, W ktorym mieszka, bo nawet w małych otwierają sie jak grzyby po deszczu Biedronki, Polo czy Dino. x Pytasz jakie to może być miasto. Może Kostomłoty? (chociaż to akurat wieś) Wiem, chamidło ze mnie wyszło w stosunku do tej wsi, ale nie mogłam się powstrzymać. :D Masz rację, nawet na wsiach zabitych dechami jest jakieś Dino, czy podobny twór. xxxx Mama Julci i Antosia dziś A nie wyrazisz uznania dla tych, co cię wyczuły i ofen pisały, żeś troll? Żeby nie było. Gościowi powyżej odpisałam, aby powiedzieć, że ma słuszne spostrzeżenie odnośnie sklepów.

Gość gość
Sama p******i o wszystkim w necie to ma :D a teraz z jeszcze się pochwaliła kiedy się owalacje wystrzelił z dzieckiem. Co za kreatynka....

Gość gość
To jest Kafe twór, ale myślicie, ze mało to takich bab zyje w swiecie realnym?:D

Gość gość
Mama Julci i Antosia dziś [21:05 no i o co się martwisz, nie każdego celem życiowym jest się rozmnazac jak królica

Gość gość
Nudziła się dziewczyna, musi mieć bardzo nudne i smutne życie

Gość gość
ONA SAMA PRZYZNAŁA ZE JEST TROLLEM. głupolki

Gość gość
Ona się nudziła,ale co można powiedzieć o tych co tak gorliwie interpretowały każdy jej wpis?

Gość gość
Ja tez dzis pisałam, ze to troll, ale durny i w zasadzie nawet nudny, bo wolałam Agatkę i jej firanki. Mam nosa do trolic kafeteryjnych. Powiem Ci, że masz słabą psyche skoro pękłaś. Agata nigdy nie przyznała się do trolowania hahahahaha

Gość gość
A o co chodzi z tą Agatą?

Gość gość
Nie znasz agatki? Chyba nowa na kafe?

Gość gość
Śledzę Kafe już nieco ponad 10 lat,ale forum ciąża,poród... od niedawna.

Gość gość
21:35 oczywiście, że durny, bo co chwilę myliła się w zeznaniach.

Gość gość
To tylko projekt,ale wpisy w tym temacie doskonale pokazują ile jest w niektórych jadu w tym przypadku jak się okazuje sączonego nadaremnie.