Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie DOBRE wymówki aby nie chodzić co niedziela do teściów na obiad??!!

Polecane posty

Gość gość
Tu autorka. Ahaaa przepraszam...... myślałam, że pytanie było do mnie :)

Gość gość
17:08 haha a moj powiedział że nie po to się żenil żeby sam teraz jechać do mamusi. My też byliśmy co tydzień, uspokoiło się I teraz znowu zapraszają co tydzień i chcą przyjechać kilka razy w tygodniu. Masakra. Mezowi to pasuje i zdziwił się kiedy powiedziałam że mnie nie pasuje.

Gość gość
jak was czytam, to się cieszę ,że pogoniłam dziada, w pakiecie z teściową.Takie sytuacje niszczą małżeństwa, nawet przy najlepszych intencjach teściowych.Problem wynika z tego ,że nie mają żadnych pasji, to małżeństwo dziecka jest osią ich życia.A to rodzi chore, toksyczne relacje.

Gość gość
Moj tesc też lubi rządzić ale teraz pyta. Z mężem razem obchodzimy urodziny bo mąż ma pierw a ja 6 dni po. Teść ma imieniny 5 dni po moich urodzinach. My zazwyczaj robimy urodziny ze znajomymi po naszych urodzinach w sobotę. Teść dobrze o tym wie bo tak jest od lat. A w tamtym roku zaplanowaliśmy jak zwykle i dzwonił przez 4 dni zaprosić nas na swoje imieniny (za każdym razem usłyszał że nie bo my mamy plany). Później zrozumiał I nas u nich nie było. Teść do mnie nie dzwonił z życzeniami to ja też nie dzwoniłam. Mąż też nie dzwonił ale nie wiem dlaczego. Później teściowa przyjechała obrażona I mówiła jaki teść smutny bo nikt nie dzwonił do niego na imieniny i nie przyjechaliśmy do nich. I wtedy zaczęły się odsunięcie od nich. Ale znowu wróciło do tego co było bo mąż bez mamusi i tatusia co tydzień nie potrafi mieć dobrego humoru.

Gość gość
A u mnie mój facet jeździ z dziećmi a ja zostaję w domu bo obecnie jestem w 6 miesiącu ciąży. Mam chwilę dla siebie nie muszę gotować obiadu, żyć nie umierać;)

Gość gość
mam, brak tesciowej , związek tajny, zero wspolnych imprez rodzinnych, brak dzieci , czysta milosc bez osob trzecich