Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skromny i nieśmiały facet ale za to męski i atrakcyjny

Polecane posty

Gość gość

Bralybyscie?

Gość gość
byłem nie śmialy skromny to mnie kobiety traktowaly jak ścierwo do slownie zabawia sie i upokoża a teraz jestem winej skrajnosci zboczeństw internetowych ;/

Gość gość
terazmnie podniecaja zajete męzatki dzieciate chciałbym wkoncu wsadzic jakiejś kobiecie juz niemysle nawet logicznie.

Gość gość
Jak Reksio kość :classic_cool:

Gość gość
to jes przesrane jak jedna kobieta moze zniszczyc godnosc czlowieka i sprowadzić go do zera;/akurat niejestem autoremxd

Gość gość
Można być nieśmiałym i męskim romantycznym, szanujacym kobiety. Ja taki jestem.

Gość gość
szanujesz kobiety i pewnie przeleciałes juz ze 3 taki szacunek wszyscy maja.

Gość gość
Nie, kochałem jedną długo ze 4 lata w tym prawie 3 bez kontaktu po tym jak mnie boleśnie zraniła, zostawiła w chorobie. Jestem zakochany po raz drugi i nie potrafię zaufać.

Szkoda słów. Biedni, zranieni i tęskniący za dziewczynami z przeszłości mają być atrakcyjni? Dla kogo? Dla mnie na pewno nie. Nigdy bym nie widziała się w roli pocieszycielki.

Gość gość
własnie zamiast k***a dac radosc oparcie komus to wolicie ranic tych co są słabi niszczyc a potem sie dziwicie ze woli ktos pisać hamskie teksty na jakims portalu zboczone by znajsc jedna kobiete ktura mu da cokolwiek niż 50 zrzed wscibskich które daja bo im jest dobze hamskie wyrachowanie . ogulnie ujmujac natakie zadufane w sobie medy jest sposob aon brzmi być dla nich jeszcze gorszym ch w siebie myslacyhamem. choc to tez ma negatywne skutki ale czasem jest dosć takich hamskich zapatrzonych w siebie nie szanujacyh wlasnej godnosci wyśmiewające prawiczkow choc dały d**y komu popadnie.WALIC KOBIETY KTORE NIE UMIA OKAZAC UCZUCIA SŁABYM . autorze powodzenia czasem w rzyciu jest przesrane przesrane i bedze przesrane długo szczegulnie gdy przez patalogie np taka ktora daje inemu aciebie zwodzi i wpada sie przez taka idiotke w durne nałogi spowodu niespełnienia dlatego izoluj sie od TAKICH KOBIET SPIERNICZAJ GDZIE PIEORZ rośnie 2 miesiace przyjemnosci 3 lata zawodu miłosnego

Gość gość
musze isc do sexuologa albo sie przespac z kobietą to co zniszczyła kobieta musi ina odbudować sam nie odbuduje nadzieji i wiary w druga osobe a podstawa to nadzieja i to ze ktoś jest poprostu iny i szanuje nas pomimo wad takie kobiety nalezy kochać .

Gość gość
Nie kochanm już tamtej, co więcej mam ja w d.. głęboko ale mówię jak jest :)

Gość gość
oczywiście ,to mój ideał właściwie ,