Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w rozsypce kolejny raz złamane serce ?

Polecane posty

Gość gość

kobieta ma mnie w d***e i nigdy sama pierwsza nie napiszę , i ma w d***e to co robię w wolnym czasie zero zaangażowania od jej strony , a mówi mi że mnie kocha ? wątpię w to ! nie zapyta co dziś robię nie zapyta jak mija mi dzień lub czy mam plany na dziś nigdy nie wspiera mnie z siłownią i z bieganiem , ja wiem że robię to dla siebie bo tak jest ale , Moja pierwsza kobieta , Moja wielka miłość od razu jakbym mógł to bym wrócił do mojego króliczka, teraz już nie mojego :( , do sedna Króliczek zawsze mi się pytał co robię jakie mam plany czy coś bym chciał z nią zrobić wieczorem bardzo się interesowała i jej zależało to było widać i czuć , tak to powinno wyglądać że ja się staram i ona też w związku, Króliczek mnie ciągle wspierał jak ćwiczyłem a ja ją jak miała treningi tańca , Może dlatego tak bardzo ją kocham i nigdy nie przestane , powiecie co mam zrobić ? ja rozkładam ręce już , moja obecna kobieta mam tylko pretensję do mnie a nie widzi że ona wcale się nie stara w związku że jest tak przyzwyczajona że ja jestem na każde jej zawołanie , że ma chyba za dobrze , wiecie co mi ostatnio powiedziała że ja się wcale nie interesuję nią i mam kompletnie w d***e , ona nic mi nie powiedziała że jej się coś stało i tak dalej ja nie jestem j*****m jasnowidzem żaden facet nie jest , czy dla was dziewczyny jest to takie trudne powiedzieć co się stało i facet ma sam się domyślić co i jak , jeśli tak to jesteście p******e tyle wam powiem , gorzej się czuję w tym związku jakbym był sam , więcej ćwiczę przez to wszystko bo cała sytuacja mnie w*****a nawet jakbym ją zdradził albo zostawił i się nie odzywał to by nie zauważyła chyba przykre ale prawdziwe , A ona dalej mówi że mnie kocha , ona nic nie wie o miłości a ma tyle lat co ja a głupia jak but

Gość gość
Chyba oboje ledwo po gimnazjum?

Gość gość
Mam 25 lat

Gość gość
i jestem z nią rok

Gość gość
Wróć do króliczka :D

Gość gość
gość dziś nie mogę roztarliśmy się dawno temu

Gość gość
To ja rzuć w p**du jak ci źle. I przestań być dziecinny.

Gość gość
gość dziś a byłeś zakochany typie , to wiesz że to takie łatwe nie jest

Gość gość
To dalej rób z siebie idiote. Króliczku :D

Gość gość
gość dziś zamiast pomóc to mnie denerwujesz szkoda że nie da się banować takich ludzi jak ty

Gość gość
Napisałam ci myślę. Mam ci slodzic? Czujesz się w związku jakbyś był sam więc? Porozmawiaj z nią i tyle. Pa

Gość gość
widzę że nie uzyskam tutaj odpowiedzi czemu tak jest narazie, nie trawię ludzi że nabijacie się z ludzkiego nieszczęścia

Gość gość
Masz 25 lat ? Serio ?

Chyba wie ile ma lat pomarańczo. Rozbeczał się tylko jak dziecko i tyle. Tak się właśnie pisze po złamanym sercu. Chociaż z tymi wypocinami, ("zero zaangażowania od jej strony", z jej strony ) powinien udać się na uczuciowy, bo tu skończy jako kompletny przegraniec a tam zrobi karierę romantycznego bohatera.

Ja kompletnie się na tym nie znam ale byłem w podobnej sytuacji. Też pierwsza miłość i sile zaangażowanie. Na palcach jednej ręki mogłem policzyć dni kiedy się nie widzieliśmy, Nagle to wszystko runęło. Nic nie może przecież wiecznie trać Los chciał że poznałem inną kobietę i to jak różną od tej pierwszej. Do czego zmierzam. Chcę autorowi tego topa dać do zrozumienia że każdy z nas jest inny i jeśli coś się kończy, to trzeba się zresetować i zacząć wszystko od nowa. Może faktycznie cię kocha, tylko ty nie chcesz zobaczyć w jaki sposób, bo żyjesz w świecie, którego już nie ma. Zostały tylko twoje pragnienia a do tanga trzeba dwojga. :)

Gość gość
Dziewczyna się pewnie stara, a Ty tego nie zauważasz.