Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem romantykiem i zadna z kobiet ktore do tej pory spotkalem mi nie pasowala

Polecane posty

Gość gość

Spotykalem sie z wieloma kobiatami, bylem w kilku zwiazkach, alebardzo krotkich, jak na razie wszystkie kobiety ktore spotkalem nie byly wystaraczjaco dobre i zrywalem z nimi, okazywaly sie malouczcuiowe i bardzo kalkulujace, spotykalem sie z bardzo ulozona i ladna kobieta i tez to nie bylo to ona sie zakochala ale nie moglem, zmuszalem sie tlumaczac ze to idealna osoba ale nic nie przyszlo po czasie i zerwalem. Obawiam sie ze nie istnieje kobieta ktora spelniala by moje oczekiwania, kobiety sa bardziej nieprzewidywalne niz mezczyzni i wbrew romantycznej ideologii bardziej wyrafinowane i bezwgledne. Obawiam sie ze cala to romantycznosc zrobila mi wiecej zlego niz dobrego. Mam 30 lat i nie potrafie zwiazac sie z zadna kobieta po glebszym poznaniu kazda mnie odpycha

Gość gość
Ty nie jesteś romantykiem, tylko egoistą z przerostem ego. Jakież to oczekiwania masz?

Gość gość
Tez mialam zapytac jaka ta kobieta ma byc..

Gość gość
Narcyz...

Gość gość
nie jestem zadnym narcyzem ! jaka miala by byc -mila, nieprzeklinajaca, najlepiej niepijaca i niepalaca, kulturalna, wyrozumiala, wybierajaca rozmowe zamiast focha, dbajaca o siebie, mile widziane dobre wyksztalcenie, lubiaca spacery po lesie, parku, romantyczne podejscie do zwiazku, lojalna, lubiaca dlugie rozmowy, chyba tyle na razie

Gość gość
Ojojoj, biedniutki romantyk:) mało uważnie szukasz widocznie;)

Gość gość
"okazywaly sie malouczcuiowe i bardzo kalkulujace" " spotykalem sie z bardzo ulozona i ladna kobieta i tez to nie bylo to ona sie zakochala ale nie moglem, zmuszalem sie tlumaczac ze to idealna osoba " No to chyba też sobie kalkulowałeś, że to idealna osoba i dobrze byłoby się z nią związać, c'nie?

Gość gość
oczywiscie ze nie. nie bylo uczcuia i odszedlem, po prostu myslalem ze za krotko na uczcucie i ze na pewno ja pokocham bo byla cudowna, ale nie przyszlo uczucie

Gość gość
Czyli zacząłeś się z nią spotykać z wyrachowania, nie z uczucia.

Gość gość
widocznie za slaby jestes na jakies lepsze kobiety i cie nie chca ale do wszystkiego mozna dorobic idealogie jak widac