Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość autor___
Raz do mnie dotarło nawet, że będzie jakaś Ania - "podobasz się jej". A jak ja jej nie znam nawet - "no tak, ale sprawdziła Cię na FB". Żenada co?

Gość gość
No, słabe. Ja niedługo będę na weselu gdzie ma być taki kolega Pana młodego który mnie już sprawdził na fb i podobno bardzo mu się podobam. Krew już mi się mrozi w żyłach!

Gość gość
gość dziś Nie idziesz z osobą towarzyszącą? Bo mnie próbują swatać na wesela, żebyśmy szli jako para. Ale zawsze się wykpię i biorę koleżankę jakąś swoją.

Gość gość
Nie, sama chodzę na wesela. Nie zniosłabym iść z kimś na sztucznie.

Gość gość
gość dziś Chciałem iść kiedyś sam, ale okazałoby się, że jestem jedyną osobą, która jest bez osoby towarzyszącej. Za miesiąc idę też z kimś, a wolałbym chyba sam, z drugiej strony trochę mi głupio by było chyba?

Gość gość
Na moich zawsze raczej były osoby bez pary, ale i tak z nimi nie miałam kontaktu, równie dobrze mogło ich nie być. Wesela są fajne, można dobrze pojeść, potańczyć, pogadać to tu to tam.

Gość gość
Jak dla mnie, to z postów autora przebija się spora wrażliwość ..ktorej kobiety nie do końca oczekują od mężczyzn.. Być może jesteś mało męski. Przyznajesz, że masz dobre kontakty z kobietami, ( koleżanki??) czyli masz wspólny język .. A jednak, jeśli chodzi o kontaktu damsko męskie na podłożu seksualnym.. coś nie klika- Nie ma chemii. Tu leży problem, choć może się mylę - nie znam Cię. Twoj sposób rozumowania ( choć nie zły! ) jest bardziej kobiecy niż męski. A my, kobiety , wolimy stanowczośc , trudna co prawda męską logikę rozumowania i jak ktoś wcześniej napisał, lubimy kiedy facet jest dla nas wyzwaniem. Wtedy kolana nam miękną. Dodać do tego Twoje zalety i był byś mężczyzna idealnym. Sam zauważyłeś że czegoś jednak Ci brak. Ja myślę, że tej męskości. Bez urazy. Nie wiem, jak można to " naprawić?" Ale może warto nad tym pomyśleć i coś w tym kierunku zdziałać Powodzenia !

Gość gość
11:42 ogólnie ludzie na kafeteria.pl są pierwsi do wyjaśniania komuś na czym polega jakaś jego wada. Idąc tym tropem, można wnioskować, że wszyscy ludzie którzy są w parach, są pod każdym względem idealni. A przecież chyba wiemy jak dalekie to jest od prawdy.

Gość gość
Jezeli byles w zwiazkach to byc moze nie trafiales na ta odpowiednia osobe przez ostatni czas. Z twojego opisu wynika ze jestes prawie ze idealny , tylko ze ludzie maja rozne typy i dla jednego mozesz byc idealem a dla drugiego przecietnym. Te dziewczyny ktorw odrzucolu cie byc moze nie byles s ich typie. Ja jestem atrakcyjna kobieta ale moj typ jest bardzo specyficzny, lubie chlopakow ktorzy wygladaja mlodo chlopieco nie lubie facetow meskim z zarostem, rowniez rakicb miskow I koksow. Chociaz znam dIewczyny ktore maja mokro w gaciach na widol facetow ktorzy cwicza na silce, takze mozna powedzidc ze mam gust nietypowy. Fajnie jak facet jest wyspprtowany ale zeby byl przy tym szczuply albo ta sylwetka byla u niego wyrzezbiona naturalnie np przez jakas pasje, sport. Moze tez nie masz tego czegos charakteru moze jestes tak idealny ze az mdlya a moze nie trafiles na swoja po prostu.

Gość gość
Poza tym napisałaś jak to może wyglądać z punktu kobiet. A przecież autor nie pisze, że nie ma powodzenia ze strony kobiet, nawet ta wczorajsza dziewczyna jest nim zainteresowana. Poza tym, znam naprawdę mało męskich, takich ciociowatych mężczyzn, którzy mają partnerki. Ale i tak nie sądzę żeby autor należał do tej grupy.

Gość autor___
gość dziś Może jestem po prostu brzydki, a ja sobie wkręcam, że nie jest tak źle :D

Gość gość
Wszystko sobie wkrecasz. Tak naprawdę jesteś brzydki, głupi, niezaradny i mało męski. Zawsze możesz liczyć na kafeterię. Tutaj można dowiedziec się prawdy a ludzie są tak uslużni i pomocni, że zawsze ci ją z chęcią objawią ;)