Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Obrzezany romantyk

Boli mnie to, że nigdy maksymalnie nie rozciągnę pochwy

Polecane posty

Mogę jej dać 15 cm, a zazwyczaj kobieta spokojnie może zmieścić 20, trochę mnie to boli że nie jestem w stanie maksymalnie rozciągnąć kobiety. Tak, tak, technika itp. itd. Powiedzcie, czy uważacie facetów w ogromnymi penisami za bardziej męskich? Mogłybyście z nimi zdradzić np. męża, którego kochacie i z którym jest wam dobrze a który ma mniejszego?

Gość gość
Ale ty głupi jesteś.

Gość gość
Problem widzisz tylko ty.

Nie wierzę że kobiety dodatkowo nie podnieca świadomość, że jej pochwa jest rozciągnięta do granic wytrzymałości a on jeszcze i tak nie wchodzi cały...

Gość gość
15 cm to dosc sporo

Gość obrzezany romantyk
Wadera nie dlatego ale myślę, że to was dodatkowo pobudza.

Mężczyzna to nie tylko penis. Facet ma też inne rzeczy kobiecie do zaoferowania, a przynajmniej powinien. Kieruj się tą zasadą, a będzie dobrze ;) Gdybyś miał 12 cm to faktycznie miałbyś problem, ale 15 to typowy średniak.

Gość gość
Jako kobieta się wypowiem ^_^ Niedawno , miałam babskie spotkanie i poruszyłyśmy również temat , który Cię widzę interesuje ;-) Suma summarum , wyszło na to , że wolimy penisy grubsze niż dłuższe .... Zbyt długi powoduje ból, podczas stosunku , a gruby pobudza nasz punkt G :-P Nie powinieneś mieć kompleksów :-)

Gość gość
20:50 całkowicie się zgadzam

"A co to za maleństwo 15cm"i czym tu się chwalić brakiem empatii,dobry kochanek to i parowozem wjedzie.

Gość gość
Ja też tak myślę jak kobieta z 20.50

Gość obrzezany romantyk
Tylko że moja grubość to zaledwie 12 cm. Lubię seks i chciałbym żeby moja wybranka życia także go lubiła. Zdradę od razu skwitowałbym zerwaniem a niczego nie możne przede mną ukryć. Czy jedyna szansa to szukanie kobiety z Japonii?

Gość gość
Niekoniecznie,tutaj też możesz znaleźć kobietę z ci//pką dla której 13cm to będzie akurat

Gość gość
Która nie będzie marzyła o większych?

Gość obrzezany romantyk
Która nie będzie marzyła o większych?

Gość gość
Zrobisz jej fisting jak będzie potrzebować czegoś większego w*****asz ją ręką

dla wielu kobiet najbardziej istotna jest gra wstępna i pobudzanie guziczka łechtaczki. Żyjemy w dziwnych czasach, gdzie liczy się ilość i wielkość a nie jakość. 15cm przy odpowiedniej technice jest ok.

Gość obrzezany romantyk
To oczywiste, że do tego aby dać kobiecie orgazm nie potrzeba 25 cm, ale mi chodzi o to że nigdy nie rozepchnę pochwy tak jak należy czyli maksymalnie.

po pierwsze - jak masz 15cm to trzeba było się nie dać obrzezać bo ze skórką w takiej sytuacji wygląda z reguły na dłuższy. Po drugie dla efektu wizualnego powinieneś się całkowicie wydepilować - jak piszą mądre książki i tak jest w rzeczywistości bez włosów też daje wrażenie, że jest większy. Po trzecie stosuj metodę jelquing ale systematycznie i nie ciągnij za bardzo bo urwiesz ale delikatne wyciąganie jest w stanie zwiększyć do 3cm - więcej z reguły nie. No i na koniec duży penis najczęściej jeśli już to fetysz wizualny. Niektóre kobiety po prostu rajcuje widok dużego ale gdyby zasłonić im oczy i potem wsadziłbyś jej 15cm nie czułyby różnicy. Poza tym większość kobiet aż tak nie podnieca się dużym penisem - potrzebne są inne czynniki, które je stymulują. Na koniec jeśli nawet kobieta po ciążach robi się szeroka to i tak nic to nie daje, ponieważ pochwa jest rozciągnięta i bardzo luźna a warunkiem dobrego orgazmu pochwowego jest możliwość dobrej gry mięśniowej - czyli kurczów mięśniówki pochwy. Czyli bez ćwiczeń z kulkami gejszy nawet duży penis poza zaspokojeniem fetysza wizualnego nie pomoże bo nie spowoduje orgazmu - co najwyżej ból - ale zawsze dla kobiety i mężczyzny na szczęście jest malutki guziczek czyli łechtaczka - i to ona tak na prawdę zawsze pozwala wprowadzić kobietę na szczyt.