Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapadocja123

Dlaczego lubicie małe piersi?

Polecane posty

Kwintesencją kobiecości zawsze był tłuszczyk idący w parze z wielkim cycem, na szczęście gusta to inna sprawa i preferencje też z czasem się zmieniają. A biuściaste i szczupłe to ewenementy, może i rozchwytywane ale wielu nadal woli małe (nie totalna deska, ale taka też może znaleźć miłość). Poza tym małe piersi myślę, że kojarzą się z młodością (a młodość przyciąga). Co do "projektu" nie wiem na chuj się czepiacie? Jak nie lubicie Putina, to temat "dlaczego lubisz Putina" po prostu nie jest adresowany do Was, to takie trudne? Ten temat jest wręcz istotny, żeby się duża część społeczeństwa nie dołowała... A porównanie do małego fiutka jest z d**y, to jednak bardziej jak berło dominacji i po co komu mały jak są palce...

zczupła sylwetka, zgrabne nogi, fajny tyłeczek i duży biust to kwintesencja kobiecości. xxx i ciężkie bóle kręgosłupa w wieku 30 lat !!

Gość gość
Ból to ty masz wiesz czego... Po co takie bezsensowne pocieszanie desek.

Gość gość
Kobiety przepadają za małymi fiutkami, bo mieszczą się w dłoni :) :) :)

Gość gość
Jak to jest, że Polacy wymagają extra lasek (szczupłe, biuściaste, piękne z twarzy, młode) samemu często będąc brzydkimi, kiepsko zbudowanymi? Sama mam w tym momencie spory biust, ale dla Polaków jestem pasztet, bo gruba i jakoś potrafiłam się spodobać bardzo przystojnemu facetowi z innego kraju (dodam, że nie jest Arabem ani murzynem). A Polakom wiecznie coś nie odpowiada. A to za gruba, a to za chuda, za stara, za mały biust i można tak wyliczać w nieskończoność. Jak byłam szczuplejsza i miałam mały biust, to najbardziej do wielkośc****ersi przyczepiał się facet przed którym dziewczyny prawie że uciekały, taki był piękny inaczej z facjaty.

Gość gość
Kolejna frustratka.

Gość gość
"gość dziś Kolejna frustratka." - kolejny roszczeniowy buc (prawdopodobnie brzydki).